Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σας πρόγραμμα για GamingRecording καθώς και για επεξεργασία βίντεο και ήχου;;;

Δημοσ.

DXtory και sony vegas pro

ανάλογα τι θες να επεξεργαστείς σε βίντεο ήχο.

Υπάρχουν και πιο επαγγελματικές εφαρμογές για αυτόν το σκοπό.

Δημοσ.

Το OBS είναι εξαιρετικό,ελεύθερο και υποστηρίζει και quicksync για intel επεξεργαστές και nvenc για κάρτες γραφικών nvidia που ρίχνουν κατά πολύ το βάρος που πέφτει στον επεξεργαστή.

Και το d3dgear είναι αρκετά καλό και τρέχει και με mantle,δεν είναι ελεύθερο αυτό.

Για επεξεργασία το avidemux ή το movie maker για απλά πράγματα ή το aviutl για ποιο προχωρημένες καταστάσεις.

Δημοσ.

Το οbs μου αρέσει αλλά μου ψιλοκολλάει σε κάποια games.πιθανολογώ ότι δεν έχω κάνει τις σωστές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Ανάλογα και με το παιχνίδι αλλά γενικά καλά είναι να δίνεις μεγάλη προταιρειότητα στο obs(ή όποιο πρόγραμμα εγγραφής) και χαμηλή στο παιχνίδι για να μην χάνει καρέ στην εγγραφή.

(High cpu usage κτλ)

Δημοσ.

Δεν έχουν σχέση τα γραφικά του παιχνιδιού,εκτός του να σου βγάζει καλύτερα fps το ίδιο το παιχνίδι.

Σου λέω να αλλάζεις προταιρειότητα ,να δίνεις high στο obs και normal ή ακόμα και low στο παιχνίδι.

http://www.wikihow.com/Change-Process-Priorities-in-Windows-Task-Manager

Δημοσ.

Το  DXTory είναι μακράν το καλύτερο. Δεν χαμηλώνει τα FPS και βγάζει ελαφρά αρχεία. Βέβαια το Fraps είναι όχι τόσο το καλύτερο, όσο το πιο χρήσιμο σε high-end machines.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...