Προς το περιεχόμενο

i7-3770k / OC και ερωτήσεις

MSSB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Λοιπόν, με 1,23v στα 4,6 που είμαι τώρα, είμαι σταθερός. Δεν έκανα strees test αλλά σε ένα παιχνίδι που μπήκα μία στα γρήγορα να τσεκάρω αν αντέχει, παίζει μια χαρά. Μέγιστη θερμοκρασία έχω 65-67 βαθμούς. Το turbo μου είναι κλειστό από την αρχή, αφού όπως είπες, ήδη παίζω με μεγαλύτερη συχνότητα. Τα saving είναι κλειστά όλα έτσι και αλλιώς ακόμα και πριν το OC γιατί παλιά είχα θέμα με κάτι άλλες μητρικές και από τότε τα κλείνω όλα για να μην ασχολούμε.

Vdroop έχω λίγο τώρα που το είδα. Μικρό, αλλά υπάρχει.

Όσο για το delid, όταν φύγει η εγγύηση και θα παω σε άλλον cpu, θα πειραματιστώ :D

Θα κάνω και ένα test κανένα 4ωρο αλλά πιστεύω θα είμαι καλά.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!!!! Άμα χρειαστώ κάτι άλλο, θα σας ξαναενοχλήσω :P

σου είπα για γρήγορη δοκιμή κατέβασε το realbench της Asus δεν ζοριζουν όλα τα παιχνίδια την cpu για να είσαι σίγουρος με ένα παιχνίδι αν καταφέρει να περάσει το realbench τότε κατά 90% είσαι σταθερός μετά δοκίμασε stress με το xtu

με το realbench πρόσεχε αν κούνησεις το ποντίκι σταματάει (να βλέπεις στα πλάγια μήπως λέει fail στα test τότε δεν είσαι σταθερός

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε το O/C για μένα θα στο δείεξι η καθημερινή χρήση του υπολογισστή σου αν είναι οκ. Συμφωνώ και εγώ για το prime ότι είναι πολύ extreme αλλά ένα stress, για να είμαι σίγουρος 100%, 2 ωρίτσες το έκανα και εγώ στο δικό μου. Οι θερμοκρασίες πάντως φαίνονατι μια χαρά για αυτό το ρεύμα. Εγώ με 4,2 βλέπω 56.

Φίλε το O/C για μένα θα στο δείεξι η καθημερινή χρήση του υπολογισστή σου αν είναι οκ. Συμφωνώ και εγώ για το prime ότι είναι πολύ extreme αλλά ένα stress, για να είμαι σίγουρος 100%, 2 ωρίτσες το έκανα και εγώ στο δικό μου. Οι θερμοκρασίες πάντως φαίνονατι μια χαρά για αυτό το ρεύμα. Εγώ με 4,2 βλέπω 56.

Βασικά είμαι σταθερός με 1,27 ρεύμα στα 4,7. Δεν το έχω πειράξει από τότε που έκανα αυτό τον νήμα και νομίζω δεν θα προσπαθήσω για τίποτα παραπάνω. Μέχρι να πάει για άλλαγμα, μια χαρά είναι έτσι :)

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...