george_dan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλημέρα έχω έναν εξωτερικό δίσκο (seagate 500GB) και ενώ δείχνει ότι δουλεύει (αν και δεν ανάβει το λαμπάκι) δεν μου τον εμφανίζει στον υπολογιστή. Τον δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή και πάλι τίποτα. κατέβασα το testdisk και δεν φαίνεται ούτε εκεί τι μπορώ να κάνω; Έχω σημαντικά αρχεία μέσα. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να μπω έστω και μια φορά να πάρω τα αρχεία μου; Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Για αρχή δές αν τον βλέπει στο control panel στην διαχείρηση δίσκων και δοκίμασε αλλο καλώδιο usb
george_dan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Στην διαχείριση δίσκων δεν μου τον εμφανίζει θα δοκιμάσω με ένα άλλο καλώδιο που θα το έχω αύριο και σας ενημερώνω. Ευχαριστώ.
george_dan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δοκίμασα άλλο καλώδιο usb και πάλι τίποτα..
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πολύ πιθανόν λοιπόν να έχει χαλάσει η θήκη οποτε για αρχή βγάλε τον και δοκίμασε τον σαν εσωτερικό σε καποιο pc και δες και την υγεία του με το hdsentinel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα