Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το μόνο που μπορω να κανω είναι να μπλοκαρω το κινητο Εδω λες πως μπορείς να το μπλοκαρεις ομως.. Περιεργο να μην εχει ΙΜΕΙ το κουτί... Κατεβασε απο το play το Plan B ισως σου κανει κάτι. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει όμως.
kostas8080 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ασχολησε τοσο με το κινητο ενος φιλου?Ναι ασχολούμαι... Γιατί να το χαρεί ο άλλος; Εδω λες πως μπορείς να το μπλοκαρεις ομως.. Περιεργο να μην εχει ΙΜΕΙ το κουτί... Κατεβασε απο το play το Plan B ισως σου κανει κάτι. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει όμως. , Έτσι νόμιζα μου είπε ότι έχει το κουτί αλλά δεν έχει αποδείξει γι αυτό και νόμιζα πως μπορώ, όμως στο κουτί πάνω ούτε μέσα δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο το imei, είπα να κάνω και γω ένα καλό και δεν μου έκατσε...Δεν υπάρχει απόδειξη(δεν έχει το χαρτί και δεν υπάρχει περίπτωση να το βρει) , Το κινητο είναι ελληνικής αντιπροσωπίας (το κατάλαβα διότι έχει ελληνικά χαρτιά και ενα και μοναδικο αυτοκόλλητο που γράφει πανω:περιεχόμενο πακετου, φορτιστής, ακουστικά κλπ και δεν έχει άλλο αυτό κολλητό ξεχωριστά (οπως έχουν ολα τα κινητά με το imei)Μάλλον θα έκαναν καμία γκάφα στην samsung hellas και δεν κόλλησαν το αυτοκόλλητο με το imei Τέλος πάντων μικρό το κακό, ο φίλος έχει την δυνατότητα να πάρει καινούργιο, μάλλον θα πάει για galaxy s6 edge 64gb
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το Plan B το δοκίμασες?
kostas8080 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αφου δεν υπάρχει καμία ενεργοποίημεη εφαρμογή στο κινητό Ισως μιλάς για αυτό το paln b
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Close enough https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout.labs.planb&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dplan+b+app&pcampaignid=APPU_1_CO3dVarwNcnjUYiulsgL
kostas8080 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Close enough https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout.labs.planb&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dplan+b+app&pcampaignid=APPU_1_CO3dVarwNcnjUYiulsgL Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτήν την έκδοση.(έχω NOTE 4 sm-n910f)
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εχεις δικιο κι εμενα με n910c το ιδιο βγαζει. Μαλλον ασυμβατοτητα με lollipop ή απλα με samsung..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα