mariaal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ένα laptop hp Έβαλα τα windows 7 και το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δε μου αναγνωρίζει το Wi-Fi . Σας δείχνω και σε φώτο τι μου βγάζει. Το μόνο που κατάφερα να βρω κάπου μέσα ψάχνοντας είναι ότι μου έγραφε ότι ο προσαρμογέας δε λειτουργεί
infin1tyGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ποιο μοντέλο ακριβώς είναι; Πρέπει να κατεβάσεις τους drivers για το WiFi (και όσους άλλους πιθανώς λείπουν) από το site της HP.
loic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Επειδη υπαρχουν 84 μοντελα G62, θα πρεπει να ξερεις ποιο ακριβως ειναι, φυσιολογικα πρεπει να το γραφει στα αυτοκολλητα. Μετα γραφεις στο google "HP G62-ταδε drivers" και σε βγαζει στη σελιδα για να κατεβασεις τους σωστους οδηγους για το Wireless. Σε περιπτωση που εχει δυο (ή περισσοτερους) διαφορετικους, τους κατεβαζεις ολους και τους δοκιμαζεις.
loic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 ΕΔΩ ειναι οι οδηγοι. Το θεμα ειναι αυτο που σου ειπα πριν, εχει πολλους και διαφορετικους οδηγους για το wireless. (Atheros, Ralink, Broadcom και Intel) Υπαρχουν τροποι να διαπιστωσεις μεσα απο τα Windows ποιο wireless εχει. Πας στην "διαχειριση συσκευων", βρισκεις την συσκευη που πιθανον να γραφει "προσαρμογεας δικτυου (network adapter)" η κατι αντιστοιχο, κανεις δεξι κλικ πανω της, και πας στην καρτελα "λεπτομερειες" (details). Εκει βρισκεις τo "hardware id", το βαζεις στo google και βρισκεις τελικα για ποιο προκειται. Αν σου φαινεται δυσκολο ολο αυτο, κατεβασε τους ολους και δοκιμασε τους...
mariaal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
loic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Τιποτα. Απλα... αν αρχιζεις και δοκιμαζεις ολους τους οδηγους, να ξερεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να μεινουν "σκουπιδια" απο τις εγκαταστασεις (αν η εγκατασταση γινεται μεσω εκτελεσιμου (.exe) αρχειου και οχι εγκατασταση με manual τροπο [δεξι κλικ στην συσκευη και "ενημερωση οδηγου"]), οποτε μετα καλο θα ειναι να αφαιρεσεις οτι εγκατασταθηκε και δεν αντιστοιχει στον σωστο οδηγο.
mariaal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Τα πέρασα όλα όπως μου είπες το μόνο θέμα που έχω τώρα είναι ότι μου βγάζει το lan απενεργοποιημένο. Πως μπορώ να αλλάξω αυτό?? Έβαλα Κ φώτο
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Τα πέρασα όλα όπως μου είπες το μόνο θέμα που έχω τώρα είναι ότι μου βγάζει το lan απενεργοποιημένο. Πως μπορώ να αλλάξω αυτό?? Έβαλα Κ φώτο πιθανότατα υπάρχει κάποιος συνδιασμός κουμπιών(FN+Fκατι συνηθως)και ενεργοποιούνται. θα εχει και εικονιδια πιθανοτατα στα F κουμπιά.
mariaal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μου έχει στο f12 το ασύρματο αλλά μόνο το Bluetooth μου δουλεύει
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τοτε ο driver που πέρασες να ΜΗΝ ήταν ο σωστός. το BT δουλεύει πιθανότατα γιατί σε όλα βάζουν το ιδιο. To wifi module είναι αυτό που αλλάζει. Το είχα συναντήσει σε λάπτοπ dell αντίστοιχο περιστατικό.
mariaal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Οπότε να περάσω πάλι τους οδηγούς!!!!!
infin1tyGR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αν δεν θες να παιδεύεσαι πάντως, κάνε αυτό που σου είπε ο loic. Ψάξε το Hardware ID για την κάρτα WiFi στη διαχείριση συκευών και μετά θα είναι εύκολο να βρεις τους σωστούς οδηγούς. Βρήκα κάποιες οδηγίες στο site της Dell: http://en.community.dell.com/support-forums/network-internet-wireless/f/3324/t/19527170
mariaal Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δοκίμασα έτσι ακριβός αλλά στην διαχείριση συσκευών μου αναγνωρίζει μόνο το Bluetooth [ATTACH]1113627[/ATTACH] [ATTACH]1113628[/ATTACH]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα