Προς το περιεχόμενο

Διαφορετικός τρόπος αποφυγής cc

kaliakman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν,

Αφού ο τρόπος του re4male δεν μου δούλεψε,μετά από μία μέρα με πολύ βρίσιμο βρήκα και άλλο τρόπο παρόμοιο.

Το θέμα μου ήταν οτί είχα μόνο μια κάρτα και δεν μου την δεχόταν το Paypal επειδή την είχα συνδεδεμένη ήδη σε account.

1)Έφτιαξα δεύτερο Paypal Account.

2)Έκανα unlink την κάρτα από το 1ο και link στο δεύτερο(Σημειωτέον οτί το πρώτο είναι παλιό account.Άμα είναι καινούριο τα λεφτά πάνε Pending και δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.Το έμαθα the hard way :mellow:

3)Πήγα στο 1ο και έκανα Request Money για Services από το 2ο.

4)Πάτησα το email που μου ήρθε στο 2o Paypal account

5)Έκανα login και πάτησα να σταλθούν τα χρήματα.

6)Logout από το 2ο και login στο 1ο και τα χρήματα ήταν Available και μάλιστα έκανα αγορά χωρίς να ξανασυνδέσω στο 1ο την κάρτα.

Η αγορά ήταν από Kinguin και η κάρτα μου Prepaid Mastercard της πειραιώς.

Υ.Γ. Οι χρεώσεις είναι ίδιες + 1.5 € για confirm της κάρτας στο 2ο το οποίο όμως επιστρέφεται αμέσως.

Επεξ/σία από kaliakman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κάνεις κάτι διαφορετικό από τους άλλους, απλώς εσύ αντί να πατήσεις Pay With Credit Card πατάς Pay με PayPal account. Επίσης, αυτό που κάνεις είναι ολίγον τι παράνομο διότι λέει ρητά στο Terms of Services του PayPal ότι επιτρέπεται μόνο ένας λογαριασμός ανα φυσικό πρόσωπο.

Δεν κάνεις κάτι διαφορετικό από τους άλλους, απλώς εσύ αντί να πατήσεις Pay With Credit Card πατάς Pay με PayPal account. Επίσης, αυτό που κάνεις είναι ολίγον τι παράνομο διότι λέει ρητά στο Terms of Services του PayPal ότι επιτρέπεται μόνο ένας λογαριασμός ανα φυσικό πρόσωπο.

Ναι αλλά αλλιώς δεν μου δούλευε.. Και δεν είμαι ο μόνος που έχει μόνο μια κάρτα και δεν την δέχεται...Όσο για το δεύτερο.. Εδώ παρανομούμε στην χώρα μας κάνοντας αγορές από το εξωτερικό.. Μας πείραξε το paypal.. Ε βάλε τον αδερφό,ξάδερφο etc. να φτιάξει το δεύτερο account... :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...