Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αλλαξω την μητρικη μου διοτι εχουν χαλασει οι usb θυρες και 2ον θα ηθελα μια πιο καινουρια και αν υπαρχει να διαθετει 2 slots για gpu.

Τωρα εχω την 

Asrock H61M-DGS

με i7 3770 non k,8gb ram,gigabyte r9 280 3gb oc,psu 1100.

ευχαριστω για την βοηθεια 

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν έχει μείνει κάτι αξιόλογο πια σε καινούριο για να σου προτείνω από μητρικές, ψάξε σε h77, z77  στις αγγελίες. h61 μην πάρεις δεν αξίζει για αυτόν τον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν έχει μείνει κάτι αξιόλογο πια σε καινούριο για να σου προτείνω από μητρικές, ψάξε σε h77, z77  στις αγγελίες. h61 μην πάρεις δεν αξίζει για αυτόν τον επεξεργαστή.

Γιατι οχι? Ειναι κλειδωμενος ο επεξεργαστης του οπως βλεπεις, οποτε τι να την κανει την 77, ουτε upgrade path υπαρχει σε αυτο το σοκετ. Μονο για κανενα sli/cf θα αξιζει, αλλα και παλι καλυτερα να βαλει μια μονη δυνατη καρτα γραφικων.

Αν οντως ειναι μεγαλο προβλημα για σενα αυτο με τη μητρικη, δωστην πολυ φθηνα και ειτε παρε μια αλλη μεταχειρισμενη οποια βρεις, Η61/Ζ77 δεν εχει σημασια. Ειτε πανε σε νεοτερο σοκετ για να εχεις και περισσοτερα features. Παντως ο 3770 ειναι ακομα πολυ δυνατος επεξεργαστης.

Δημοσ.

αρα παω για να αλλαξω socket αλλαζω και cpu?

Ναι και δεν αξίζει τέτοια αλλαγή, απο 2600Κ και πάνω δεν αλλάζουμε ειναι αρκετά δυνατοί επεξεργαστές και θα ειναι για καιρό.

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις.γιατι οταν κανω live streaming ενα παιχνιδι εχω lag και νοιωθω να κολλαει λιγο?

Δημοσ.

αν πουλησω τον 3770 βαζω και αλλα 300 απο την τσεπη μου να παρω κατι καλο.

εγω ηθελα 9590 αλλα ολοι μου ειπαν οχι lol.

Δημοσ.

Δεν θα άλλαζα τον cpu ακόμα κρατάει καλά.

Στη θέση σου θα έπαιρνα μία μητρική h77.

Με την h61 που έχεις τώρα δεν έχεις sata 3.

Σε 9590 δεν αξίζει η μετάβαση δεν κερδίζεις τίποτα.

Πάντως εάν φαγουρίζεσαι για αναβάθμιση είναι δικό σου θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...