adams24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 καλήμερα παιδιά εχω 2500 φωτογραφίες και βίντεο και θέλω να τα κάνω ένα backup και να τα περάσω σε ένα dvd γίνετε?? δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνετε μη χάσω τα αρχεία θέλω κάποιο πρόγραμμα??
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αν το μέγεθος των φωτογραφιών είναι κάτω απο 4,7 GB ναι θα μπουν διαφορετικά θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα για συμπίεση πχ winrar,7zip αλλα δεν θα μπορεις να τις βλεπεις,θα χρειάζονται αποσυμπιεση πρώτα.
Mr_Terror Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Η χρησιμοποιεις δισκακι dual layer που εχει την 2πλασια χωριτικοτητα απο το απλο dvd 4,7GB.
adams24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αν το μέγεθος των φωτογραφιών είναι κάτω απο 4,7 GB ναι θα μπουν διαφορετικά θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα για συμπίεση πχ winrar,7zip αλλα δεν θα μπορεις να τις βλεπεις,θα χρειάζονται αποσυμπιεση πρώτα. ωραία θα το δω αν χρειαστεί συμπίεση το κυριότερο θέμα μου είναι πως θα κάνω το backup χωρίς να κάνω καμιά πατάτα δεν θυμάμαι να εχω κάνει ποτέ
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ωραία θα το δω αν χρειαστεί συμπίεση το κυριότερο θέμα μου είναι πως θα κάνω το backup χωρίς να κάνω καμιά πατάτα δεν θυμάμαι να εχω κάνει ποτέ αυτό που θα κάνεις είναι να δημιουργήσεις ενα dvd δεδομένων και να περάσεις εκει τις φωτογραφίες. Για να είσαι περισσότερο ασφαλής,μην κάνεις μόνο 1 αντίγραφο αν σου είναι τόσο πολύτιμες οι φωτογραφιές αυτές. ανα τακτά χρονικά διαστήματα να το ελέγχεις αν λειτουργει. τα δισκάκια δεν έχουν απειρο χρόνο ζωής.
WalkerSW Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δυο ειναι οι τροποι αξιοπιστου back up. Η σωζεις τα ευαισθητα μη ανακτησιμα δεδομενα σου σε τουλαχιστον 3 διαφορετικα αποθηκευτικα μεσα! (Δισκους,dvd κτλ.)! Η πληρωνεις για μια σοβαρη cloud υπηρεσια (onedrive, dropbox, gdrive) και ξενοιαζεις! Εννοειται οτι το δευτερο μακροπροθεσμα βγαινει πιο οικονομικα απο το να αγοραζεις καθε τρεις και λιγο δισκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα