Titos2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σας και καλο χειμωνα να εχουμε. Εχω παρει φλασακια και σκληρους για το καλοκαιρι και ηθελα να διαγραψω καποια αρχεια.Τα εβελα λοιπον σαν εναν δανεικο λαπτοπ και αυτοματως δημιουργουσε συντομευση του εκαστοτε flash usb μεσα στο φλασακι με αποτελεσμα οτν ηθελα να ανοιξω την συντομευση να μην εχω προσβαση! Πως μπορω λοιπον να ανακτησω τα αρχεια μου ? Παρακατω σας παραθετω τις εικονες για να καταλαβετε καλυτερα!
nikomas50 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πιθανολογώ ότι κάποιος ιός από το λάπτοπ σου "εξαφάνισε" τα αρχεία που είχες στα φλασάκια. Δοκίμασε ανάκτηση με Recuva. 1
Titos2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πιθανολογώ ότι κάποιος ιός από το λάπτοπ σου "εξαφάνισε" τα αρχεία που είχες στα φλασάκια. Δοκίμασε ανάκτηση με Recuva. To ρεκουβα ευτυχως εκανε ανακτηση στο φλσακι το οποιο μεσα ειχε την συντομευση. Στον σκληρο δισκο ομως (εξωτερικο)που δεν υπαρχει συντομευση μου βγαζει το παρακατω μηνυμα. Πιθανολογώ ότι κάποιος ιός από το λάπτοπ σου "εξαφάνισε" τα αρχεία που είχες στα φλασάκια. Δοκίμασε ανάκτηση με Recuva. Ολα καλα Νικο! Μολις μου εσωσες τις καλοκαιρινες διακοπες! Σε ευχαριστω παρα πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα