Billator Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλά γενικά είναι λίγο ότι να ναι αυτές τις μέρες.. Ίσως λόγω της μεγαλύτερης κίνησης που έχουν στο site. Σε εμένα έστειλαν tracking number στις 23 του μήνα κ το πήγαν για αποστολή σήμερα. Απαράδεκτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 εμένα σε εμαιλ μου είπαν ότι το έχουν σε stock και θα το στείλουν άμεσα... Thanks for your order. The items in your order are all in stock now. We have arranged the dispatch. You will be informed when it is shipped. Sorry for the inconvenience. Best regards Ashley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πως το αγοραζουμε χωρις paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πως το αγοραζουμε χωρις paypal; απευθείας από την κάρτα αν και δεν είναι και τόσο ασφαλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Shipped με tracking code ο οποιος δεν δουλευει προς το παρον. Λογικα πρεπει να περασουν λιγες μερες για να καταχωρηθει στο συστημα. Αντε να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 απευθείας από την κάρτα αν και δεν είναι και τόσο ασφαλές. Ενδεχομένως να σου έρθει mail για manual verification της κάρτας, για να προχωρήσει η παραγγελία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πως το αγοραζουμε χωρις paypal; Μπορείς με προπληρωμένη εγώ έτσι αγοράζω απο εκεί. Με κωδικούς ebanking Πειραιως μπορείς να την βγάλεις ηλεκτρονικά μέσα σε 2 λεπτα κι να την χρησιμοποιήσεις (δεν ξέρω τι παίζει με τις άλλες τράπεζες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς με προπληρωμένη εγώ έτσι αγοράζω απο εκεί. Με κωδικούς ebanking Πειραιως μπορείς να την βγάλεις ηλεκτρονικά μέσα σε 2 λεπτα κι να την χρησιμοποιήσεις (δεν ξέρω τι παίζει με τις άλλες τράπεζες) Ακόμα και τώρα,με τα CC μπορούμε να αγοράσουμε απευθείας με κάρτες;; (προπληρωμένη έχω εγώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και τώρα,με τα CC μπορούμε να αγοράσουμε απευθείας με κάρτες;; (προπληρωμένη έχω εγώ) Εξαρτάται από την κάρτα και από το εάν θα χαμογελάσει η τύχη σε εσένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χθές το παρελαβα (παραγγελια απο banggood 15/8 dispatched 21/8) Πραγματικο διαμαντι. Στα windows πεταει Προσπαθω να το αναβαθμισω σε 10αρια edit Δεν του φτανει ο χώρος για να παρει τα windows 10... Καμία ιδέα, εκτός του να βαλω micro sd 16gb (χρειαζεται 9 gb) Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από dim_k 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρελαβα και γω σημερα το περιεχομενο του δεματος. Δεν ξερω αν θα μπορεσω να του βαλω windows 10. Ενα μεγαλο μπραβο στους απατεωνες....Ντροπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν πληρωσες με paypal εισαι καλυμενος. Πακετο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παρελαβα και γω σημερα το περιεχομενο του δεματος. Δεν ξερω αν θα μπορεσω να του βαλω windows 10. Ενα μεγαλο μπραβο στους απατεωνες....Ντροπη 20150914_102929.jpg Από που το αγόρασες?? Για να προφυλαχθούμε και οι υπόλοιποι. Μη μου πεις από το banggood !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τι λες τωρα?! Απο που το παρηγγειλες, πότε εγινε η αποστολη? (οποιος παραλαβει απο το ιδιο μαγαζι, καλο ειναι να βιντεοσκοπησει προσεκτικα το ανοιγμα του πακετου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Banggood ειναι και δυστυχως απευθειας με πιστωτικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις