Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι εκει ησουν πιστευτος, αλλα εδω το παρακανες στα ψεμματα.

Δεν υπαρχει κανενας "κωδικός που έχει κάθε κινητό στην συσκευασία" ωστε να μπορεις να το εντοπισεις μονος σου.

Κριμα να χαλασεις ενα διαμαντι ποστ με μια τετοια απροσεξια!!

:)

Δεν υπάρχει ίχνος ψέματος απο αύτη την απίστευτη βραδιά. Πως τους λένε τους κωδικούς μωρε; IMER; IMES κάπως έτσι.. Ψάξε στο κουτί της συσκευής σου... Ειμαι διακοπές ακομα, μόλις πάω σπίτι θα ποσταρω την σωστή ονομασία

Μόλις παω σπίτι θα ποδταρω

χαχα οκ γέλασα...πες μας και την ιστορία για τα άλλα δυο μπας και γράψουμε βιβλίο...το εχεις

Δεν κάθομαι να γράψω αλλα κατεβατα ρε σήμερα.. Μόλις γύρισα απο δουλεία... Πάντως και τις άλλες δυο φορές το έχασα/εκλεψαν γιατί ήμουν κόκκαλο.

Αν θες και λεπτομεριες πες μου να σου στείλω pm

• Απαντ. 217
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ίχνος ψέματος απο αύτη την απίστευτη βραδιά. Πως τους λένε τους κωδικούς μωρε; IMER; IMES κάπως έτσι.. Ψάξε στο κουτί της συσκευής σου... Ειμαι διακοπές ακομα, μόλις πάω σπίτι θα ποσταρω την σωστή ονομασία

Μόλις παω σπίτι θα ποδταρω

(το ΙΜΕΙ εννοεις)

Δεν μπορεις να βρεις μονος σου(στο σπιτι σου) απο το IMEI που ειναι η συσκευη σου.

Η εταιρια κινητης τηλεφωνιας ξερει στο περιπου (ακριβεια 50-100μ στην καλυτερη περιπτωση) που ειναι ενα κινητο βαση IMEI και αυτο σε περιπτωση που ειναι ακομα ανοιχτη η συσκευη με την sim ενεργη(=απιθανο αν το εκλεψε καποιος, βγαζουν τις sim κατευθειαν).

Την πληροφορια αυτη την αποκαλυπτει μονο μετα απο εισαγγελικη αιτηση κ δεν μπορεις να την βρεις μονος σου απο το σπιτι οπως ειπες.

Μπορεις να συνεχισεις τα ψεμματα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Άξιοι παιδιά που ασχολείστε ακόμα με τον tulipa. Εγώ απορώ αν είχε ποτέ κινητό ή απλά μας τρολαρει.

Χαβαλέ κάνω με αυτά που διαβάζω

:devil:

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε

Jophiel

-Καλές οι εναλλακτικές αλλα  δεν έχει καμιά σχέση σε λειτουργικότητα με το να κρυπτογραφείς ολη την συσκευή και όταν ανοίγει ολα να λειτουργούν όπως πρέπει, οχι μετέφερε απο εδώ εκεί τα αρχεία και τουμπαλι δεν ειναι πρακτικό....και αν κάποιο έγγραφο θέλω να το επεξεργαστώ..άντε ξανά στειλτο στο office?? ή πρέπει να ανέβει cloud για να το δουν τα αλλά προγράμματα?

Ανάλογα τη δουλειά. Οι εφαρμογές στα WP είναι sandboxed, οπότε δε κινδυνεύεις να τα πάρει κάποια άλλη εφαρμογή, ώστε να χρειάζεται να τα κρυπτογραφήσεις όλα. Αυτά που θέλεις για τον εαυτό σου... τα κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο. Τα αρχεία office ανοίγουν σε office από την εφαρμογή, αν και ποτέ δε θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις σοβαρή χρήση γραφείου από το κινητό. Πολύ σπάνια κάνει κάποιος επεξεργασία εγγράφων από το κινητό κι αν το κάνει θα είναι μικρές. Στα WP 10 υπάρχει αυτή η δυνατότητα έτσι κι αλλιώς.

-Το ίδιο συμβαίνει και με την εκτύπωση ναι οκ γίνεται αλλα δεν είναι παραγωγικό και λειτουργικό.

Η εφαρμογή είναι λειτουργική και πρακτική, αλλά κι αυτό υπάρχει ενσωματωμένο στα WP 10.

-Το έχω γράψει και ποιο πάνω έχω την εφαρμογή του εκτυπωτή αλλα δεν ειναι το ιδιο απο το να πατας μενου- εκτύπωση στο word

Κάνει, όμως, την ίδια δουλειά και αφορά όλες τις εφαρμογές πχ εκτύπωση φωτογραφιών. Όχι μόνο εγγράφων.

-Kαι ολα αυτά λόγο sandbox γι αυτό και δεν υπάρχουν ούτε σωστές εναλλακτικές για επαφές - dialer.

Προτιμώ sandbox και λιγότερη λειτουργικότητα από το "μπάτε σκύλοι αλέστε" του android. Τουλάχιστον το κινητό δουλεύει για μένα κι όχι για την MS και ότι περισσεύει (από τους διαθέσιμους πόρους) για μένα, όπως στο android.

-Για αυτό επιμένω οτι το λειτουργικό έχει πολλά βήματα ακόμα για να κάνει...οκ καλό για μέτρια χρήση.

Ανάλογα τη χρήση. Η χρήση του κινητού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Για τα βασικά, που κάνει ο μέσος χρήστης, είναι μια χαρά. Ακόμα και για πιο προχωρημένη χρήση βρίσκεις πράγματα.

-Εχω ενα galaxy express 2 low end κινητό δεν έχει κανένα θέμα...το tablet είναι το galaxy tab 3 lite T110...και τα δυο τα αγόρασα 120E το καθένα πριν από 1 με 1,5 χρόνο

Το έχεις άδειο. Πάτα στο internet τις εφαρμογές που ζητάνε τα περισσότερα δικαιώματα (οι περισσότερες από αυτές εγκαθίστανται από τους περισσότερους χρήστες) εγκατέστησε τις πρώτες 30 και ξαναγράψε μου ότι δεν κολλάει... Το S3 LTE που είχα πριν κολλούσε μια χαρά, το ίδιο και το note 10.1 ενός φίλου...

-Πριν λίγες μέρες καλός μου φίλος πήρε ενα lenovo στα 110Ε δεν συγκράτησα μοντέλο λειτουργεί πολύ καλά χωρίς κολλήματα

Ομοίως.

-Μια φίλη πήρε ένα MLS tablet με 3G στα 130Ε  και λειτουργεί άριστα και σαν τηλέφωνο και σαν tablet εδώ και ένα χρόνο

Ομοίως στο... ομοίως παραπάνω... :-D  :-D  :-D

Με εκτίμηση πάντα συζήτηση κάνουμε

Εννοείται. Πάντως ευχαρίστως θα αγόραζα android αν :

- με άφηνε να ελέγξω τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο (και να έχω ακόμα εγγύηση, δηλ. όχι με modding)

- είχε έλεγχο στο ποια προσωπικά δεδομένα πάνε στη google

- παρείχε καλύτερη ασφάλεια και έλεγχο στις εφαρμογές του store και 

- μου παρείχε αναβαθμίσεις λειτουργικού (εγγυημένα) για 2-3 χρόνια τουλάχιστον

Νομίζω ότι δε ζητάω κάτι παράλογο. Αυτά που γράφω είναι απλά πράγματα και όχι κάποιες προχωρημένες λειτουργίες. Όλες τις άλλες ελλείψεις μπορώ να τις συγχωρήσω ή να συμβιβαστώ (προσωρινά έστω). Γι αυτό προτίμησα τα WP, όχι γιατί κάνει τα πάντα, αλλά γιατί με καλύπτει σε αυτά που κάνω στο κινητό και τα παραπάνω που έγραψα.

Καταλαβαίνω όμως ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετικές προτεραιότητες... :-)

Δημοσ.

Άξιοι παιδιά που ασχολείστε ακόμα με τον tulipa. Εγώ απορώ αν είχε ποτέ κινητό ή απλά μας τρολαρει.

Μήπως τα WP του φαίνονται γαμάτα γιατί πίνει χημείες? :D

Δημοσ.

Aν και καταντάει κουραστικό να το επαναλαμβάνω η ανάλυση δείχνει οτι τα κινητά δεκάδων κατασκευαστών είναι περισσότερα από τα κινητά ενός κατασκευαστή. Σιγά την ανακάλυψη.....

Το wp βέβαια αυτή την στιγμή βρίσκεται σε δύο κατασκευαστές αλλα λογω ανικανότητας της Microsoft τόσα χρόνια να αντιγράψει το διαφημιστικό τμήμα της apple, έχει χαμηλότερα ποσοστά από το αναμενόμενο.

Θα έπρεπε να διδαχτεί η Μicrosoft από την Blackberry επίσης και να μην κάνει οτι και  η Blackberry. Την σώνει κάπως την κατάσταση γιατί έχει φτηνότερες συσκευές από την blackberry.

Κατα τα άλλα μια χαρά ειναι το android σαν λειτουργικό που ακόμα και ένας κατασκευαστής να το προωθούσε μόνο θα είχε ποσοστά μεγαλύτερα του iphone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...