Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ενα laptop με Ubuntu και για καποιο περιεργο λογο δεν μπορω να μπω πλεον στο bios. Παταω F2 οπως παντα αλλα δεν κανει τιποτα και συνεχιζει στο bootloader του Ubuntu, boot option επισης δεν υπαρχει!

Τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Το ubuntu να στο κάνει αυτό το πράγμα και γενικά οποιαδήποτε διανομή είναι λίγο χλωμό. Για πάτα delete η κανά backspace.

Δημοσ.

Είχα και 'γώ πρόβλημα στο bios του Sony Vaio (δεν έγραφε με ποιο πλήκτρο μπαίνει), το γκούγκλισα και βρήκα την απάντηση. Ψάξε κι εσύ, αποκλείεται να μην υπάρχει.

Δημοσ.

Μηπως θελει κανα ακυρο Fn+F2;

Το πατάς μία φορα; Δοκίμασε να το πατήσεις καμια 10αρια φορες απο την στιγμή που ανοίγεις το laptop.

Δεν βγάζει νόημα. Με ενα γρηγορο search ειδα οτι αρκετοι εχουν προβλημα με το bios και την σειρα Samsung 300*

μια τυπισσα μαλιστα ανακαλυψε οτι υπαρχει reset bios switch διπλα στις RAM. Αθλιο R&D απο την Samsung. Καλη τυχη :)

Δημοσ.

Παρόμοια κουλά είχα συναντήσει και στο Vaio μου. Όσες φορές είχα επιλέξει να κάνω boot από CD, έκανε μεν boot, αλλά δεν έβλεπε το keyboard και δεν μπορούσα να κάνω την εγκατάσταση. Τελικά κάποια στιγμή το είδε και προχώρησα κανονικά.

Δημοσ.

<p>Τιποτα απ τα παραπανω δεν πιανει! Μετα το bios reset με πεταει αυτοματα σε ενα μενου με επιλογες Boot Menu | App Menu και ειναι και τα δυο κενα, και με φλασακι συνδεδεμενο!<br />

Πλεον δεν μπαινει ουτε στα linux</p>

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/8/2015 στις 6:37 ΜΜ, drpaneas είπε

Μηπως θελει κανα ακυρο Fn+F2;

Το πατάς μία φορα; Δοκίμασε να το πατήσεις καμια 10αρια φορες απο την στιγμή που ανοίγεις το laptop.

Δεν βγάζει νόημα. Με ενα γρηγορο search ειδα οτι αρκετοι εχουν προβλημα με το bios και την σειρα Samsung 300*

μια τυπισσα μαλιστα ανακαλυψε οτι υπαρχει reset bios switch διπλα στις RAM. Αθλιο R&D απο την Samsung. Καλη τυχη :)

Δεν είναι μόνο στα Samsung, αλλά και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά στο NP350E5C-A01GR, σας παρακαλώ πείτε μου πως να βρω το Bios Reset Switch γιατί δεν έχω άλλο υπολογιστή και δεν έχω πολλά χρήματα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimitrisg358 είπε

Δεν είναι μόνο στα Samsung, αλλά και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά στο NP350E5C-A01GR, σας παρακαλώ πείτε μου πως να βρω το Bios Reset Switch γιατί δεν έχω άλλο υπολογιστή και δεν έχω πολλά χρήματα.

5 χρονια μετα δεν θυμαμαι τιποτα.

Δοκιμασε να δεις αν εχει καμια βοηθεια στο https://www.samsung.com/gr/support/model/NP350E5C-A01GR/ ή επικοινώνησε με την Samsung για να σε βοήθησει. Καλή τύχη :)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, drpaneas είπε

5 χρονια μετα δεν θυμαμαι τιποτα.

Δοκιμασε να δεις αν εχει καμια βοηθεια στο https://www.samsung.com/gr/support/model/NP350E5C-A01GR/ ή επικοινώνησε με την Samsung για να σε βοήθησει. Καλή τύχη :)

Τελικά δεν χρειάστηκε τίποτα επειδή διορθώθηκε από μόνο του μετά από μερικές ώρες. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για την κατανόησή σας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...