Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο value for money κινέζικο ειναι το Xiaomi mi 4 3g στα 200 ευρώ, αλλά προσωπικά θα έδινα αλλά 80 για την έκδοση με το 4g

Δημοσ.

Το καλύτερο value for money κινέζικο ειναι το Xiaomi mi 4 3g στα 200 ευρώ, αλλά προσωπικά θα έδινα αλλά 80 για την έκδοση με το 4g

Ναι αλλά κάνει και 60 ευρώ παραπάνω και με 4g ξεφεύγει αρκετά.

Εγώ ψάχνω κάτι μέχρι 150 ευρώ.

OP, κοίτα κι αυτό. Είναι καλύτερο από το Lenovo http://www.minideal.net/meizu-m2-note-4g-lte-android-5-0-smartphone-mtk6753-1-3ghz-octa-core-5-5-inch-fhd-screen.html

Τι διαφορές έχει με το k3?

Δημοσ.

Μου ζητησε η αδερφη μου να της το παραγγειλω και μου ηρθε την παρασκευη. Μια μερα το κρατησα και σημερα της το εδωσα.

Οι εντυπωσεις που μου αφησε ηταν εξαιρετικες.

Ελαφρυ για γυναικειο χερι, πολυ καλη φωτογραφικη με διπλο φλας, πολυ καλη και η μπροστινη καμερα, ωραια ζωντανα χρωματα και πολυ καλη φωτεινοτητα.

Γενικα για αυτα που κοστιζει ειναι σουπερ ντουπερ ουαου!

Δημοσ.

Μου ζητησε η αδερφη μου να της το παραγγειλω και μου ηρθε την παρασκευη. Μια μερα το κρατησα και σημερα της το εδωσα.

Οι εντυπωσεις που μου αφησε ηταν εξαιρετικες.

Ελαφρυ για γυναικειο χερι, πολυ καλη φωτογραφικη με διπλο φλας, πολυ καλη και η μπροστινη καμερα, ωραια ζωντανα χρωματα και πολυ καλη φωτεινοτητα.

Γενικα για αυτα που κοστιζει ειναι σουπερ ντουπερ ουαου!

Καλησπέρα.Από ποιό site το παρήγγειλες?

Δημοσ.

απο vickmall στα 165$ (πριν 10 μερες που το παρηγγειλα) με singapore post και ολως παραδοξως μου ηρθε σε 8 μερες!

Δημοσ.

Ναι αλλά κάνει και 60 ευρώ παραπάνω και με 4g ξεφεύγει αρκετά.

Εγώ ψάχνω κάτι μέχρι 150 ευρώ.

Τι διαφορές έχει με το k3?

Ναι όμως με 60 ευρώ παραπάνω παίρνεις κινητό άλλου επιπέδου με χαρακτηριστικά όπως Lg g3,Galaxy s5,Htc one m8,xperia z2, One plus one κλπ(ισως και καλύτερο αν εξαιρέσεις το 3g αντί του 4g

Αξιζει ξανα σκέψου το

Δημοσ.

Τρεις προτάσεις σε αυτά τα λεφτά. 

- Lenovo K3 note

- Meizu M2 note

- Xiaomi Redmi note 2

Οποιο και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις. Το καθένα κάπου δίνει και κάπου παίρνει. Διαλέγεις και παίρνεις. Γενικότερα το Xiaomi έχει τον ισχυρότερο επεξεργαστή, το Lenovo την ισχυρότερη GPU και το Meizu την καλύτερη ποιότητα οθόνης + hi-fi chip.

Το Meizu και το Lenovo είναι "αποδεδειγμένα" άψογες συσκευές ενώ το Xiaomi μόλις κυκλοφόρησε. Λόγο ονόματος όμως δύσκολο να είναι πατάτα. Δεν γνωρίζουμε όμως ακόμα πως είναι ποιοτικά (δεν έχουν βγει τα review).  

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο k3 note.Δεν ξέρω,μου αρέσει περισσότερο και οι διαφορές μεταξύ των τριών φαίνονται μικρές.

Σκέφτομαι να το παραγγείλω απο το minideal δεν θα έχω κάποιο θέμα έτσι?
Να κάνω την αγορά μέσω paypal η κατευθείαν απ τη χρεωστική?
Πρέπει να προσέξω κάποια πράγματα επιπλέον για να μην πληρώσω κάτι extra,μην περάσει τελωνείο κ.α?

Επίσης κάτι στανταράκια που γράφουν όλοι πχ :
1. Install Greek language and greek keyboard.
2. Root the phone (latest firmware).
3. Remove all Chinese applications.
4. Instal Google Play Store and google apps.
5. Send me the tracking number.
6. Make sure that the item is well packed.
7. Send me an European charger.
8. Check if it works properly.
9. Mark it as a low price GIFT.
10. Send the gifts.

Τα γράφω στη σελίδα του κινητού δίνοντας τον κωδικό παραγγελίας μου?

Δημοσ.

Σε μενα , δλδ της αδερφης απο vickmall, ηταν ετοιμο ρουταρισμενο, με ελληνικα και την 1520 ρομ.

Και ειχε μεσα: 1 θηκη διαφανη σιλικονης, 1 θηκη δερματινη που κλεινει, 1 μεμβρανη, 1 tempered glass, 1 σταντακι για το κινητο, 1 με στρασακια για την θυρα των ακουστικων και 2 πανακια για καθαρισμα.

Η μονη μλκ ηταν οτι ζητησα κιτρινο και μου εστειλαν ασπρο. Επικοινωνησα μαζι τους και ειπαν θα μου στειλουν κιτρινο πισω καπακι δωραν.

Δημοσ.

Σε μενα , δλδ της αδερφης απο vickmall, ηταν ετοιμο ρουταρισμενο, με ελληνικα και την 1520 ρομ.

Και ειχε μεσα: 1 θηκη διαφανη σιλικονης, 1 θηκη δερματινη που κλεινει, 1 μεμβρανη, 1 tempered glass, 1 σταντακι για το κινητο, 1 με στρασακια για την θυρα των ακουστικων και 2 πανακια για καθαρισμα.

Η μονη μλκ ηταν οτι ζητησα κιτρινο και μου εστειλαν ασπρο. Επικοινωνησα μαζι τους και ειπαν θα μου στειλουν κιτρινο πισω καπακι δωραν.

Η παραγγελία έγινε με paypal η με χρεωστική?Συνάντησες κάποιο πρόβλημα λόγω cc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...