spyros4776 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να φτιαξω ενα σύστημα με xeon σε socket 775. Θα ήθελα λίγη βοήθεια γιατί δεν ξερω τι ακριβώς συμβαίνει με αυτήν την πατέντα. Εχω μια μητρική socket 775 ga-8i945plge-rh και δεν ξέρω εαν γίνεται να βάλω xeon σε αυτην,υπάρχει κάποια λιστα σε ποιες μητρικες μπορω να βαλω xenon η μπαίνει σε όλες τις 775? Άξιζει να φτιάξω ενα τετοιο σύστημα? Θελω να φτιάξω ένα τετοιο σύστημα χωρις να ξοδεψω πολλα χρήματα. Ευχαριστώ. Edit: Τι επεξεργαστή και ποιά μητρική μου προτείνεται?
Burlador Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 καλησπέρα σε αυτήν δεν γίνετε ειναι παλιά, εδω εχεις πληροφοριες http://www.overclock.net/t/1431723/mod-lga775-support-for-lga771-xeon-cpus. τώρα αν αξίζει,ναι αν θες να φτιαξεις κατι οικονομικό. Στην δικια μου περίπτωση όσα έφτιαξα για ενα νετ καφε πανε πολυ καλα μαζι με 6gb ram και μια 750gtx
spyros4776 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δε θα το χρησημοποιησω και για παιχνίδια, για λίγο ίντερνετ youtube και καμιά ταινια το θελω!
Burlador Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ναι άλλα αν πας να τα αγοράσεις ολα αυτά σύνολο πανε 100-50 καλύτερα ειναι να παρεις καινούργια,το πλεονέκτημα με τους xeon ειναι να εχεις hardware(mobo,ram)και να μην χρειαζετε να παρεις πολλά.
spyros4776 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πιστευω οτι θα μου βγει πιο φθηνο απο το να αγορασω καινουργια, περα απο αυτο ομως δεν ειναι καλυτεροι οι xeon απο τους celeron kai pentium? Το μονο που χρειαζομαι ειναι mobo,cpu και ram, ολα τα υπολοιπα τα εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα