Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού λειτούρησε η 7850 που είχες τότε το πιθανότερο είναι να παρέδωσε πνεύμα η 970 , εγώ λεω να κάνεις rma για την EVGA έχω ακούσει καλά λόγια σε αυτά τα θέματα

Δημοσ.

Αφού λειτούρησε η 7850 που είχες τότε το πιθανότερο είναι να παρέδωσε πνεύμα η 970 , εγώ λεω να κάνεις rma για την EVGA έχω ακούσει καλά λόγια σε αυτά τα θέματα

επικοινωνησα μαζι τους και μ ειπαν να την συσκευασω και την στειλω  Γερμανια να μ στειλουν αλλη, πηγα ups αλλα τα μεταφορικα δικα μ, κοντα 60 ευρα το σκουστουμι... πφφφ ελπιζω να μ την αλλαξουν!

Δημοσ.

Δοκίμασες να φανταστώ bios reset όπως είπανε παραπάνω, και ddu μπας και σε μπλοκάρει κάποιο κατάλοιπο.

Anw αν παρέδωσε όντως πνεύμα, είσαι λίγο άτυχος θα τολμήσω να πω, ειδικά για την υλοποίηση της gpu που επέλεξες.

Δημοσ.

Δοκίμασες να φανταστώ bios reset όπως είπανε παραπάνω, και ddu μπας και σε μπλοκάρει κάποιο κατάλοιπο.

Anw αν παρέδωσε όντως πνεύμα, είσαι λίγο άτυχος θα τολμήσω να πω, ειδικά για την υλοποίηση της gpu που επέλεξες.

Ναι και bios reset και ddu, αν και δν νομιζω με ddu καθολου να εκανε κατι, αφου δν εδειχνε ουτε στην αρχικη το ποσταρισμα, δεν ειχε σημα ουτε η οθονη ουτε τηλεοραση ουτε τπτ που δοκιμασα.

εχω ακουσει καλα λογια για rma απο evga, θα δουμε τωρα οταν και αν ερθει η αντικατασταση, απλα στο μονο π ξενερωσα ηταν τα μεταφορικα...

Δημοσ.

Γτ με ελτα σε κάτι π είναι εύθραστο δεν έχω κ πολύ εμπιστοσύνη, κ όταν μιλησα μαζί τους μου είπαν ή fedex ή ups που συνεργάζονται.

Δημοσ.

Εγω εστειλα Ολλανδια σκληρο δισκο πριν 2 εβδομαδες και χθες πρωι ειχα τον καινουργιο. (ΕΛΤΑ Συστημενο 8.40€)

Στο θεμα μας τωρα ...ειχα το ιδιο ππροβλημα και εγω με μια 7770 και τελικα ειχε βραχυκυκλωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...