Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι μου κολαει ο  bitdefender με τα  windows 10;;​

όταν παω να κανω scan μου κολαει ο  υπολογιστης

καπια ιδεα  γιατι αυτό  γινετε;;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για ποιο απο όλα τα bitdefender μιλάς, αλλά το bitdefender free δεν είναι 100% συμβατό με win10, άρα φαντάζομαι και τα υπόλοιπα προγράμματα της εταιρείας.

Βγάλτο, κρατώντας την άδεια που μπορεί να έχεις, και μείνε με το windows defender (θα ενεργοποιηθεί μόνο του) μέχρι να γίνει συμβατό.

Ή βάλε κάποιο άλλο συμβατό πρόγραμμα. Πχ panda free νομίζω είναι. Δεν ξέρω για avast, avira σίγουρα. Επίσης το 360 essentials είναι, και είναι πολύ αποτελεσματικό, με μόνο αρνητικό τα false positives.

Δημοσ.

Οι τελευταίες εκδόσεις όλων των πακέτων του bitdefender με τα τελευταία updates κατεβασμένα, είναι windows 10 compatible, πλην του free που με ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάποια ξεκάθαρη αναφορά εαν είναι.  Αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα "κουτσουρεμένο", δεν βρίσκω τον λόγο να μην είναι.

Επίσης στις τελευταίες εκδόσεις διορθώθηκε ένα σοβαρό memory leak που υπήρχε...

Windows 10 compatible versions

Αυτή τη συμπεριφορά στην οποία αναφέρεσαι, προφανώς δεν την αντιμετώπιζες στα προηγούμενα windows που είχες?

Δημοσ.

1. Κατεβάζεις το bitdefender internet security από εδώ.

2. Ανοίγεις αυτή τη σελίδα και δίνεις ένα e-mail σου (κατά προτίμηση όχι το βασικό σου, αλλά κάποιο που δεν σε νοιάζει να spammαριστεί).

3. Κάνεις απεγκατάσταση την έκδοση που έχεις (πιθανόν να μήν χρειάζεται, αλλά καλού-κακού κάντο).

4. Επανεκκίνηση.

5. Εγκατάσταση του bitdefender που κατέβασες παραπάνω. Θα πάρει κάμποση ώρα γιατί κατεβάζει το πρόγραμμα ολόκληρο (κάπου 370MB), σκανάρει τον Η/Υ και κατεβάζει και ενημερώσεις.

6. Ενεργοποιείς το πρόγραμμα με το serial που σου έστειλαν στο e-mail σου και έχεις το πρόγραμμα κανονικά για έξι μήνες (στο ενδιάμεσο μπορεί να ξαναβγεί προσφορά, οπότε απλώς κατεβάζεις και χρησιμοποιείς καινούριο serial)

7. Ανοίγεις την εφαρμογή, πας στην καρτέλα Protection, Firewall και απενεργοποιείς την επιλογή Block Internet Connection Sharing.

Αν αντιμετωπίσεις εκ των υστέρων πρόβλημα σε κάποια site (π.χ. youtube), ενημέρωσε εδώ για τη συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...