Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Εχω το avast σαν το πρόγραμμα antivirus αλλα ξαφνικα δεν μπορω να συνδεθώ στο ίντερνετ με κανεναν τροπο. Δεν ξερω τι να κανω. Είναι η τριτη φορα που συμβαίνει.

Δημοσ.

Καλημερα..

Δεν εχεις ιντερνετ ενσυρματα,ασυρματα ;...Εχεις laptop ;  Ξεκαθαρισε το να βγαλουμε ακρη.

1)Κανε απεγκατασταση του Avast ειτε μεσα απ τα προγραμματα των Windows,ειτε με καποιο σοβαρο προγραμμα ,πχ Revo Uninstaller και δες αν θα χεις προβλημα.Αληθεια ,πως ξερεις οτι φταιει το Avast ; Anyway ,κανε τσεκ να δουμε τι γινεται...

2) Κανε ελεγχο ενημερωσεων απ το windows update και βλεπουμε για την συνεχεια..

3) Μηπως εχεις βαλει κατα λαθος καμια 5-6 antivirus μαζι με το Avast;...Ελεγξε το και αν εχεις windows defender σιγουρεψου οτι ειναι απενεργοποιημενο καλου κακου.Ολα παιζουν ρολο καποιες  φορες.

Δημοσ.

Εχω laptop και δεν εχω ασύρματο ίντερνετ. Αλλα και σε σταθερό επαθα το ίδιο. Δεν ειχα ούτε ασύρματο ουτε ενσύρματο. Και 3η φορα ειδα να συμβαίνει σε φιλου μαγαζι και δεν μπορούσε να βαλει μουσικη. Ενα πρόγραμμα εχω μονο. Το Avast. Κατεβασα το πρόγραμμα που ειπες αλλα δεν το εχει σαν επιλογή να το απεγκαταστησω. Κατω στις ειδοποιήσεις μου εμφάνισε ένα εικονίδιο που γράφει Avast secureline:αποσυνδεθηκε.

Δημοσ.

Ωραια..

Κανε αυτα που σε εγραψα παραπανω,ΟΛΑ ομως και μετα σαρωσεις με :

Adware cleaner

Malware bytes

Kaspersky antivirus removal

Super antispyware

Hitman Pro..

Για να γινει κι ενα γενικο ξεκαθαρισμα απο σαβουρο προγραμματα..

Τελος καθαρισμο μητρωου με ccleaner..

Ενδεχεται να λειπει ο driver της ασυρματης καρτας δικτυου σου και πολλες φορες την βρισκουν τα windows απ το Update...

Σιγουρεψου τελος οτι εχεις ολους και ειναι οι σωστοι driver απ το laptop σου..Απ το επισημο site της κατασκευαστριας κι οχι απο αλλου !!!

• Like 1
Δημοσ.

Τα κατεβασα απο το κιν μου τα περασα στο λαπτοπ τα εγκατέστησα ολα τα έτρεξα αλλα στο τελος τπτ. Συνδέομαι με το ρουτερ αλλα μου γραφει περιορισμένο.Δεν ξερω τι να κανω. Ειναι η 3η φορα που μου συμβαίνει. Δεν ξαναβαζω αυτο το avast.

Δημοσ.

κατα αρχην κατεβασε το avast unistall tool και απεγκατεστησε το απο safe mode, για να δεις αν οντως φταει το antivirus. Μετα μιλαμε παλι......

Δημοσ.

Το κατεβασα και εν τέλη το απεγκατεστησα. Προσπάθησα να συνδεθώ σε αλλο δίκτυο και συνδέθηκα κανονικά ενω πριν δεν μπορούσα.

Δημοσ.

Μολις εφυγε το Avast εχω πρόσβαση στο ίντερνετ. Πριν το βγάλω εμφάνισε ενα εικονίδιο κατω δεξιά στις ειδοποιήσεις που εγραφε secureline:αποσυνδεθηκε. Το ιδιο εικονίδιο όταν το εμφάνισε και σε δυο αλλα pc δεν ειχα ίντερνετ και έκανα φορμαρ.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι το Avast blockαρέ το internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...