nek4d Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ο κωδικος 9ANNVNEW τωρα δεν παιζει σε νεο λογαριασμο, βγαζει μηνυμα λαθους. Ο κωδικος 3F3128 παιζει με 7% εκπτωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiJ16 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Το paypal δεν παίζει ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Το paypal δεν παίζει ακόμα? Μόνο με balance παίζει το paypal δεν άλλαξε αυτό. Απλά τώρα υπάρχει τρόπος για να βάλεις στο balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπορείς να κάνεις αγορά σίγουρα με προπληρωμένη της Πειραιώς(εγώ έχω την ηλεκτρονική που βγάζεις κατευθείαν αν έχεις κωδικούς ebanking μέσα σε 2 λεπτά).Άκουσα ότι μπορείς κι με χρεωστική αλλά δεν το δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μόνο με balance παίζει το paypal δεν άλλαξε αυτό. Απλά τώρα υπάρχει τρόπος για να βάλεις στο balance. πως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 πως; Ψάξε εδώ σε αυτή την ενότητα:http://www.insomnia.gr/forum/20-internet/ και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/579289-αγορές-με-paypal-ebay-μέθοδος-request-money/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγω το Μάιο κάπου πήγα να πάρω το Vi8 στα 90$ από αυτούς και ήρθε τούβλο. Το είχα πάρει με paypal, πήρα refund και τελικά η χασούρα μου ήταν κάπου 10 €. Πραγματικά πιστεύω ότι αν δεν ήταν το paypal θα με είχαν παρατήσει με χασούρα κάπου 100€ (90$ +τα έξοδα αποστολής πίσω). Στην επικοινωνία η αίσθησή μου ήταν ότι προσπαθούσαν να με κοροιδέψουν παρά να με υποστηρίξουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ενημερώσεις που βρίσκουμε? lollipop ξέρουμε αν θα πάρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Με τι τροπο το στέλνουν για να γλιτώσει κανείς τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrot Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Restock στις 30 αυγουστου,αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορεί να το χτυπούσα, αλλά χωρίς την ασφάλεια του paypal είναι σα να ψωνίζεις στα τυφλά! Το περιστατικό που περιγράφει ο φίλος dchatz παραπάνω είναι σημείο αναφοράς της κατάστασης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορεί να το χτυπούσα, αλλά χωρίς την ασφάλεια του paypal είναι σα να ψωνίζεις στα τυφλά! Το περιστατικό που περιγράφει ο φίλος dchatz παραπάνω είναι σημείο αναφοράς της κατάστασης! Μπορείς να αγοράσεις με paypal. Νομίζω έχει ειπωθεί άπειρες φορές στο forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορείς να αγοράσεις με paypal. Νομίζω έχει ειπωθεί άπειρες φορές στο forum (Μην το συνεχίσουμε μιας και είναι off- topic, αλλά ...) δεν δέχεται τις κάρτες μου με το "κόλπο" που περιγράφεται σε παραπάνω λινκ που έχεις δώσει ---> We're sorry, we couldn't complete your purchase using card Visa χχχχχχ, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μετα απο 5 ημερες θυμηθηκαν να μου πουν οτι δεν υπαρχει σε στοκ και αναμενεται στις 5/Σεπ... Θα περιμενω τους ειπα... Δεν καναμε καλη αρχη με το μαγαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στο site λεει για 1η Σεπτεμβριου. Και στο live chat μου ειπαν για 2 Σεπτεμβριου. οτι να 'ναι παρτο αυγο και κουρεφτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις