Recked Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Είδα σήμερα το πρωί αυτό το μήνυμα και αρχικά έψαξα να βρω κάποια λύση αλλά μάταια
mtzs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 μηπως εχεις τον λογαριασμο shared με αλλο χρηστη;
mtzs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε να κανεις restore licenses απο τα settings
Recked Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Άμα κάνω restore licenses θα χάσω τα saves?
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Άμα κάνω restore licenses θα χάσω τα saves? Όχι,δεν έχει σχέση με τα saves.Το έχω κάνει κάποιες φορές.Το restore licences σημαίνει ότι του δίνεις εντολή να αποκτήσεις πρόσβαση στα παιχνίδια που ανήκουν στον λογαριασμό αυτό.Είναι σαν refresh.Καν'το,δεν χάνεις κάτι. Μου το έχει βγάλει και εμένα αυτό το σφάλμα σε 2-3 παιχνίδια αλλά μετά ξεκόλλησε.Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της Sony η των servers στους οποίους συνδέεται το παιχνίδι.
Recked Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 να κανω μια ακομα ερωτηση ισχυει οτι το capacity του online storage ειναι 1GB????
psychogamer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 να κανω μια ακομα ερωτηση ισχυει οτι το capacity του online storage ειναι 1GB???? The maximum storage capacity that can be used with online storage is 1 GB, and the maximum number of saved data items that can be stored is 1,000. η πηγή για το παραπάνω : Site: http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/data_system.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα