alex1_kgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ποιοι είναι ολοι οι αλλοι; Ειπε πχ η LG ελατε να σας αλλαξουμε τις οθόνες του G2 γιατι μπορει να βγαλουν κιτρινιλλα; Όχι αλλά όταν έβγαλε σου την άλλαζε...Γιατί η Apple σου είπε έλα να στην αλλάξω; Σου λέει ΑΝ παρατηρήσεις θαμπάδα μπες να δεις αν έχεις προβληματική συσκευή να στη φτιάξουμε...Που είδες διαφορά εσύ; 1
21century Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ελπίζω μόνο να μην κάνουν καμία πατάτα...
iPhoneLover6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μετά από επικοινωνία Document έχουν οδηγία από την Apple με ενα συγκεκριμένο pattern και αν περάσει το τεστ τότε δεν κάνουν τίποτα αν προκύψει σφάλμα κάνουν αντικατάσταση ΜΟΝΟ κάμερας .οχι συσκευής.
allure_boy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ρε παιδια ελεος... ουτε λευτα ζητάει ουτε τιποτα σου λέει ελα να στο αλλάξουμε.. μπραβο της ειναι εταιρια... οτι πληρωνεις ... παιρνεις... ενω αλλες σου λεει σκασε και χρηματα και φτιαξτο. δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι η απλ ειναι και θα ειναι ενα βημα μπροστα σε πολλα ... και φυσικα εταιρια νουμερο ενα. και οταν η πελατες εχουν θεμα.. το αντιμετωπιζει αμεσως.. ας το κανουν και οι αλλες εταιριες αν μπορουν .. μπορουν ; σαφως και οχι ...
allure_boy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 <p>Κανει λογο για αντικατασταση μονο isight και οχι συσκευης , και απο οτι ειδα ειμαι και εγω μεσα !! Θα παω να δω τι λενε και τι κανουν..</p> για ποιο λογο να σου κανει αντικατασταση συκευης για την καμερα; σαφως και οχι. την καμερα σου αλλαζει αν εχει καποιος θεμα. δεν ειναι λιγο. ειναι σαν σου λεει καθαρα. σεβομαι τα χρηματα που μου δινεις. και επειδη εχεις θεμα προβλημα κοιταω να στο αντικαταστησω... λιγο ειναι αυτο; ε δεν νομιζω.....
allure_boy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 διαλεξες htc επρεπε να ρωτησεις αν γινετε αντικατασταση συκευης φιλε μου. αυτα μονο η απλ τα κανει. εχω ιφον 4ς εδω και κανενα 6μηνο ειμαι υπερ ευχαρηστημενος τελειο λειτουργικο το αγορασα μεταχιρισμενο και παει σφαιρα. η απλ ειναι ακριβα κηνιτα ναι ... υπερτιμολογιμενα αλλα... τα αξιζουν στο καθε ευρω.. εχεις εγγυηση σερβις και αν παει κατι στραβα και εχεις προβληματα αλλαγη κηνιτου με καινουργιο και αν γουσταρεις το πουλας και βγαζεις τα χρηματα σου. ετσι ειναι οτι πληρωνεις... παιρνεις.
allure_boy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν εχω κανενα κολλημα ουτε με την apple ουτε με καμια αλλη εταιρεια , τωρα εχω ενα htc απλα απο θεμα εγγυησης ειναι πολυ σωστη η Apple στον τομεα της κινητης . Οταν παθει κατι το τηλεφωνο σου ,το αντικαθιστουν με ανακατασκευασμενο το οποιο ειναι της κουτας. Τωρα στην htc συγκεκριμενα εχω το τηλεφωνο 1,5 χρονο εχει παει 3 φορες για σερβις , και ολο γυρναει το ιδιο τηλεφωνο και μετα απο λιγο καιρο εχει αλλο προβλημα. + ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ARVATOEINAI ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΟΥ ΓΥΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΨΗ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΗ διαλεξες htc επρεπε να ρωτησεις αν γινετε αντικατασταση συκευης φιλε μου. αυτα μονο η απλ τα κανει. εχω ιφον 4ς εδω και κανενα 6μηνο ειμαι υπερ ευχαρηστημενος τελειο λειτουργικο το αγορασα μεταχιρισμενο και παει σφαιρα. η απλ ειναι ακριβα κηνιτα ναι ... υπερτιμολογιμενα αλλα... τα αξιζουν στο καθε ευρω.. εχεις εγγυηση σερβις και αν παει κατι στραβα και εχεις προβληματα αλλαγη κηνιτου με καινουργιο και αν γουσταρεις το πουλας και βγαζεις τα χρηματα σου. ετσι ειναι οτι πληρωνεις... παιρνεις.
allure_boy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αυτο θα επρεπε να το εκαναν ολες οι εταιριες (μου εχεις την htc εχει θεμα με χιλια δυο ελατωμματα στο m7 και καθε φορα που γυρναει απο το service ειναι χειροτερα απο πριν. παρτε πες το κηνιτο πισω οπως ειναι και ζητα τα χρηματα σου πισω... ειναι πολυ απλο. εγω αυτο θα εκανα ..
allure_boy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αριστη εταιρια.. η καλυτερη ever σε ολα της... οτι προβλημα και να βγαλουν τα κηνιτα της σωζει τον κοσμο που εδωσε τα χρηματα της για να αγορασουν τα κηνιτα της. ευγε και παλι μπραβο της.
Tragic! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 για ποιο λογο να σου κανει αντικατασταση συκευης για την καμερα; σαφως και οχι. την καμερα σου αλλαζει αν εχει καποιος θεμα. δεν ειναι λιγο. ειναι σαν σου λεει καθαρα. σεβομαι τα χρηματα που μου δινεις. και επειδη εχεις θεμα προβλημα κοιταω να στο αντικαταστησω... λιγο ειναι αυτο; ε δεν νομιζω..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. (Και ναι, σκόπιμα φωνάζω) 1
BigKalfas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το πρόγραμμα αφορά την αλλαγή της προβληματικής κάμερας. Δε γίνεται αντικατάσταση συσκευής.
icant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 διαλεξες htc επρεπε να ρωτησεις αν γινετε αντικατασταση συκευης φιλε μου. αυτα μονο η απλ τα κανει. εχω ιφον 4ς εδω και κανενα 6μηνο ειμαι υπερ ευχαρηστημενος τελειο λειτουργικο το αγορασα μεταχιρισμενο και παει σφαιρα. η απλ ειναι ακριβα κηνιτα ναι ... υπερτιμολογιμενα αλλα... τα αξιζουν στο καθε ευρω.. εχεις εγγυηση σερβις και αν παει κατι στραβα και εχεις προβληματα αλλαγη κηνιτου με καινουργιο και αν γουσταρεις το πουλας και βγαζεις τα χρηματα σου. ετσι ειναι οτι πληρωνεις... παιρνεις. πως γινεται κατι '' υπερτιμολογιμενο'' να αξιζει τα λεφτα του? 3
Nvidiaman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 <p>Και εγώ έβριζα την Apple για ότι μπορείς να φανταστείς. Σε μερικά είχα λογικά επιχειρήματα σε αλλά έλεγα παπατζες. Μέχρι που έπεσε iPhone 6 στα χέρια μου....Respect και ας λένε ότι θέλουν.</p>
KOSTASGP Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα,Μιλησα με istorm και infoquest και ενω ειμαι εντος του προγραμματος ανακλησης δεν μου διαθετουν συσκευη αντικαταστασης. Μπορει καποιος να με ενημερωσει σχετικα με το τι δικαιουμαι;; ξερω απο ανακληση για επισκευη σε αυτοκινητου που σου παρεχουν λυση ωστε να κινηθεις μιας και το προβλημα ειναι αναγνωρισμενο απο την εταιρεια και δεν εχει δημιουργηθει απο τον εκαστοτε χρηστη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα