Ocelote Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το Rocket League ήρθε από το πουθενά. Έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου έναν μήνα και αμέσως προκάλεσε πάταγο. Ρόλο σε αυτό έπαιξε και η δωρεάν διάθεσή του μέσω του PS Plus, με τη διαφορά ωστόσο να είναι πως ο χαμός που προκλήθηκε ήταν τόσο μεγάλος που τις πρώτες μέρες, οι σέρβερ του παιχνιδιού αγκομαχούσαν για να τα βγάλουν πέρα! Ο τίτλος της Psyonix αποτελεί sequel του Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars (πού πας με τέτοιο όνομα;!), ενός παγκοσμίως άγνωστου τίτλου που κυκλοφόρησε το 2008 και διέθετε κομματάκι πιο πολύπλοκο gameplay σε σχέση με το Rocket League το οποίο το μαθαίνεις στη στιγμή αλλά παίζεις μια ζωή. Το Rocket League θυμίζει κάτι από FIFA Street αλλά με… αυτοκίνητα! Έχουμε κλειστές αρένες με δύο τέρματα και μια μεγάλη μπάλα και δύο ομάδες που αποτελούνται από 1-4 παίκτες έκαστη με στόχο, τι άλλο, να βάλουν περισσότερα γκολ από τους αντιπάλους τους και να επικρατήσουν στο τέλος του πεντάλεπτου που διαρκεί ο κάθε αγώνας. Το κόνσεπτ είναι απλό και η υλοποίηση είναι όσο πιο λιτή γίνεται: δεν χρειαζόταν ούτως ή άλλως κάτι πιο πολύπλοκο αφού έτσι την πάτησε, κατά κάποιον τρόπο, και ο προκάτοχος του Rocket League, αυτός με το όνομα-σιδηρόδρομο. Site: Rocket League Review (PS4, PC) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 για τα λιγα modes που λετε δεν νμζ οτι ειναι αρνητικο,τωρα βγηκε το παιχνιδι!ποσα παιχνιδια βγηκαν και ειχαν κατευθειαν πολλα modes! κατα τ αλλα συμφωνω απολυτος! ΕΘΙΣΤΙΚΟ ειναι η λεξη που το περιγραφει καταλληλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr3sp0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το παιχνίδι είναι αστέρι, νομίζω ότι καλυτερο έχει δώσει το Psn φέτος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν το κατέβασα.facepalm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 <p> Πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν το κατέβασα.facepalm.<br /> κι όμως δεν εισαι ο μόνος ..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kelebias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Και εγώ που θέλω να το αγοράσω στο Steam αλλά δεν μπορώ λόγω Capital Control ? Τι κάνουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Και εγώ που θέλω να το αγοράσω στο Steam αλλά δεν μπορώ λόγω Capital Control ? Τι κάνουμε ? Υπαρχει τροπος αλλα πρεπει να ζητησεις απο τον θειο..θα σου δωσει και ονλαιν ο θειος σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Υπαρχει τροπος αλλα πρεπει να ζητησεις απο τον θειο..θα σου δωσει και ονλαιν ο θειος σου.. γίνεται θείος και online μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Rollcage μου θυμισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αρκετά βολικό παιχνίδι θα έλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Υπήρχε και ένα ίδιο στο ps3 και το είχα αγοράσει και είχε πολύ πλάκα, παίζανε μέχρι και 4 άτομα μαζί, τα ανιψια μου με είχαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ποιος ειναι ο θειος βρε παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 γίνεται θείος και online μαζί; αμε ο θειος μου εδωσε και online π.μ οτι θελετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ff7lucas γατακι δεν ξερεις τον θειο τα πειρατικα λεμε οτι ειναι του θειου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foxgre Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 <p>Το βρηκα μετριότατο. Μπορεί να μην εχει μεγάλη σχέση, αλλα θα προτιμούσα ένα remake του 1ου twisted metal για το απόλυτο δικτυακό.</p> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα