Προς το περιεχόμενο

Lenovo K3 Note Deep Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το έχει και στην ευρωπαική αποθήκη το gearbest. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180346.html?wid=3

δεν λέει όμως original όπως λέει σε άλλα κινητά, λέτε να παίζει τίποτα περίεργο ή να το χτυπήσω;

Δέν παίζει να μην είναι το original, και απο ευρώπη?!

Αστέρι...

Έχε στο νού σου οτι είναι + 5,90$ μεταφορικά απο την ευρωπαική αποθήκη.

Δημοσ.

Ειδίκα για το Gearbest, επειδή κάποιες φορές γράφει σε stock ενώ δεν είναι και την εχουμε πατήσει πολλοί ετσι, στειλε ένα email πρώτα να σου επιβεβαιώσουν την διαθεσιμότητα.

Δημοσ.

Μόλις βγήκε και σε νέο χρώμα, Μαύρο Μάτ... :mrgreen:     

1444260279984-P-3219618.jpg

LINK

Με χρήση κουπονιού K3NOTEBLACK κατεβαίνει στα 136.28 ευρώ και δωρεάν Μεταφορικά!!!

Πολύ τίμια τιμή για αυτά που προσφέρει το κινητό!!!

Δημοσ.

Μόλις βγήκε και σε νέο χρώμα, Μαύρο Μάτ... :mrgreen:     

1444260279984-P-3219618.jpg

LINK

Με χρήση κουπονιού K3NOTEBLACK κατεβαίνει στα 136.28 ευρώ και δωρεάν Μεταφορικά!!!

Πολύ τίμια τιμή για αυτά που προσφέρει το κινητό!!!

Αν περασει τελωνειο ομως.... 236 θα παει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν περασει τελωνειο ομως.... 236 θα παει 

Με αυτή τη λογική δέν αγοράζεις τίποτα απ'έξω αξίας πάνω απο 50 ευρώ...

Επίσης με απλό ταχυδρομείο οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες να περάσει τελωνείο καθώς η αναγραφόμενη τιμη στη συσκευασία συνήθως είναι κάτω απο 30 ευρώ,

και μιας που έβγαλες και ακριβώς το ποσό του τελωνείου έπεσες έξω, +-75 ευρώ (ίσως και λιγότερο) θα είναι άν τελικά επιλέξεις άλλο τρόπο αποστολής(βλέπε DHL :-( ).

Επεξ/σία από Anekselektos
Δημοσ.

Με αυτή τη λογική δέν αγοράζεις τίποτα απ'έξω αξίας πάνω απο 50 ευρώ...

Επίσης με απλό ταχυδρομείο οι πιθανότητες είναι απειροελάχιστες να περάσει τελωνείο καθώς η αναγραφόμενη τιμη στη συσκευασία συνήθως είναι κάτω απο 30 ευρώ,

και μιας που έβγαλες και ακριβώς το ποσό του τελωνείου έπεσες έξω, +-75 ευρώ (ίσως και λιγότερο) θα είναι άν τελικά επιλέξεις άλλο τρόπο αποστολής(βλέπε DHL :-( ).

Περιπαικτικά το ειπα δε το εβγαλα ακριβως, αλλα μιας και το ανεφερες, αν με dhl ειναι 50ε μονο η αμοιβη τελωνιακου, πως βγαινει συνολο 75?

Δημοσ.

Περιπαικτικά το ειπα δε το εβγαλα ακριβως, αλλα μιας και το ανεφερες, αν με dhl ειναι 50ε μονο η αμοιβη τελωνιακου, πως βγαινει συνολο 75?

Επειδή την έπαθα πρόσφατα σε δέμα(στραβώθηκα και έβαλα DHL τρόπο αποστολής) απο κίνα αξίας 150 ευρώ πλήρωσα + 71 ευρώ για εκτελωνισμό.

Η αμοιβή  του τελωνειακού της DHL είναι 35 ευρώ + έξοδα τελωνείου άλλα 36 στην περίπτωση μου!

Δημοσ.

Επειδή την έπαθα πρόσφατα σε δέμα(στραβώθηκα και έβαλα DHL τρόπο αποστολής) απο κίνα αξίας 150 ευρώ πλήρωσα + 71 ευρώ για εκτελωνισμό.

Η αμοιβή  του τελωνειακού της DHL είναι 35 ευρώ + έξοδα τελωνείου άλλα 36 στην περίπτωση μου!

Εγω τοτε γιατι με dhl global mail αγορες ρουχων 150 και 200ε , πληρωνα κατι 100αρια+ τελωνεια..?

Εdit: Ισως επειδη τοσα πληρωνα εγω, αλλα πανω τα ζωα γραφαν τις κανονικες τιμες κ οχι αυτα που εδινα εγω με εκπτωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω τοτε γιατι με dhl global mail αγορες ρουχων 150 και 200ε , πληρωνα κατι 100αρια+ τελωνεια..?

Εdit: Ισως επειδη τοσα πληρωνα εγω, αλλα πανω τα ζωα γραφαν τις κανονικες τιμες κ οχι αυτα που εδινα εγω με εκπτωση.

Ακριβώς! :P

Μακρυά απο DHL όπως και να χει!!!

Επεξ/σία από Anekselektos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έφτασε και το Xiaomi Redmi Note 2!!!!!!!!!!!!

Πρώτες εντυπώσεις,φοβερές!!!

Ετοιμάζω και το Deep Review του...

Εδώ ένα γρήγορο Unboxing που του έκανα:

Δημοσ.

Διαβασα για θεμα με τη μπαταρια λογω του Χ10.

Οπως και να το κανουμε εχει την ιδια μπαταρια με το Κ3 και εναν επεξεργαστη σχεδον με +20% συχνοτητα.

Παντως αναρωτιεμαι πως θα πηγαινει μιας και εγω με το Κ3 παραπονο δεν εχω,παντου σφαιρα.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασα για θεμα με τη μπαταρια λογω του Χ10.

Οπως και να το κανουμε εχει την ιδια μπαταρια με το Κ3 και εναν επεξεργαστη σχεδον με +20% συχνοτητα.

Παντως αναρωτιεμαι πως θα πηγαινει μιας και εγω με το Κ3 παραπονο δεν εχω,παντου σφαιρα.

Μόλις τελειώσω με  το review του xiaomi θα κάνω και ένα face-face συγκριτικό Τεστ με τη Lenovαρα(πραγματικά σφαίρα,έχω να το λέω)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...