Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση 40-43 ιντζων με 500,00 ευρω ???

Pantelismor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

θελω να αγορασω μια τηλεοραση με 500,00 ευρω.

Ψαχνωντας λιγο, εχω βρει αυτη εδω 

Samsung UE40H6400 Ποια ειναι η αποψη σας ?? Για ποιοτικη εικονα κοιταω τα HZ ?? εχετε καποια αλλη προταση ??

ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι μια TV

40-42 ιντσων

smart

Δεν ξέρω αν ειναι καλύτερο να ειναι Full HD η 4Κ ??

η χρηση της θα ειναι ταινιες και καναλια

Δεν ξερω κατι αλλο που θα πρεπει να λαβω υποψιν μου. Πολυ βασικο ειναι οσο το δυνατον ποιοτικότερη εικόνα.

Προσωπικα δεν θα πηγαινα σε 4k σε αυτα τα λεφτα για πολλους λογους. Αν ρωτας καταρχην αν χρειαζεσαι UHD τηλεοραση τοτε σιγουρα δεν χρειαζεσαι.

Ενα πολυ καλο πανελ σε αυτα τα λεφτα με πολυ καλα χρωματα και σεβαστοτατα μαυρα που εχω να σου προτεινω ειναι το Samsung UE40H5500.

Η lg που σου πρότεινα πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.. Πέρα από το 4K, τις 24 ατοκες (αν σε ενδιαφέρουν) και το ότι είναι σε προσφορά (κανονικη τιμη 580) πιστεύω παίρνεις και ένα πολύ καλό πανελ! Η επιλογή παντα δική σου..

4k στα 30fps ειναι δωρο αδωρο φιλε. Δεν εχει HDMI 2.0 που σημαινει ΚΑΙ μη υποστηριξη 4k@60fps, περαν του οτι μπορει να ειναι απαραιτητο σε μελλοντικα περιφερειακα για να δουλεψουν. Αν ειναι μονο για καμια ταινιουλα μελλοντικη σε 4k κατι κανει αλλα μεχρι εκει. 

Και οχι καλυτερο panel απο αυτο που του προτεινα δεν ειναι αυτο που του εδειξες. LG εχω και εγω αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο, μεγαλυτερη αναλυση και gimmick refresh rates δεν σημαινει παντα καλυτερο πανελ. :)

Στα στανταρ κοιτας να ειναι 100hz (πραγματικα). Σ αυτα τα λεφτα και ιντσες ξεχνα το 4κ. Επισης το design ειναι αρκετα σημαντικος παραγοντας πιστευω, ειδικα αν μπει σε σαλονι. Η καλυτερη λυση ειναι να πας πρωτα στα μαγαζια με πολλες τηλεορασεις να δεις ποια σ αρεσει και απο θεμα design και απο θεμα εικονας και να ρθεις μετα να μας πεις μεταξυ ποιων μοντελων εισαι για να τα συζητησουμε.

Απεφυγε lg με webos, οσο πανεμορφες και με τρομερη εικονα ειναι, σερνονται στα μενου, τα "φθηνα" μοντελα τουλαχιστον, δεν ξερω τι παιζει στα 2000€ +

η  Samsung UE40H5500 ειναι πολυ τιμια, εξαιρετικη θα ελεγα, επιλογη  σ αυτα τα λεφτα αλλα ειναι 50hz πραγματικα, προσωπικα εμενα δεν μ'αρεσει καθολου το design και η βαση της.

Εχει δικιο ο φιλος οταν κοιταγα στο site ειδα το motion rate και στο τσεκαρισμα που ειχα κανει νομιζα οτι ειδα 100Hz panel αληθινα,λαθος δικο μου.

Να τσεκαρεις οπωσδηποτε 100Hz κανονικο πανελ, η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη και εν ετει 2015 ενα απαραιτητο στοιχειο που πρεπει να εχει μια τηλεοραση.

Ευχαριστω για τις αποψεις σας.

Η lg που σου πρότεινα πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά.. Πέρα από το 4K, τις 24 ατοκες (αν σε ενδιαφέρουν) και το ότι είναι σε προσφορά (κανονικη τιμη 580) πιστεύω παίρνεις και ένα πολύ καλό πανελ! Η επιλογή παντα δική σου.. 

Απο οτι μου λενε τα αλλα παιδια δεν αξιζει 4κ

η  Samsung UE40H5500 ειναι πολυ τιμια, εξαιρετικη θα ελεγα, επιλογη  σ αυτα τα λεφτα αλλα ειναι 50hz πραγματικα, προσωπικα εμενα δεν μ'αρεσει καθολου το design και η βαση της.

Δεν μου αρεσει το design

Η επομενη ερωτηση μου λοιπον ειναι πως βλεπω τα πραγματικα ΗΖ ??? 

Η Samsung UE40H6400 και η Sony KDL-42W706B ποσα ΗΖ ειναι ??

Εχετε να προτεινεται κανενα μοντελο με 100 Hz στα χρηματα που δινω ???

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον εχουμε και λεμε,

η sony ειναι 50hz, δεν εχει 3d αλλα ειναι η καλυτερη για gaming αναμεσα στις 3.

η lg οσο ομορφη και με υπεροχα και αληθινα χρωματα εχει, το webos τη καταστρεφει, θα νοιωθεις οτι χειριζεσαι κινητο android των 100 ευρω = υπερβολικα αργη αποκριση στα μενου. Μακραν καλυτερο design απ τις 3.

η samsung δεν εχει κατι χτυπητο ως αρνητικο, οπως ειπα και στην αρχη προσφερει τα περισσοτερα και ειναι 100hz, με το χειροτερο design.

αναμεσα στις 3 θα επελεγα samsung γιατι προσφερει το πιο ολοκληρομενο "πακετο" ρυθμισεων και features, αν και ειμαι της lg παιδι εγω B)

Για τα πραγματικα hz ψαχνεις λιγο καλυτερα στο ιντερνετ σε site που κανουν test-reviews

Επεξ/σία από heavyrain

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...