kostas8080 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Έκλεψαν το galaxy s5 ενός φίλου μου Χθες του ήρθε ένα μήνυμα στο Email του πως το κινητο συνδέθηκε στο Ίντερνετ σε μια συγκεκριμένη Ip Τώρα ξέρεις κάνεις κάποιο Site για να βρωσε ποια τοποθεσία βρίσκεται αυτή η Ip, καθώς σε αυτά που βρήκα μου έλεγε η ip δεν είναι έγκυρη Πριν το μπλοκαρω με βάση το imei θέλω να προσπαθήσω να το βρω
newsformobiles Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Η google καταγράφει τα πάντα και έχει υπηρεσία find my mobile. Εάν δεν έχει η samsung απόμόνη της, όπως έχει η Apple πχ ή η Xiaomi, τότε μόνο μέσω google.
ice25 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 έχει και η samsung όπως και η google αρκεί να την έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία
kostas8080 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 έχει και η samsung όπως και η google αρκεί να την έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσίαΤο ξέρω ότι έχει και η Google και η Samsung (Εγω και τις δύο ενεργοποίημενες στο κινητό μου) Στο κινητό του φίλου μου που κλάπηκε δεν έχει ενεργοποιηθεί τίποτα Το μόνο που ξέρω είναι η Ip του κλέφτη, ή συνδέθηκε σε καμία καφετέρια η κάποιο δημόσιο wifi ή έκανε την βλακεια και πήγε σπίτι του και συνδέθηκε στο Ίντερνετ του Εγω Τέλος πάντων έχω την Ip του... Πως μπορώ να βρω σε ποιον ανήκει ξέρετε;
newsformobiles Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 http://www.ipligence.com/geolocation Υπόψιν η ip είναι κάτι το δυναμικό, αλλάζει. Ακριβή διεύθυνση δεν μπορείς να βρεις. Υποθέτω μόνο με εισαγγελική οδηγία προς τον πάροχο, μπορείς να μάθει η αστυνομία την συγκεκριμένη στιγμή, ποιος είχε την Ip.
kostas8080 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Θα ασχοληθεί η αστυνομία με ένα κινητό; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...Δυστυχώς η ip ανήκει σε ένα ξενοδοχείο οπότε άκρη δεν θα βγάλω Το μόνο που μπορω να κανω είναι να μπλοκαρω το κινητο
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Η αστυνομία θα πάρει άδεια από τον εισαγγελέα για να πάρει την ΙΡ και να βρει το κινητό.
kostas8080 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Πως βρήκες που ανήκει η ip Απο το site που είπε ο φίλος παραπάνω
ostvarivanje Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλα, το παραπανω site μου εβγαλε Αθηνα και εγω ειμαι στην Κω!
kostas8080 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλα, το παραπανω site μου εβγαλε Αθηνα και εγω ειμαι στην Κω!Ωχ σωστά, εγώ δοκίμασα και την δική μου ip και με έβγαλε στο ίδιο σημείο με την προηγούμενη Τέλος πάντων Εγώ τώρα τι να κάνω; Να πάρω τηλέφωνο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ή να παω με την ip που γνωρίζω στην αστυνομία (πιστεύω αν παω στην αστυνομία δεν θα ασχοληθούν)
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπλοκαρε το κινητο οσο προλαβαινεις.
kostas8080 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπλοκαρε το κινητο οσο προλαβαινεις. Και να ήθελα δε μπορώ... Το κινητο είναι δώρο, απόδειξη δεν έχω, Στο κουτί πάνω (περίεργο μου φενεται) δεν γράφει πουθενά το imei, Οπότε χωρίς imei είναι αδύνατον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα