Προς το περιεχόμενο

Format σε windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, για καποιο λογο το λαπτοπ ειναι αργο ενω ειναι αγορασμενο εδω και 3 μηνες και με αυτα που φοραει δεν θα επρεπε να κολλαει καθολου. Αργει να ανοιξει προγραμματα το ιντερνετ αργει ναμου ανοιξει παιχνιδια καποιες φορες αργει καποιες οχι. Φοβαμαι μηπως εχει καποιον ιο παρολο που το antivirus λεει το αντιθετο :P. Και θα ηθελα να τον κανω φορματ για να ειμαι σιγουρη αν φταιει καποιο προγραμμα που κατεβασα ισως με καποιον ιο. Το θεμα ειναι οτι ειχα windows 8.1 ουτε που θυμαμαι πια εκδοση και εκανα την αναβαθμιση στα 10. Πως θα κανω φορματ ενω εχω τα windows 10 ?

Επισης στη διαχειρηση εργασιων η κατηγορια δισκος ειναι κοκκινη και πηγαινει στο 100%

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πιο πιθανό είναι να σε τρενάρει το antivirus αλλά και όλο το bloatware που έχουν τα laptop όταν τα πρωτο αγοράζουμε από το να έχεις κολλήσει ο,τιδήποτε. Δε δοκιμάζεις να απενεργοποιήσεις τελείώς το antivirus για λίγο να δεις αν θα πηγαίνει σφαίρα;

Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κάνεις clean install των 10, αφού τα έχεις από upgrade και δε σε πειράζει που θα χάσεις ρυθμίσεις κλπ. Αν κάνεις στο This PC (My Computer) δεξί κλικ και Properties θα λέει πάνω πάνω ποια έκδοση των Windows έχεις (πιθανότατα Home) και λίγο πιο κάτω τον τύπο (πιθανότατα 64-bit). Αυτή την έκδοση θα την κατεβάσεις με το MediaCreationTool, θα την γράψεις σε CD ή USB με το Windows7 USB DVD Download Tool και θα την εγκαταστήσεις :) Περισσότερες πληροφορίες στο forum και στο internet.

Εφόσον στα Properties σου έλεγε κάτω κάτω ότι τα Windows είναι ενερεγοποιημένα, τότε δε χρειάζεσαι και key.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη μου λες να κατεβασω απο τη microsoft τα windows 10 να τα γραψω σε στικακι και να κανω boot με αυτο και απο θα μπορεσω να κανω φορματ στον υπολογιστη. Φοβαμαι μηπως μου ζητησει καποιο κλειδι προιοντος γιατι το μονο κλειδι που βλεπω ειναι στις ιδιοτητες του υπολογιστη μου τερμα κατω εχει μια κατηγορια ενεργοποιηση των windows και εκει  εχει ενα που λεγεται Αναγνωριστικο προιοντος. αυτο ειναι το κλειδι?

Δημοσ.

Αν δεν σου λέει ήδη ότι "Τα Windows είναι ενεργοποιημένα" κλίκαρε να σου κάνει "Ενεργοποίηση των Windows". Όταν στην κάνει τότε κάνεις την εγκατάσταση και κάνεις Skip εκεί που σου ζητάει κλειδί. Πλέον τα Windows 10 σε αναγνωρίζουν από το hardware σου και το βρίσκουν μόνα τους το κλειδί.

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ πιθανο να εχεις κολλησει ιο bitcoin miner και γι' αυτο ειναι στο 100% η χρηση του επεξεργαστη. Ειναι πολυ της μοδας τωρα τελευταια. Ανοιξε τον task manager (Ctrl+Alt+Del) και τσεκαρε στα processes αν τρεχει καποιο που εχει σαν ονομασια ''miner''.

Δες εδω: http://www.ophtek.com/detect-bitcoin-malware-on-your-pc/

post-134028-0-09587100-1440322587_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα windows αναγνωρίζουν το hardware από που (για την γνησιότητα), θέλω να πω για τυχόν αναβάθμηση μνήμης ή σκληρου δίσκου θα έχω πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...