Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας . Έχω το Samsung R580 ( 5ετίας πλέον ) με τα παρακάτω specs :

Παίζω κανένα ελαφρύ παιχνιδάκι , streamάρω καμμια ταινία και λίγο editing στο photoshop .

Θα ήθελα να τον κάνω λίγο πιο γρήγορο , αλλα επειδή χρήμα για φουλ αναβάθμιση δεν υπάρχει θα ήθελα την συμβουλή σας . Αρχικά σκεφτόμουν μια αναβάθμιση της μνήμης RAM , δηλαδή να προσθέσω μια Dual Channel και σύμφωνα με τα Ram Specs μου , ταιριάζει απόλυτα η παρακάτω : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26054&cat=4

Απο την άλλη πλευρά σκεφτόμουν την προσθήκη ενός SSD . Τα windows , photoshop και όποιο βαρύ πρόγραμμα θα έτρεχε απο εκεί , ενώ θα διατηρούσα και τον υπάρχων HDD μιας και θα αφαιρούσα την θήκη CD . Επίσης ο SSD έχει και το πλεονέκτημα την μεταφερσιμότητας σε νεότερο σύστημα , όποτε αυτό έρθει σε σύγκριση με την μνήμη RAM . Μετά απο ψάξιμο για SSD μου φαίνεται ότι ο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=43834&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

είναι ότι πιο VFM μέχρι στιγμής ( ή αν έπεφτα στα 120-128 gb έναν 850 με 10ετή εγγύηση ) .

Εσείς τι θα προτείνατε ; Αναβάθμιση της μνήμης RAM , ή προσθήκη ενός SSD ;

post-268477-0-26116500-1440230258_thumb.png

post-268477-0-43690300-1440230309_thumb.png

post-268477-0-59564800-1440230743_thumb.png

post-268477-0-86438800-1440230756_thumb.png

Δημοσ.

Απο την στιγμή που εχεις 4gb ram νομίζω οτι η προσθήκη ενος ssd την δεδομένη στιγμή θα σε ωφελήσει πολύ περισσότερο απο θέμα ταχύτητας και ο crucial που έχεις επιλέξει ειναι πολύ καλός

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση . Απλά διάβασα οτι οσο μεγαλύτερη RAM , τοσο καλύτερη απόδοση στα προγράμματα , σε σύγκριση με έναν SSD που θα προσφέρει γρηγορότερη εκκίνηση προγραμμάτων και bootαρίσματος και είμαι στο ψάξιμο για πληροφορίες και συγκριτικά !

Δημοσ.

Προφανώς οσο περισσότερη ram τοσο το καλύτερο αλλα στην προκειμένη περίπτωση με τον ssd θα δείς μεγαλύτερη διαφορά παρα με την ram

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...