Προς το περιεχόμενο

Teclast X98 Air 3G 64GB Quad Core 9.7 η Teclast X98 Pro WIFI Intel Z8500 Quad Core 2.24GHz

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας.

Επειτα απο ψαξιμο κατεληξα στο να αγορασω ενα απο τα δυο αυτα ταμπλετ

αρχικα ειχα αποφασησει για το 

Teclast X98 Air 3G 64GB Quad Core 9.7 Inch Dual OS IPS Tablet στα 180 ευρω

αλλα ειδα οτι βγηκε και το καινουριο μοντελο  

Teclast X98 Pro WIFI Intel Z8500 Quad Core 2.24GHz 9.7 Inch Win10 Tablet  το οποιο φοραει Intel Cherry Trail Z8500 Quad Core, 1.44~2.24GHz  και Intel HD Graphics Gen8, 12EU Gen8LP 600MHz  αλλα ειναι στα 240 ευρω και exei μονο windows 10 

Οποτε η ερωτηση μου ειναι αξιζει να δωσω αυτα  τα +60 ευρω για τον αναβαθμισμενο επεξεργαστη και καρτα GPU

Επεξ/σία από ababapanos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα Windows σε tablet ειναι περιπου αχρηστα με ανυπαρκτες εφαρμογες.... η μονη χρησιμοτητα να τα κολλησεις σε HDMI σε καμια οθονη και να βγεις σε deskop, αλλα τοτε μαλλον δεν ψαχνεις tablet αλλα κατι αλλο.

Για μενα εχει μεγαλη σημασια ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ με αυτο.... και η υπαρξη του Android ειναι μεγαλη ιστορια. Εγω εχω hybrid (της υπογραφης) και θα παρακαλουσα να χε android.

Οποτε προσωπικα θα διαλεγα το πρωτο με κλειστα τα ματια.

Επεξ/σία από TheAccountant

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι και τα 2gb ram επιπλέον άρα αξίζει για εμένα η διαφορά.

Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το 3G.

τα Windows σε tablet ειναι περιπου αχρηστα με ανυπαρκτες εφαρμογες.... η μονη χρησιμοτητα να τα κολλησεις σε HDMI σε καμια οθονη και να βγεις σε deskop, αλλα τοτε μαλλον δεν ψαχνεις tablet αλλα κατι αλλο.

Για μενα εχει μεγαλη σημασια ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ με αυτο.... και η υπαρξη του Android ειναι μεγαλη ιστορια. Εγω εχω hybrid (της υπογραφης) και θα παρακαλουσα να χε android.

Οποτε προσωπικα θα διαλεγα το πρωτο με κλειστα τα ματια.

Άχρηστα μπορεί να είναι για εσένα προσωπικά όχι για όλους.

Εγω πάντως μπόλικες εφαρμογές που εχω σε ipad η android κινητο τα εχω στα windows.

Πχ

Euronews

In.gr

Cnet.news

Cnn

Sky news

Meteo earth hd

Acccuweather

Weather Pro

Torrex pro(για κατέβασμα torrent εξαιρετικο που ειναι και media player παράλληλα)

Tuneln

Aspahalt 8

Bejeweled HD

Tapatalk

Viber

N7player music player

VLC Player

Gom player(εξαιρετικός media player)

Cyber link Power media player(εξαιρετικός εξισου media player)

My tube(εξαιρετικός YouTube app)

Beautiful background(εξαιρετική εφαρμογη στο ίδιο στυλ με 500 firepaper με αυτόματη ανανέωση lock screen wallpaper background που ορίζεις καθε ποτε θα ανανεώνεται)

Metro commander pro(Αρίστος file manager)

Drawboard PDF(top of the top εφαρμογη για γραφίδα)

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Download music MP3

OneNote

Film closet(εξαιρετική εφαρμογη στυλ IMDB που ειναι και media player με υποστηριξη ελληνικών υπότιτλων)

Plex(ο γνωστός σε android-ios-εξαιρετικός και εδω)

Ολα αυτα τα χρησιμοποιώ και τα εχω καρφιτσωμένα στην start screen σχεδόν το 90% των εφαρμογών που εχω σε ipad τα βρισκω και σε Windows app.

Στην ουσια μου λείπει μονο sport app πχ gazetta.gr η sportfm η sport24 που εχω και σε android

Για να μην λεμε οτι υπάρχει φτώχεια και μιζέρια στο windows store που δεν στέκει.

ΥΓ: Θα μπορούσες να πάρεις ένα android tablet των 200-300 ευρώ και όχι να δίνεις τα τριπλάσια για ένα προϊόν που δεν σου ταιριάζει.

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 2

το ερωτημα ειναι αν αξιζουν επιπλεον αυτα τα 60 ευρω για αυτα που προσφερει ...  ειναι βεβαια και αυτα τα 4GB πολυ σημαντικα, απο την αλλη χανεις την υποστηριξη σε android και  το 3G

Δηλαδη τα Windows σε tablet μπορουν να παρουν μονο τις εφαρμογες απο το store?  δεν μπορω να του βαλω δικες μου εφαρμογες που τρεχω και στο κανονικο pc?  πχ photoshop , jdownloader κλπ?

<p>

το ερωτημα ειναι αν αξιζουν επιπλεον αυτα τα 60 ευρω για αυτα που προσφερει ...  ειναι βεβαια και αυτα τα 4GB πολυ σημαντικα, απο την αλλη χανεις την υποστηριξη σε android και  το 3G<br />

Ο χρήστης TheAccountant είπε:<br />

τα Windows σε tablet ειναι περιπου αχρηστα με ανυπαρκτες εφαρμογες.... η μονη χρησιμοτητα να τα κολλησεις σε HDMI σε καμια οθονη και να βγεις σε deskop, αλλα τοτε μαλλον δεν ψαχνεις tablet αλλα κατι αλλο.<br />

<br />

<br />

<br />

Δηλαδη τα Windows σε tablet μπορουν να παρουν μονο τις εφαρμογες απο το store?  δεν μπορω να του βαλω δικες μου εφαρμογες που τρεχω και στο κανονικο pc?  πχ photoshop , jdownloader κλπ?<br />

<br />

Φυσικά και μπορείς να εγκαθιστάς περα απο το store αλλα και exe εφαρμογές που τρέχουμε σε λαπτοπ,ντεσκτοπ.<br />

Απο εκεί και περα σταθμιζεις τα υπέρ και τα κατα και αποφασίζεις.<br />

Προσωπικά δεν θα επέλεγα dual boot σύστημα.<br />

Ειτε Windows σκέτο ειτε android.</p><p> </p><p>

Απλά υπόψη ότι στην dual boot πρόταση ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών ειναι απο τα πιο αδύναμα soc και entry level των Bay Trail CPU.<br />

Να ήταν ο 3775 η ο 3795 θα έλεγα τρώγεται.<br />

Αλλα εδω μιλάμε για διαφορά επιδόσεων αρκετά σημαντική υπέρ του νέου μοντέλου.</p>

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά υπόψη ότι στην dual boot πρόταση ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών ειναι απο τα πιο αδύναμα soc και entry level των Bay Trail CPU.<br />

Να ήταν ο 3775 η ο 3795 θα έλεγα τρώγεται.<br />

Αλλα εδω μιλάμε για διαφορά επιδόσεων αρκετά σημαντική υπέρ του νέου μοντέλου.

Αυτο δεν το ηξερα....  Γνωριζεις καποιο αλλο κινεζικο tablet που να εχει τους καλυτερους επεξεργαστες που μου λες?  Τα περισσοτερα που βλεπω τον 3735 εχουν

Επεξ/σία από ababapanos

Αυτο δεν το ηξερα....  Γνωριζεις καποιο αλλο κινεζικο tablet που να εχει τους καλυτερους επεξεργαστες που μου λες?  Τα περισσοτερα που βλεπω τον 3735 εχουν

Όπως βλέπω εδώ όλοι έχουν πάρει εργολαβία τον 3735/3736 !!!

http://www.banggood.com/Wholesale-Windows-Tablet-c-1835.html

Άρα το δευτερο μοντέλο που έβαλες αξίζει να πάρεις αυστηρά.

http://www.banggood.com/Teclast-X98-Pro-WIFI-Intel-Z8500-Quad-Core-2_24GHz-9_7-Inch-Win10-Tablet-p-990292.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια συγνωμη που ανακατευομαι λιγο ασχετο εκτος θεματος που δεν υσχυει αλλα μηπως ενδιαφερεστε για laptop hp 7 windows ολοκληρο για ανταλλακτικα

Παιδια συγνωμη που ανακατευομαι λιγο ασχετο εκτος θεματος που δεν υσχυει αλλα μηπως ενδιαφερεστε για laptop hp 7 windows ολοκληρο για ανταλλακτικαhttp://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/spares/496955-πωλείται-laptop-για-ανταλλατικά-hp-7-windows-ολοκληρο/

Επεξ/σία από Αλεξανδρος28

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια συγνωμη που ανακατευομαι λιγο ασχετο εκτος θεματος που δεν υσχυει αλλα μηπως ενδιαφερεστε για laptop hp 7 windows ολοκληρο για ανταλλακτικαhttp://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/spares/496955-πωλείται-laptop-για-ανταλλατικά-hp-7-windows-ολοκληρο/

Άσχετο το θέμα σου φίλε μου. Μόνο στις Αγγελίες θα το έχεις. (Πολύ ακριβά το πουλάς για χαλασμένο, σε αυτήν την τιμή υπάρχουν καινούργια)

Επεξ/σία από nikolakisteo

Είναι και τα 2gb ram επιπλέον άρα αξίζει για εμένα η διαφορά.

Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το 3G.

Άχρηστα μπορεί να είναι για εσένα προσωπικά όχι για όλους.

Εγω πάντως μπόλικες εφαρμογές που εχω σε ipad η android κινητο τα εχω στα windows.

Οι εφαρμογές που ανέφερες ειναι πολυ συγκεκριμενης θεματολογίας, της εβαλα και γω πολλες απο αυτές. Απο εκει και πέρα ανθρακες ο θησαυρος, Ουτε το 1/5 της χρηστικοτητας του Android απο εφαρμογες. Και οσες υπάρχουν ειναι σαφως χαμηλοτερης ποιοτητας.

Το προιον που αγόρασα μου ταιριάζει μια χαρά και θα το ξαναπαιρνα με κλειστα τα μάτια, αυτό δεν αναιρεί οτι το Windows store ειναι η προσωποποιηση της τραγωδίας. Απλά ευελπιστώ το tablet mode μου καποια στιγμή να γίνει ποιο χρήσιμο απο το browsing σε κανα site και τον καιρό.

Οποιος απο εκει και πέρα... παίρνει tablet για να ασχοληθεί με desktop mode... εμενα με ξεπερνά η λογική. Ουτε δύναμη υπάρχει σε πολλες περιπτώσεις, ούτε η αυτονομια για να το πουμε companion device, ουτε φυσικα χρηστικότητα που ειναι βασικό σημείο. Αν δεν μπορείς να δουλεψεις ενα tablet με τον τροπο με τον οποιο προορίζεται να χρησιμοποιηθει, τοτε ποιο το νόημα? 

Τέσπα... συγκρίνουμε ενα ημιτελες πράγμα χωρίς να ξερει η ιδια η MS που πάει, με ενα αναγνωρισμένης αξίας και καθολικης αποδοχης. 

Οι εφαρμογές που ανέφερες ειναι πολυ συγκεκριμενης θεματολογίας, της εβαλα και γω πολλες απο αυτές. Απο εκει και πέρα ανθρακες ο θησαυρος, Ουτε το 1/5 της χρηστικοτητας του Android απο εφαρμογες. Και οσες υπάρχουν ειναι σαφως χαμηλοτερης ποιοτητας.

