stavros751 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα στην παρέα.Σήμερα έπαθα κάτι ''απρόοπτο'' μετά από μία πτώση του κινητού μου,τα αποτελέσματα της πτώσης μπορείτε να τα δείτε στην φώτο.Θέλω να ρωτήσω,εφόσον είναι εσωτερικό το πρόβλημα,αν μπορώ με κάποια αθώα ψεματάκια να το επισκευάσω μέσω της εγγύησης που έχει(2 χρόνια,αγορασμένο ιούλιο το 14) και αν ναι πού;
Stogianz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Το πας στο επίσημο service κι προσεύχεσαι Συνήθως το βλέπουν ότι ευθύνεσαι εσύ (απο όσο ξέρω) παρόλα αυτά δεν έχεις να χάσεις κάτι.Έτσι κι αλλιώς πρέπει να το επισκευάσεις δεν γίνεται να είναι χρηστικό μετά την πτώση
voldemort Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Εαν δεν εχει πουθενα σημαδι πτωσης... Κανε τον Κορεατη! 2
kougi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ^ Εαν δεν εχει ραγισμενη οθονη και καποιο μεγαλο σημαδι απο την πτωση, το πας και λες οτι μια μερα που το ανοιξες η οθονη ηταν ετσι. Το που τι εννοεις? Απο το καταστημα που το αγορασες φυσικα.. 1
stavros751 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,το που το ρώτησα κυρίως για το αν θα έπρεπε να το πάω σε ένα κατάστημα service της samsung αλλά μάλλον όντως θα το πάω στο κατάστημα που το αγόρασα(Kaizer) Όσον αναφορά τα σημάδια πτώσης,δεν έχει τίποτα τρανταχτό παρά μόνο κάτι γρατζουνιές που θεωρώ προσωπικά ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και να γίνονται
voldemort Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,το που το ρώτησα κυρίως για το αν θα έπρεπε να το πάω σε ένα κατάστημα service της samsung αλλά μάλλον όντως θα το πάω στο κατάστημα που το αγόρασα(Kaizer) Όσον αναφορά τα σημάδια πτώσης,δεν έχει τίποτα τρανταχτό παρά μόνο κάτι γρατζουνιές που θεωρώ προσωπικά ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και να γίνονται Eαν υπαρχει επισημο service samsung κοντα σου μπορεις να το πας κι εκει. Εμενα τουλαχιστον αυτο μου ειπαν και παλαιοτερα αλλα και τωρινα.
stavros751 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ωραια,ευχαριστω πολυ.Θα το παω στο κοντινοτερο επισημο service της samsung και ελπιζω να πειστουν
nektarios_rs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα στην παρέα.Σήμερα έπαθα κάτι ''απρόοπτο'' μετά από μία πτώση του κινητού μου,τα αποτελέσματα της πτώσης μπορείτε να τα δείτε στην φώτο.Θέλω να ρωτήσω,εφόσον είναι εσωτερικό το πρόβλημα,αν μπορώ με κάποια αθώα ψεματάκια να το επισκευάσω μέσω της εγγύησης που έχει(2 χρόνια,αγορασμένο ιούλιο το 14) και αν ναι πού; Αυτό που βλέπω εγώ στη φωτογραφία είναι μία σπασμένη οθόνη. Απλά δε σου έχει σπάσει το digitizer (το εξωτερικό τζαμάκι-επιφάνεια αφής) αλλά μόνο το panel της οθόνης από μέσα... Δε γίνεται να πας σε κάποιο service και να τους πεις "εγώ δε ξέρω τίποτα, έγινε μόνο του", κάνει μπαμ... 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Η ερώτηση που θα έπρεπε να κάνεις είναι: Αξίζει το κόστος επισκευής του η να αγοράσω καινούριο? Το μοντέλο LTE είναι με τα 2Gb Ram?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα