NenakiT Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλημερα. Εχω ενα lenovo g700 freedos και περασα τα windows 7 ultimate. Στη διαχειριση συσκευων εχει τον τυπικο προσαρμογεα vga. Λοιπον εγω εχω κανει εγκατασταση το chipset και οταν παω να κανω εγκατασταση τον driver της καρτας μου βγαζει μηνυμα και λεει οτι δεν πληρη της ελαχιστες απαιτησεις, κατι τετοιο. Τι προβλημα υπαρχει; Τι μπορω να κανω;;;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 θα μπείς στη lenovo να κατεβάσεις τον intel HD driver. αφού τον περάσεις,κάνεις restart το μηχάνημα και περνάς απο nvidia τον τελευταίο driver για την 720Μ. Εκτός κ αν φοράει άλλες κάρτες.
NenakiT Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Το intel hd driver δεν μπορω να περασω...εκει μου βγαζει το error
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και ξήλωσε το πρόγραμμα οδήγησης που πιθανότατα έχει περαστεί για την Intel HD. δεξί κλικ πάνω στην κάρτα ιδιότητες και λέει σε κάποια καρτέλα απεγκατάσταση.
NenakiT Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Intel HD ειναι η καρτα μου... Στην διαχειριση που να παω;;; στον προσαρμογεα οθονης;;;;
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ναι,εκεί θα είναι η κάρτα με λογικά περασμένο driver απο windows update.
NenakiT Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτο που γραφει εκει ειναι τυπικος προσαρμογεας vga. Κανω απεγκατασταση, μου ζηταει επανεκινηση και παλι μου βγαζει το ιδιο μετα.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 μπορείς να γράψεις αναλυτικά τότε τι πρόβλημα εμφανίζεται; πατάς το print screen(prtscn)ανοίγεις ζωγραφική πατάς ctrl v και κάνει επικόλληση. Αποθηκευσε την εικόνα ως .jpeg ερχεσαι εδω πατάς περισσότερες επιλογές απάντησης και έχει να ανεβάσεις εικόνα. πέρα απο αυτά τον driver τον έχεις κατεβάσει απο lenovo; είναι σίγουρα για το συγκεκριμένο μοντέλο; μήπως πουθενά γράφει κάποιο serial tag η κάπως έτσι και βάσει αυτού βρίσκεις drivers απο λενοβο; ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω για τα συγκεκριμένα. Δοκίμασε επίσης να περάσεις τον driver με δεξι κλικ εκτέλεση ως διαχειριστής.
NenakiT Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αυτα ολα τα ειχα κανει...τωρα δεν εχω τον υπολογιστη εδω. Κατεβασα ολους τους drivers απο την σελιδα της lenovo, για το λειτουργικο που θελω ακριβως. Εγιναν εγκατασταση ολα εκτος απο αυτό. Βγαζει το μηνυμα ''το συγκεκριμενο συστημα δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις για την εγκατασταση του λογισμικου''. Δοκιμασα να απεγκατασταση οπως ειπαν τον τυπικο προσαρμογεα vga απο τη διαχειριση, ζηταει επανεκινηση και μολις το κανω και ανοιγει εμφανιζει παλι το ιδιο δηλαδη τυπικος προσαρμογεας avg.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Κατέβασε και εγκατέστησε τον driver από την intel.
NenakiT Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ωραία...κατέβασα driver από την intel. Ευχαριστώ πολύ. Λύθηκε αυτό το πρόβλημα και δημιουργήθηκε ένα άλλο. Ξαφνικά χάνεται ο ήχος. Μετά από μια επανεκκίνηση ή από ένα άνοιγμα του υπολογιστή μετά από τερματισμό λειτουργίας δεν υπάρχει ήχος. Πριν εγκαταστήσω τον driver των γραφικών ο ήχος υπήρχε κανονικά. Εκτός από το ηχείο δεν λειτουργεί και το μικρόφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα