Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Λοιπον, αρχικα εχω εναν υπολογιστη τον οποιο εχτισα με γνωμες μεσα αυτο του φορουμ πριν απο 3 χρονια και πραγματικα εχω μεινει απειρα ικανοποιημενος. Το προβλημα ξεκινησε οταν μετεφερα τον υπολογιστη μ απο την πολυ που σπουδαζω στην πολη οπου μενουν οι γονεις μου.Απο τοτε ενω μπορουσα να παιζω κανονικα CS:GO και LoL τωρα με το που ανοιγω αυτα τα παιχνιδια μου πεφτει το fps (στο λολ παει καπου στα 14 ενω γνκ παιζω με 60 σταθερα) Να τονισω οτι το ιδιο το ειχα ξαναπαθει πριν 1-2 μηνες αλλα ανοιξα την θηκη και το καθαρησα απο την απειρη σκονη που ειχε μαζεψει, δν μπορουσαν να γυρισουν τα ανεμηστηρακια καλα καλα, και μετα το προβλημα ειχε λυθει..τι μπορει να συμβαινει ρ παιδες? ΥΓ. Το fps δεν παιφτει σταδιακα. Απο την στιγμη που μπαινω στο game ειναι κατεβασμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Λοιπον βρηκα οτι το προβλημα εχει να κανει σχετικα με το καλωδιο HDMI.αφου δοκιμασα διαφορα, δοκιμασα και να βαλω το καλωδιο HDMI σε αλλη θυρα στο pc. χωρις να ξερω τον λογο αυτο ελυσε το προβλημα με το φπς, τουλαχιστον τα παιχνιδια τρεχουν ομαλα οπως πριν προς το παρον, αλλα μου εχει απενεργοποιησει τον ηχο. ξερετε πως μπορω να το φτιαξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα