voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Σοβαρότατα. Ανάγκη αντιβάιρους δεν υπάρχει, καμιά εφαρμογή στο στορ δεν είναι μαλγουερ, όλες οι συσκευές είναι ταχύτατες, οι εφαρμογές δεν σου ζητάνε δικαιώματα που δεν χρειάζονται και σε κάθε περίπτωση σε ρωτάνε. Να γράψω κι άλλα ή είναι αρκετά; Εαν ολο το λειτουργικο ειναι Trojan τι να τα κανεις οσα ειπες; Θελεις κι αλλα; 2
dialer1453 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Εαν ολο το λειτουργικο ειναι Trojan τι να τα κανεις οσα ειπες; Θελεις κι αλλα; Ξέρεις τι είναι trojan ή σου άρεσε σαν λέξη και είπες να τη γράψεις; Έχεις να πεις κάτι σε αυτά που είπα; Μάλλον όχι. 4
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ξέρεις τι είναι trojan ή σου άρεσε σαν λέξη και είπες να τη γράψεις; Έχεις να πεις κάτι σε αυτά που είπα; Μάλλον όχι. Εσυ τι λες; Θελεις να σου φτιαξω κανεναν και να τον δοκιμασεις; Μα ειπα ηδη...
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 εχω lumia 640 dual sim, καταπληκτικο, γρηγορο, αριστη καμερα, αριστη μπαταρια, δεν κολλαει, δυνατος καθαρος ηχος, καλη οθονη... = 132 ευρω beat that apple 8
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 = 132 ευρω beat that apple Kαλα...ειπαμε Iphone και ios... Oχι ζητιανια. Κατω απο 900 δεν πεφτει.
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Kαλα...ειπαμε Iphone και ios... Oχι ζητιανια. Κατω απο 900 δεν πεφτει. Απο οτι φενεται την ζελεψε και η Samsung ομως τωρα τελευταια στις τιμες 4
dialer1453 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Απο οτι φενεται την ζελεψε και η Samsung ομως τωρα τελευταια στις τιμες Ναι αλλά η σαμσουνγκ έχει μικρότερο ποσοστό κέρδους, καλύτερα σπεκς μπλα μπλα μπλα Και ξαναρωτάω επειδή χάθηκε κάπου στο έντιτ: Όλοι εσείς που κόπτεστε για το android, πιάσατε ποτέ στα χέρια σας κανα sony, lg, samsung των 80-150 ευρώ (αυτά που αγοράζει το 80% που σας χαρίζει και ποσοστό) ή μόνο note 4 και πάνω; 2
hyperspaced Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Κι όμως, η Apple με το 14% των πωλήσεων δεν ξέρει που να βάλει τα λεφτά! Το 82% των Android περιλαμβάνει και εκείνα τα άθλια κινέζικα κατασκευάσματα της δεκάρας που καταναλώνουν ασκόπως τους φυσικούς πόρους; Και στην τελική, τί είδους κόμπλεξ είναι αυτό με τον αριθμό πωλήσεων συσκευών; Βρείτε το τηλέφωνο / λειτουργικό σύστημα που σας ταιριάζει στην τσέπη σας και τη δουλειά σας και κάντε κάτι χρήσιμο. 9
dialer1453 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το 82% των Android περιλαμβάνει και εκείνα τα άθλια κινέζικα κατασκευάσματα της δεκάρας που καταναλώνουν ασκόπως τους φυσικούς πόρους; Δεν φαντάζομαι να τολμάς να χαρακτηρίζεις έτσι κολοσσούς όπως η ούλεφον, έλεφον, λεαγκού, τζιαουάι, κούμποτ, ντούγκι, λάντβο κτλ; 8
vasilisaerox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Η διαφορά είναι στο εξής Android και WP αγοράζεις και με 100€ iPhone και Blackberry όχι. Την πέταξες! 1
papajohnnnn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μπράβο στο Android τα λέγαμε ότι ανεβαίνει συνεχώς είναι το τοπ λειτουργικό αυτή τη στιγμή για όλες τις τσεπες. Η Apple ελπίζω να πέσει κάτω από 10% του συνόλου και τα WP πριν κάνα μήνα έλεγα ότι θα πέσει και άλλο αλλά κάποιοι έλεγαν ότι θα ανεβει. Αμ δε έχει το πιο αθλιο λειτουργικό και αν δεν αλλάξει τακτική θα πέσει και κάτω από το 2%. Το πιο αθλιο προφανως για σενα!!! 1
bill81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καταλαβαίνω τους χρήστες που ασχολούνται ποιο είναι το καλύτερο λειτουργικο και γιατί και γράφουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί βγάζουν τα άλλα λειτουργικά σαβούρες (εκτός από αυτό που έχουν φυσικά) την στιγμή που και τα 3 έχουν πλεονεκτήματα (και μειονεκτήματα βεβαίως) και ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες. Επίσης τι μας ενδιαφέρει πόσο πουλάνε, μέτοχοι είμαστε???? Ο μόνος λόγος να μας ενδιαφέρει το πόσο πουλάνε είναι μην τυχόν και πουλάνε λίγο για να μην σταματήσουν να υπάρχουν, αν βγάζουν κέρδος και είναι υγιής στα @@ μου προσωπικά. Που μιλάμε για 3 από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές παγκοσμίως!!!!!! Και μέσα να μπαίνουν σήμερα, αύριο μπορεί να πάνε καλύτερα, έχουν πολλά περιθώρια ζημιών. Εγώ θέλω το δυνατόν περισσότερα λειτουργικά στην αγορά. Περισσότερες επιλογές καλύτερα για όλους μας. Δηλαδή τα sailfish, firefox κτλ που δεν έχουν πωλήσεις δεν θα θέλατε να αποκτήσουν μερίδιο και να πάνε καλύτερα αφού βελτιωθούν σιγά σιγά?? Είπα την βλακεία μου εγώ, συνεχίστε να τσακώνεστε τώρα. 5
nikchris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 To ειχα το 930 και τωρα εχω το 640. Απαραδεκτες συσκευες για τα λεφτα τους. Οσο fanboys και να ειστε, η αληθεια ειναι οτι ειναι ακομα πολυ πολυ πισω. Βασικα, να μου εξηγησει καποιος που ειναι πιο μπροστα, γιατι εγω σε ολα υποδεεστερα τα βλεπω. Apps? Interface? Keyboard? Notifications? Battery? Specs? Τιμη? Το 930 ειχε αρκετα καλη καμερα, μονο αυτο.
ospithas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 <p>Αντε να δωσω και εγω απαντηση γιατι δεν γραφη ο καθε ενας και το τι επαγγελμα κανει για να εχουμε εικονα πως χρησιμοποιει το κινητο του? εαν εισαι 17 20 και εχεις ειχες iphone με καρτα χωρις internet?? εαν εχεις@android? Ktl ktl...</p>
dialer1453 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 To ειχα το 930 και τωρα εχω το 640. Απαραδεκτες συσκευες για τα λεφτα τους. Οσο fanboys και να ειστε, η αληθεια ειναι οτι ειναι ακομα πολυ πολυ πισω. Βασικα, να μου εξηγησει καποιος που ειναι πιο μπροστα, γιατι εγω σε ολα υποδεεστερα τα βλεπω. Apps? Ποιοτικότερες, υπάρχουν όλες οι βασικές και έχουν αυξητικές τάσεις. Interface? Σαφώς ανώτερο. Keyboard? Που είναι το πρόβλημα; Notifications? Μάλλον δεν το έψαξες καλά το θέμα. Battery? Εννοείται. Specs? Μπάλα πάνε, τι σπεκς ήθελες να έχουν. Τιμη? Πλάκα κάνεις. Και ας μη μιλήσουμε για ποιότητα κατασκευής, κάμερες για τα λεφτά τους κτλ κτλ Το 930 ειχε αρκετα καλη καμερα, μονο αυτο. Δεν έχεις το 640 μάλλον... Και μόνο που σχολιάσες την τιμή (αν είναι δυνατόν) δείχνει ποιός είναι το φαν μπόι. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα