PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 καλημέρες παίδες λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας.. έχω τη εξής εξωτερικό τις WD στον οποιο έχω κάποια αρχεία που δεν πρέπει να τα χάσω αλλα όταν το ανοίγω από win 7 μου τα δείχνει σε shortcut και είναι σαν να μην υπάρχουν έκανα ένα Rr μπήκα από linux και ήταν όλα εκεί.. σίγουρα είναι κάποιος ιός αλλα θα μπορούσε με ένα "antispyware" να λυθεί το θέμα? gt "προπαθισα" με το "superantispyware" και έκανε scan σε 1 sec και τίποτα.. ακούω γνώμες
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Βασικά για αρχή θα έλεγα πάρε τα αρχεία σου απο το linux και μετα ρίξε του ενα format και βλέπουμε , τώρα αν θέλεις κανε και ενα scan με malwarebytes και adwcleaner
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 γιοεχεις να suggest κανενα? (φρεε)γτ αυτο που ειχα εγω δεν εκανε τιποτα...
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αμα δείς σου γράφω παραπάνω malwarebytes και adwcleaner 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα