alexkapellakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Του έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και γενικά το έχω στην κατάσταση που ήταν όταν αγοράστηκε. Windows XP κλπ... Και του έχω περάσει ένα Chrome me 4-5 karteles οι οποίες ανοίγουν κάθε μέρα που ανοίγω τον υπολογιστή και οι σελίδες είναι σχετικά ελαφριές... Αλλά μόλις του βάλω ένα e-radio να παίξει ένα σταθμό ταυτόχρονα, ο σταθμός ακούγετε με διακοπές... Έχετε κάτι κατά νου? Τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πόση ram έχει εγκατεστημένη? Μπορεί με τις 4 καρτελες να είναι οριακα η χρηση της ram και με το e-radio να ζοριζεται γι' άυτο και οι διακοπες.
alexkapellakis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 1.5gb ram έχει, δε θυμάμαι τύπο όμως...(ddr1 ή 2 το πολύ να είναι...)
SaFiS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Με άλλον Browser δοκίμασες?? Είναι γνωστό ότι o Chrome είναι RAM Killer...
alexkapellakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δοκίμασα και με IE και με Mozilla αλλά τίποτα... Πραγματικά έτσι όπως βλέπω το λαπτοπ, νιώθω πως έχει "γεράσει" και έχουν πέσει οι δυνατότητές του.. Πράγμα που δε γίνετε να ισχύει αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνει. Κάποτε έπαιζα παιχνίδια σε αυτό το λαπτοπ... Και τώρα δε μπορεί να τρέξει 4 καρτέλες του ΟΠΑΠ και 1 e-radio απροβλημάτιστα? Πραγματικά περίεργο...
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 μιας και δεν μπορώ να βρω απ το νετ τι φοράει το λάπτοπ(βάζω το μοντέλο που αναφέρεις και δεν βγάζει κάτι) κοίταξε το % χρήσης επεξεργαστή με ολα αυτά που κάνεις. Οι διακοπές που ακούς πιθανότατα ειναι επειδή τερματίζει ο επεξεργαστής. Αν οι σελίδες του οπαπ κλπ ειναι live με flash περιεχόμενο(κουτιά με αποτελέσματα αγώνων να πηγαινοέρχονται κλπ)δεν μου φαίνεται παράξενο να τερματίζει ενας παλιός επεξεργαστής ΜΗ dual core. Οι σελίδες στο ίντερνετ έχουν γίνει αισθητά βαρύτερες,όπως και ο flash δυστυχώς.
alexkapellakis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Xristaras12 το έχω δει αυτό και όντως τερματίζει ο επεξεργαστής αλλά με παραξενεύει να τερματίζει με αυτές εδώ τις δύο σελίδες. 1) http://livescore.betradar.com/?alias=opap&mode=live&beforeStart=60&minLimit=10&onlyOdds=1&sort=time&interval=10&sportid=1,2,3,4&language=el&layoutid=26 2) http://www.athensparty.com/athensparty/player/ Δεν παραείναι ελαφριές? Ή τα φαινόμενα απατούν? "Ή τα φαινόμενα απατούν?" (κάνω επεξεργασία αλλά δε μου το αλλάζει :Ρ) Αρχίζω να εκνευρίζομαι.... Ή τα φαινόμενα Α Π Α Τ Ο Υ Ν?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 είναι αυτό που φανταζόμουν. Η σελίδα με τα live αποτελέσματα ειναι ολη σε flash=cpu killers για παλαιότερα μηχανήματα. η μουσική δεν καταναλώνει κάτι το τρομερό. Σε μένα στον i5 2430Μ με τις 2 σελίδες αυτές ανοιχτές έχω 13% χρηση επεξεργαστή. Αν το λάπτοπ έχει κανέναν πεντιουμ πάνω είναι λογικό να τερματίζει.
alexkapellakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δίκιο έχεις... Γιαυτό και εγώ άφησα το flash στα αποτελέσματα, και πήρα το path/file.asx και το κούμπωσα σε μία συντόμευση του media player (αν με πιάνεις τι εννοώ και παίζω το ράδιο μέσα από το wmp σαν streaming στο χώρο του μαγαζιού και ταυτόχρονα έχω και τα αποτελέσματα, χωρίς να μου crashάρει τη μουσική! γουιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα