Προς το περιεχόμενο

Lenovo K3 Note Deep Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το foxos εχω την αισθηση οτι το δινει με τη κινεζικη ρομ που το παιρνει απο τα μαγαζια στη κινα.

Επικοινώνησα με foxos και μου είπαν ότι έχει την έκδοση 1520.Αυτό τι σημαίνει;;

Επεξ/σία από ifigeneia_n
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου ειναι η 1520 πως γινεται να ειναι η 1527? :P

Ειναι η εκδοση,δε σου λεει κατι παραπανω,εαν ειναι official,root κτλ.

Παντως ειναι παλιουτσικη εκδοση.

Επισης αν θυμαμαι καλα το vickmall με αυτη το στελνει αρα παιζει να ειναι η δικια τους.

Δημοσ.

Αφου ειναι η 1520 πως γινεται να ειναι η 1527? :P

Ειναι η εκδοση,δε σου λεει κατι παραπανω,εαν ειναι official,root κτλ.

Παντως ειναι παλιουτσικη εκδοση.

Επισης αν θυμαμαι καλα το vickmall με αυτη το στελνει αρα παιζει να ειναι η δικια τους.

Ναι εννοω οτι προφανώς είναι μια εκδοση της vibe ui2.8 ! Δεν νομιζω να το στελνουν το κινητο με custom rom παρα μόνο με official!Υποθέτω... :/
Δημοσ.

καλα θα πάρω ένα 3310 που το πουλάνε ακόμα στο ali express και θα ηρεμήσω.  :lol: Σοβαρά ψάχνομαι εδώ και 15 μέρες και δεν έχω καταλήξει πουθενά. Το K3 NOTE ήταν αυτό που μου έκανε κλικ. Αλλά μ'αυτά και μ'αυτά μου φαίνεται θα ξηλωθώ και θα πάω σε samsung για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...  :-(

Δημοσ.

καλα θα πάρω ένα 3310 που το πουλάνε ακόμα στο ali express και θα ηρεμήσω.  :lol: Σοβαρά ψάχνομαι εδώ και 15 μέρες και δεν έχω καταλήξει πουθενά. Το K3 NOTE ήταν αυτό που μου έκανε κλικ. Αλλά μ'αυτά και μ'αυτά μου φαίνεται θα ξηλωθώ και θα πάω σε samsung για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...  :-(

3310 τανκς!!!

Περίμενε όπου να ναι μου έρχεται το Xiaomi Redmi Note 2 για Deep Review.

Δημοσ.

3310 τανκς!!!

Περίμενε όπου να ναι μου έρχεται το Xiaomi Redmi Note 2 για Deep Review.

Στο φόρουμ της miui είναι όλοι καταενθουσθασμένοι με το Redmi Note 2. Ορίστε και μία παρουσίαση με οδηγίες για αρχάριους:

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-τα-πάντα-για-το-νέο-smartphone/

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει χοντρικα στα χαρτια διαφορα μονο στον επεξεργαστη-καρτα γραφικων εχουν.

Βεβαια δε ξερουμε τη διαφορα της ποιοτητας στα υπολοιπα μερη.

Παντως μια φορα hearthstone στο Κ3 παιζω μια χαρα νερο.

• Like 1
Δημοσ.

Νταξει χοντρικα στα χαρτια διαφορα μονο στον επεξεργαστη-καρτα γραφικων εχουν.

Βεβαια δε ξερουμε τη διαφορα της ποιοτητας στα υπολοιπα μερη.

Παντως μια φορα hearthstone στο Κ3 παιζω μια χαρα νερο.

Στο service όμως τι διαφορά έχουν;;Η lenovo δεν ισχύει ότι έχει και στην Ελλάδα αντιπροσωπείες?Η xiaomi τι??

Δημοσ.

Στο service όμως τι διαφορά έχουν;;Η lenovo δεν ισχύει ότι έχει και στην Ελλάδα αντιπροσωπείες?Η xiaomi τι??

Η Lenovo παρέχει service μόνο στις συσκευές της που έχουν αγοραστεί από Ελλάδα, όχι από Κίνα.
Δημοσ.

Στην Ευρώπη καλύπτεται απ'οπου αν το παρεις. Για αγορές από Κίνα ή εγγύηση στην Κίνα. Μπορείς όμως με μια συννενόηση με το κατάστημα να το κανονισεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω πει εξ'αρχής οτι θα το αγοράσω απο Ελλάδα. Φοβούμαι γαρ  :P Ένα lenovo A7000 που πήρε μια γνωστή μου από public είναι καθαρό και όλα κομπλέ.Έλα όμως που εγώ θέλω το k3.........Έχω επικοινωνήσει με σκρουτζομάγαζα και δεν δίνουν καθαρή απάντηση. Το μόνο που είπαν είναι οτι έχει περασμένη την 1520.Βγάλε ακρη...Μένω Γιάννενα και δεν έχει κάποιο μαγαζί εδώ να πάω να το δω μόνη μου.Το πιο κοντινό μου είναι Άρτα και μετά Σαλόνικα.Στην Άρτα είναι αυτό : http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=39788Αν καταφέρω θα πάω και θα σας πω και εσάς τι ρομ του έχουν περάσει.

Edit: Μόλις βρήκα αυτό το site και μπορώ να πω ότι στα σχόλια και τις ερωτήσεις κάτω κάτω,κάπως με κατατοπίζει.Έχει και καλή τιμή! https://dikarto.gr/kinhta-smartphones/170-lenovo-k3-note-55-fhd-8core-64bit-2gb-ram-.html?ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από ifigeneia_n

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...