Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι εχεις 2 επιλογες.Κοβεις την σιμ στο μεγεθος micro sim.Νομιζω ο Γερμανος κοβει καρτες σιμ,

η ζητας απο τον παροχο σου να σου βγαλει νεα micro sim.Εννοειτε δεν χανεις το νουμερο.

Δημοσ.

Ολα τα καταστηματα κοβουν ΔΩΡΕΑΝ...ισως σου πουν οτι ειναι καλυτερο να σου κανουν αντικατασταση γιατι μπορει να μην δουλευει αλλα αν επιμεινεις οτι θελεις απλα να την κοψεις θα το κανουν...

Δημοσ.

Σε εμενα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μου πηρε 5€.(σε Android)

Δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

Μου εκανε αλλαγη sim.

Δεν κοβει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μονο η WIND και δεν ξερω για την VODAFONE

Δημοσ.

Σε εμενα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μου πηρε 5€.(σε Android)

Δεν ξερω αν ισχυει ακομα.

Μου εκανε αλλαγη sim.

Δεν κοβει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ μονο η WIND και δεν ξερω για την VODAFONE

5€ για να σου κόψει την σιμ;

σε τι πάροχο;

η βόντα γνωρίζω ότι δεν κόβει σιμ αλλα σου δίνει Micro με 5€ και με αλλα 5€ αντάπτορα για να γίνει Mini sim.

Δημοσ.

5€ για να σου κόψει την σιμ;

σε τι πάροχο;

η βόντα γνωρίζω ότι δεν κόβει σιμ αλλα σου δίνει Micro με 5€ και με αλλα 5€ αντάπτορα για να γίνει Mini sim.

Αλλαγη μου εκανε δεν την εκοψε.(το λεω πανω :-P )

Απο Cosmote(sim)σε Cosmote(micro sim)

Δημοσ.

Στον Γερμανό μου ζήτησαν 2€ για να κόψουν την sim και 5€ για καινούρια.

Αν βγάλεις καινούρια η παλιά είναι άχρηστη.Οπότε αν έχεις επαφές περασμένες στην παλιά καλό είναι να τις αντιγράψεις στο τηλέφωνο.

Για τον αντάπτορα διάβασα ότι μπορεί να κάνει ζημιά στα pins της υποδοχής που μπαίνει η sim αν σκαλώσει στο βάλε-βγάλε.

Καλό είναι αν κόψεις την sim να έχεις μαζί σου το κινητό για να είσαι σίγουρος ότι η sim θα κουμπώνει σωστά.

Δημοσ.

Για τον αντάπτορα διάβασα ότι μπορεί να κάνει ζημιά στα pins της υποδοχής που μπαίνει η sim αν σκαλώσει στο βάλε-βγάλε.

Καλό είναι αν κόψεις την sim να έχεις μαζί σου το κινητό για να είσαι σίγουρος ότι η sim θα κουμπώνει σωστά.

Αυτό ναι πολύ σωστό αλλα σε περίπτωση που η σιμ μπαίνει "συρταρωτή"

νομίζω οι υποδοχές του lumia είναι κάθετες(σηκώνεις καπάκι δηλαδή)

Δημοσ.

Εμενα μου εκοψαν 1 σε Vodafone και 3 σε Wind ΔΩΡΕΑΝ...και μου εδωσαν το γυρω-γυρω ωστε να το χρησιμοποιησω ως ανταπτορα αν το χρειαστω...

Δημοσ.

Μπορείς κι μόνο σου να την κόψεις αρκεί να έχεις λίγο σταθερό χέρι. Εγώ μόνος μου την έκοψα (βέβαια εγώ δεν έχω κι πολύ σταθερό χέρι κι είναι λίγο στραβοκομμένη) κι δουλεύει μια χαρά :)

Δημοσ.

Στον Γερμανό μου ζήτησαν 2€ για να κόψουν την sim και 5€ για καινούρια.

Αν βγάλεις καινούρια η παλιά είναι άχρηστη.Οπότε αν έχεις επαφές περασμένες στην παλιά καλό είναι να τις αντιγράψεις στο τηλέφωνο.

τις επαφές μια χαρά μπορείς να τις πάρεις..απλά δεν θα εγγράφετε στο δίκτυο

έχω sim καταργημένες  από το 2000 δεν εγγράφονται στο δίκτυο αλλα έχω κανονικά πρόσβαση στις αποθηκευμένες επαφές και τα μηνύματα

• Like 1
Δημοσ.

τις επαφές μια χαρά μπορείς να τις πάρεις..απλά δεν θα εγγράφετε στο δίκτυο

έχω sim καταργημένες από το 2000 δεν εγγράφονται στο δίκτυο αλλα έχω κανονικά πρόσβαση στις αποθηκευμένες επαφές και τα μηνύματα

Ετσι μου είπαν οι "ειδικοί " στον Γερμανό.Ούτε για τα πιο απλά πράγματα δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.

Το κομμάτι που περίσσεψε από την sim το έχω κρατησει ως αντάπτορα.Εχει πάνω τους αριθμούς της sim.

1 φορά που είχα ξύσει παραπάνω την κάρτα ανανέωσης χρόνου και δεν φαινόταν κάποιοι αριθμοί πήρα τηλέφωνο στην Cosmote και δίνοντας τους αριθμούς της sim και κάποιον αριθμό πάνω στην κάρτα χρόνου έβαλαν στον αριθμό μου τα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...