Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Επισεις σε κάποια iphone 6 στην μπροστινή καμερα με το καιρο εμφανίζεται ενα γκρι πράγμα σαν κόλλα η σκόνη απο μέσα.Και αυτα τα κανει αντικατάσταση η apple.Το δικό μου ειναι ενα απο αυτα.Θα το κανω αλλαγή λιγο πριν λήξει η εγγύηση !!</p>

• Like 1
Δημοσ.

Οτιδηποτε σωστο κανει καποιος σε αυτον τον κοσμο ορισμενοι εδω μεσα θα το βρειτε στραβο και θα φτυσετε την λιγοστη χολη που σας εχει απομεινει.

Η πλακα ειναι οτι κι αν δεν κανει το σωστο, παλι θα κραξετε

Δημοσ.

Οτιδηποτε σωστο κανει καποιος σε αυτον τον κοσμο ορισμενοι εδω μεσα θα το βρειτε στραβο και θα φτυσετε την λιγοστη χολη που σας εχει απομεινει.

Η πλακα ειναι οτι κι αν δεν κανει το σωστο, παλι θα κραξετε

Δεν είπαμε ότι δεν είναι σωστό, είπαμε ότι είναι σωστό μεν αλλά και υποχρεωτικό οπότε ένα μπραβό αρκεί που η Apple είναι οκ στις υποχρεώσεις της.

Τεμενάδες όμως του στυλ ευχαριστούμε φιλεύσπλαχνη Apple μου παίρνεις πίσω ελαττωματικά προϊόντα λες και δεν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να το πράξει είναι ηλιθιότητες.

• Like 4
Δημοσ.

Ακομα και εγω που ειμαι Apple-hater και γνωστος Microsoft-lover μονο μπραβο εχω να πω... Γιατι θυμαμαι την (αγαπημενη, μη τα ξαναλεμε xP ) μαμα-Microsoft (τοτε Nokia) να μην αναγνωριζει καν το υπαρκτο (προσωπικα σε 3 DOA συσκευες) προβλημα του Lumia 1520 με την οθονη!

Και μη μπερδευεται το service με την αντικατασταση! Δε σας δινουν αλλη συσκευη, αλλα τοποθετουν νεα καμερα.

Δημοσ.

Δεν εχω κανενα κολλημα ουτε με την apple ουτε με καμια αλλη εταιρεια , τωρα εχω ενα htc απλα απο θεμα εγγυησης ειναι πολυ σωστη η Apple στον τομεα της κινητης . Οταν παθει κατι το τηλεφωνο σου ,το αντικαθιστουν με ανακατασκευασμενο το οποιο ειναι της κουτας.  

Τωρα στην htc συγκεκριμενα εχω το τηλεφωνο 1,5 χρονο εχει παει 3 φορες για σερβις , και ολο γυρναει το ιδιο τηλεφωνο και μετα απο λιγο καιρο εχει αλλο προβλημα. + ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ARVATO EINAI ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΟΥ ΓΥΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΨΗ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΗ

Δημοσ.

Ρε μάγκες έλεος με τις κόντρες σαν αμαξοκαγκουρες. Θέλετε κόντρες φτιαχτε ένα φόρουμ Apple vs android kai σφαχτητε με την ησυχία σας. Εδώ το άρθρο μιλάει για ένα συγκεκριμένο γεγονός που έκανε η απλ. Το τι σκατα κάνουν οι αλοι που κολαει. Πότε θα καταλάβετε ότι δεν είναι καλύτερα η χειρότερα. Είναι διαφορετικά. Ότι σε βολέψει. Έχω κινητό αντροιντ και γαμαει και iPad και γαμαει

Δημοσ.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης είναι διαφορετικό από την εγγύηση. Αυτό που ισχύει και δεν αναφέρεται στο άρθρο είναι ότι οι χρήστες, ανεξαρτήτως της εγγύησης (πχ 1 για ΗΠΑ, 2 για Ευρώπη), έχουν χρονικό περιθώριο 3 ετών για να αλλάξουν τη συσκευή τους λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος.

Δημοσ.

<p>Κανει λογο για αντικατασταση μονο isight και οχι συσκευης , και απο οτι ειδα ειμαι και εγω μεσα !! Θα παω να δω τι λενε και τι κανουν..</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...