Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω αυτό το λάπτοπ πενταετίας Link.png Site: SonyVAIO VPC-F13E1E και θέλω να προχωρήσω σε μια αναβάθμιση της μνήμης ram απο 4GB σε 8GB. Έχω ηδη αλλάξει το σκληρό δίσκο με SSD και σκέφτομαι να προβώ και σε αυτή την ενέργεια καθώς πλέον η ram δεν αρκεί. Τα στοιχεία της ραμ που φοράει φαίνονται στη φωτογραφία. Τι έχετε να προτείνετε μέχρι 60-70€; 

post-221710-0-84725100-1440258212_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. :) Η Link.png Site: ram  που εχει ειναι στα 1333Mhz. Η Corsair προτείνει μέσω του tool που έχει στη σελίδα της 1066Mhz ενώ η Kingston 1333Mhz. Τι να επιλέξω εκ των 2;

Δημοσ.

Φοράς ddr3 so dimm στα 1333 και στο 1.5v.

Χιαρ γιου αρ.

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr13s9s8k2-8-8gb-2x4gb-so-dimm-ddr3-1333mhz-value-ram-dual-channel-kit-p-PER.552753

Να σαι καλά! :)

Παρά το γεγονός οτι ο Link.png Site: επεξεργαστής υποστηρίζει μέχρι 1066Mhz, η κάρτα που έχει απο το εργοστάσιο είναι στα 1333. Τελικά τι επιλογή να κάνω και πόση είναι η διαφορά μεταξύ των 2 συχνοτήτων στην πράξη;

Δημοσ.

Τέλος αυτό το κενό στο κάτω μέρος της μνήμης πρέπει να είναι απο τη μεριά που το έχει και η μνήμη που φοράει τώρα, σωστά; 

Δημοσ.

Μην σε απασχολεί αυτο δεν μπορεί να μπει λάθος αν πας να την βάλεις ανάποδα απλα δεν θα μπαίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...