Το προιον που αγόρασα μου ταιριάζει μια χαρά και θα το ξαναπαιρνα με κλειστα τα μάτια, αυτό δεν αναιρεί οτι το Windows store ειναι η προσωποποιηση της τραγωδίας. Απλά ευελπιστώ το tablet mode μου καποια στιγμή να γίνει ποιο χρήσιμο απο το browsing σε κανα site και τον καιρό.

Οποιος απο εκει και πέρα... παίρνει tablet για να ασχοληθεί με desktop mode... εμενα με ξεπερνά η λογική. Ουτε δύναμη υπάρχει σε πολλες περιπτώσεις, ούτε η αυτονομια για να το πουμε companion device, ουτε φυσικα χρηστικότητα που ειναι βασικό σημείο. Αν δεν μπορείς να δουλεψεις ενα tablet με τον τροπο με τον οποιο προορίζεται να χρησιμοποιηθει, τοτε ποιο το νόημα? 

Τέσπα... συγκρίνουμε ενα ημιτελες πράγμα χωρίς να ξερει η ιδια η MS που πάει, με ενα αναγνωρισμένης αξίας και καθολικης αποδοχης.

Κοιτα δεν μπορείς να συγκρίνεις ενα εφαρμογοκεντρικό λειτουργικό που χωρίς αυτά ειναι ανάπηρο και νεκρό με ενα full που και χωρίς store και εφαρμογές έχει να σου προσφέρει 50 φορές παραπάνω πράγματα να κανεις μαζί του.

Στα Windows το store και τα app ειναι απλά ενα + και τίποτα παραπάνω.

Δεν στηρίζεται τα Windows στο store του αποκλειστικά,δεν ειναι αυτή η φιλοσοφία του.

Το ότι υπάρχουν ελλείψεις ειναι προφανές αλλα δεν ειναι μέτρο συγκρίσης με το android η το iOS διότι διαφορετική κατηγορία λειτουργικών ειναι.

Άσχετα με τα οποία φάλτσα της MS η το ότι αμφιταλαντεύεται αρκετές φορές.

Αυτονομία μια χαρά βρίσκεις στα επιπεδα των καλύτερων android η και iPad σε Windows προτάσεις σήμερα.

Ο καθένας όπως βολεύεται,δεν ειναι κάθε λειτουργικο η συσκευή για όλους.

Δε μας λεει καποιος που εχει το dual os εδω στο θεμα που εχετε ξεκινησει;

Να μας πει τα υπερ κατα μιας και με ενδιαφερει....

Ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...

μπορει να αναφερει καποιος ενα απο τα 2 του θεματος απο που μπορουμε να τα παραγγηλουμε με απλη χρεωστικη καρτα? την διαδικασια με τον δευτερο λογαριασμο paypal την βλεπω λιγο βουνο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας.

Επειτα απο ψαξιμο κατεληξα στο να αγορασω ενα απο τα δυο αυτα ταμπλετ

αρχικα ειχα αποφασησει για το 

Teclast X98 Air 3G 64GB Quad Core 9.7 Inch Dual OS IPS Tablet στα 180 ευρω

αλλα ειδα οτι βγηκε και το καινουριο μοντελο  

Teclast X98 Pro WIFI Intel Z8500 Quad Core 2.24GHz 9.7 Inch Win10 Tablet  το οποιο φοραει Intel Cherry Trail Z8500 Quad Core, 1.44~2.24GHz  και Intel HD Graphics Gen8, 12EU Gen8LP 600MHz  αλλα ειναι στα 240 ευρω και exei μονο windows 10 

Οποτε η ερωτηση μου ειναι αξιζει να δωσω αυτα  τα +60 ευρω για τον αναβαθμισμενο επεξεργ

Όσο πιο μακρία γίνεται από το καινούργιο, ιδιαίτερα τις πρώτες φουρνιές

Έχει τρελά θέματα με τη θερμοκρασία, throttling μόλις ανέβει κλπ

Δες Youtube, techtablets κλπ

Επεξ/σία από Braveheart1980

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...