Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τρεις δισκους εναν ssd και δυο απλους .

Αυτους τους δυο τους εχω χωρισει σε partitions και ενα απο αυτα με ονομα GHOST για να παιρνω image του λειτουργικου με το γνωστο προγραμμα .

Πριν λιγο που πηγα να κανω αυτο μου εβγαλε το παρακατω μυνημα που αν δεν κανω λαθος μου λεει για προβλημα με σκλρο δισκο .

Στην διαχειριση δισκων ομως φαινεται ΟΚ

Οι δισκοι ειναι οι :

OCZ-VERTEX2
ST3320620AS
WDC WD5000AAKS-00YGAO

Καποιο αλλο διαγνωστικο για τυχον προβλημα . Ευχαριστω.

post-40980-0-52840400-1440322337_thumb.png

post-40980-0-49209500-1440322340_thumb.png

Δημοσ.

η διαχείριση δίσκων δεν βγάζει αν ο δίσκος είναι οκ παρα μόνο βλέπεις τι δίσκους έχεις πάνω.

κατέβασε το hard disk sentinel για την υγεία.

Δημοσ.

ναι αυτό.

Γι αυτό και το νόρτον εβγαλε το συγκεκριμένο μήνυμα γιατί έχει χτυπήσει ο δίσκος για να μην αντιγράψει bad sectors.

Δημοσ.

Ναι, αν είναι σε εγγύηση (3 χρόνια είχαν οι πρώτες παρτίδες, 2 πλέον οι καινούριες).Όχι αν είναι εκτός εγγύησης, αλλά άμεσα θέλουν backup τα δεδομένα που έχεις πάνω σε αυτόν.Όταν τον αλλάξεις, προτίμησε καλύτερα μια Black ή Red σειρά, αν φυσικά πας ξανά σε Western Digital.Η Blue σειρά, δυστυχώς έχει χάσει την αξιοπιστία που είχε κάποτε...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, αν είναι σε εγγύηση (3 χρόνια είχαν οι πρώτες παρτίδες, 2 πλέον οι καινούριες).Όχι αν είναι εκτός εγγύησης, αλλά άμεσα θέλουν backup τα δεδομένα που έχεις πάνω σε αυτόν.Όταν τον αλλάξεις, προτίμησε καλύτερα μια Black ή Red σειρά, αν φυσικά πας ξανά σε Western Digital.Η Blue σειρά, δυστυχώς έχει χάσει την αξιοπιστία που είχε κάποτε...

Ευχαριστω.Ειναι πανω απο 5-6 ετων οποως και ο αλλος .Μονο ο ssd ειναι καπου 2 χρονων αλλα στον χρονο ταπαιξε και εντος εγγυησης αλαχτηκε.

Δημοσ.

Και παλι ο ssd δεν ειναι και στα πολυ καλα του αποτι βλεπω.

Ισως αν και καπου εχω διαβασει οτι η συγκεριμενη εφαρμογη δεν ειναι τοσο αξιοπιστη με ssd δισκους.

Δημοσ.

Εντάξει η υγεία του καπου εκει ειναι περίπου και δεν ειναι τοσο άσχημη η υγεία του αλλα τα bad sectors κτλπ που έχει και απο φαίνεται επηρεάζουν τον δίσκο αλλα και το υπόλοιπο σύστημα οταν ειναι επάνω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...