saruman123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Εχει βαλει κανενας την συγκεκριμενη rom για να μας πει εντυπωσεις? http://www.android.gs/flash-slim-lollipop-5-0-2-rom-for-us-cellular-samsung-galaxy-s3/ Σκεφτομαι να την κοτσαρω. Εχω διαβασει οτι οι Slim ειναι καλες. Για τις αλλες(roms)ξερω. Υ.Γ: Samsung Galaxy S3(root 4.3)
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 δεν την εχω δοκιμασει μιας και πλεον ειμαι με γ2 αλλα οσο ειχα το σ2 μονο σλιμρομ ειχα και ηταν σταθερες και κομπλε γενικα
SearchEngine Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 θα σου προτεινα να βαλεις archidroid μιας και ειναι πολυ γρηγορη και καλη,εχει γινει πορτ σε xperia m που εχω και ειναι πολυ γρηγορη και χωρις bugs!
saruman123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν μου κουμπωνει(με CWM recovery) Ευτυχως ειχα κανει backup. Δεν ξερω τι εγινε…… Και δεν ειναι οτι δεν ξερω 2,5 χρονια του εχω τιναξει τα πεταλα. Απο AOSP-OMEGA-OMNI και παει λεγοντας. Λεω να παω αλλου…… Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από saruman123
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τελικα μου εβγαζε κοκκινο τριγωνακι γι' αυτο δεν εμπαινε. Πηγα στην 4.4.4 Slim αλλα δεν μου πολυ αρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα