Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποιες βλαβες νομιζω δεν μπορει να τις δει καποιος αν δεν ανοιξει μηχανη . Ο   ιμαντας εκκεντροφορου αν εχει το αμαξι δεν φαινεται και αν δεν ξερεις ποτε και αν αλλαχτηκε θελει αμεση αλλαγη και κοστιζει λογω  εργασιας.

Καδένα έχει το αυτοκίνητο... Ποιόν ιμάντα χρονισμού να αλλάξει; Έχω κι εγώ ένα δίκιο :)

Μια χαρα τοτε...Για αυτο πιο πανω ειχα γραψει αν εχει ιμαντα .

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα μαρκας πρατηριου αλλα πρατηριουχου αν το νοθευει ή οχι .Δεν ειναι σιγυρο οτι ο μαντρας θα σε αφησει να το ας σε μαστορα εκτος και τον πας εκει εσυ .

Τα Alfa  romeo ειναι απο τα πιο ομορφα αμαξια αλλα εχω ακουσει οτι βγαζουν αρκετες ζημιες τουλαχιστον πιο παλια.

Με λιγα παραπανω απο τα 11.000 γιατι δεν κοιτας για καινουργιο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ?

11.000 είναι το ανώτερο ταβάνι μου, γύρω στα 10 θελω να παιξω. Θελω σιγουρα diesel και για καποιο λογο εχω φαει κολλημα μεγαλο με mito και giullieta τα οποια για εμενα ειναι πανεμορφα. Σε καινουριο δεν νομιζω σε diesel να παιζει κοντα σε αυτη τη τιμη κατι καλο, η κανω λαθος? 

Όντως παιδιά, μόλις πάρετε diesel αμάξι, μην ξεχάσετε να αλλάξετε μπουζί...

:wacko:

Να προσέχετε και την αυτανάφλεξη κιόλας...

:rolleyes:

Ξερεις περιπου τι κοστος εχει?

Δημοσ.

<p>Renault Clio dci Φούλ έξτρα έκδοση 14700 με απόσυρση του προηγούμενου. Για πάνε καμία βόλτα από την αντιπροσωπεία. Το αμάξι ειναι πολύ πιο νέο από το mito και πολύ όμορφο</p>

Δημοσ.

<p>Renault Clio dci Φούλ έξτρα έκδοση 14700 με απόσυρση του προηγούμενου. Για πάνε καμία βόλτα από την αντιπροσωπεία. Το αμάξι ειναι πολύ πιο νέο από το mito και πολύ όμορφο</p>

Δεν υπάρχει προηγούμενο για απόσυρση + οτι τα 14700 ειναι αρκετα πιο πανω απο το budget + οτι δεν θελω Renault λόγω άσχημης προσωπικής εμπειρίας σε θέμα βλαβών.

Δημοσ.

Για πια έκδοση κοιτάς ;  οι κινητήρες είναι εξαιρετικοί δεν έχουν αναφερθεί πρόβλημα .

Στα του πετρελαίου τώρα το αυτοκίνητο θα το έχεις μόνο για μέσα στην πολη ; , όπως είπαν και παραπάνω μεγάλη προσοχή στο καύσιμο μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά , εαν δεν κανείς χιλιόμετρα μην κρατάς για πάνω από εβδομάδα πετρέλαιο ,κάθε 5.000χλμ βάζε ενισχυτικό/καθαριστικό , μια φορά την εβδομάδα ένα καλό ξεκάπνισμα , άλλαζε φίλτρο αέρα, πετρελαίου κάθε 15.000χλμ το πολύ για τα λαδια είναι ανάλογα την χρήση εάν είσαι όλη μέρα μέσα στην κίνηση κάθε 7.500χλμ με φίλτρο λαδιού εάν κανείς ταξίδια μπορείς και μέχρι 15.000χλμ

Δημοσ.

Για πια έκδοση κοιτάς ;  οι κινητήρες είναι εξαιρετικοί δεν έχουν αναφερθεί πρόβλημα .

Στα του πετρελαίου τώρα το αυτοκίνητο θα το έχεις μόνο για μέσα στην πολη ; , όπως είπαν και παραπάνω μεγάλη προσοχή στο καύσιμο μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά , εαν δεν κανείς χιλιόμετρα μην κρατάς για πάνω από εβδομάδα πετρέλαιο ,κάθε 5.000χλμ βάζε ενισχυτικό/καθαριστικό , μια φορά την εβδομάδα ένα καλό ξεκάπνισμα , άλλαζε φίλτρο αέρα, πετρελαίου κάθε 15.000χλμ το πολύ για τα λαδια είναι ανάλογα την χρήση εάν είσαι όλη μέρα μέσα στην κίνηση κάθε 7.500χλμ με φίλτρο λαδιού εάν κανείς ταξίδια μπορείς και μέχρι 15.000χλμ

Στο mito εννοείς? Για κάποιο από ΕΔΩ κοιτάω.

Κυρίως για μέσα στη πόλη, αν και μένω έξω από αυτή και θα πηγαινοέρχομαι καθημερινά. Δηλαδή τουλάχιστον 50km τη μέρα για το πηγαινε ελα. Αλλά θα χρησιμοποιείται και για ταξίδια μια φορά το 2μηνο περιπου.

Δημοσ.

Δεν θα έπαιρνα ποτέ fiat :P

Οκ δεκτό :) Τα alfa romeo με τα fiat μοιράζονται αρκετά πράγματα απ'ό,τι ξέρω πάντως. Η mito με το punto και η giuletta με το bravo. Προσωπικά είμαι φαν της alfa romeo αλλά προς το παρόν έχω ένα bravo, απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής...:)

Δημοσ.

Στο mito εννοείς? Για κάποιο από ΕΔΩ κοιτάω.

Κυρίως για μέσα στη πόλη, αν και μένω έξω από αυτή και θα πηγαινοέρχομαι καθημερινά. Δηλαδή τουλάχιστον 50km τη μέρα για το πηγαινε ελα. Αλλά θα χρησιμοποιείται και για ταξίδια μια φορά το 2μηνο περιπου.

Ναι για ποιον κινητήρα κοιτάς . Γενικά θα κανείς λίγα χιλιόμετρα καμια 20.000χλμ τον χρόνο πάνω κάτω μηπως να δεις για καμια βενζίνη καλύτερα ;

Οκ δεκτό :) Τα alfa romeo με τα fiat μοιράζονται αρκετά πράγματα απ'ό,τι ξέρω πάντως. Η mito με το punto και η giuletta με το bravo. Προσωπικά είμαι φαν της alfa romeo αλλά προς το παρόν έχω ένα bravo, απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής... :)

Εχουν πολλά κοινά οπως και τους κινητήρες . Το bravo ειναι πολυ καλο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Οκ δεκτό :) Τα alfa romeo με τα fiat μοιράζονται αρκετά πράγματα απ'ό,τι ξέρω πάντως. Η mito με το punto και η giuletta με το bravo. Προσωπικά είμαι φαν της alfa romeo αλλά προς το παρόν έχω ένα bravo, απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής... :)

Το γνωρίζω αλλά το αποκλείω εξ αρχής :) Τα αυτοκίνητα της Alfa είναι πραγματικά πανέμορφα. 

Ναι για ποιον κινητήρα κοιτάς . Γενικά θα κανείς λίγα χιλιόμετρα καμια 20.000χλμ τον χρόνο πάνω κάτω μηπως να δεις για καμια βενζίνη καλύτερα ;

Και τον 1600 και τον 1300 κυβικών. Θα προτιμούσα το 1600αρι αλλα θέλω οπωσδήποτε: κλιματισμό + τα κουμπια στο τιμονι που δεν τα εχουν ολα τα 1600αρια. Θα κάνω πάνω από 20000 km μιας και τη διαδρομη του πηγαινε ελα τις περισσότερες φορες την κανω επί 2 μεσα στην ημερα. Δεν θελω βενζινη,,,

• Like 1
Δημοσ.

Το γνωρίζω αλλά το αποκλείω εξ αρχής :) Τα αυτοκίνητα της Alfa είναι πραγματικά πανέμορφα. 

Και τον 1600 και τον 1300 κυβικών. Θα προτιμούσα το 1600αρι αλλα θέλω οπωσδήποτε: κλιματισμό + τα κουμπια στο τιμονι που δεν τα εχουν ολα τα 1600αρια. Θα κάνω πάνω από 20000 km μιας και τη διαδρομη του πηγαινε ελα τις περισσότερες φορες την κανω επί 2 μεσα στην ημερα. Δεν θελω βενζινη,,,

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που διαφωνεί σε αυτό! :)

Δημοσ.

Με καμιά 100χλμ ++ την ημέρα είσαι καλα ,εγω στο είπα διότι εαν έκανες μαχ 20.000χλμ δεν αξίζει να πας σε diesel . O 1600αρις είναι αρκετά πιο γρήγορος  και καεί λίγο παραπάνω από τον μικρό , ο 1300αρις με τα 85 άλογα εάν θυμάμαι καλά απαλλάσσεται και από τελη κυκλοφορίας και ειναι και ποιο οικονομικός βαλε το μικρότερο κόστος σε ασφάλεια κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...