Προς το περιεχόμενο

Boot σε μαύρη οθόνη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Windows 7 x64 και ορισμένες φορές όταν το ανοίγω, αφού γίνει η εκκίνηση των Windows, κάνει boot σε μαύρη οθόνη. Άλλες φορές με ποντίκι, άλλες φορές χωρίς το ποντίκι. Ctrl+Alt+Del και Ctrl+Shift+Esc δεν δουλεύουν. Σκέφτηκα μήπως φταίει κάποιο απ'τα startup items. 

post-353297-0-32364200-1440198986_thumb.png

Αυτά είναι που μου εμφανίζονται. Γτ κάποια βγαίνουν δίπλα και τριπλά; Μήπως φταίει αυτό; Τι είναι ασφαλές να απενεργοποιήσω;

Να αναφέρω επίσης ότι έχω ένα σκληρό δίσκο 500GB από τα οποία είναι ελεύθερα τα 26GB, αλλά παλαιότερα είχε ελεύθερα κάπου στα 10GB. Πρόσφατα απεγκατέστησα κάποια προγράμματα που δεν χρησιμοποιούσα πλέον (κυρίως παιχνίδια) και διέγραψα κάποια αρχεία για να απελευθερώσω χώρο. Ενώ παλιά ήταν πιο φορτωμένο, δεν μου δημιουργούσε τέτοιο πρόβλημα. Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

για αρχη dropbox avg spotify

μετα πηγαινε στην καρτελα υπηρεσιες , κανε αποκρυψη ολες των windows και μετα βγαλε μια φωτο να δουμε..

επισης ξεκινα καθαρισμα με mbam.

επισης revo uninstaller για οτιδηποτε κανεις Uninstall απο δω και περα

και μετα ενα καλο καθαρισμα με ccleaner.

εγω θα σου προτεινα ν αλλαξεις antivirus γιατι με εχει προδωσει πολλες φορες το avg (+ οτι γινεται τελειως ενοχλητικο οταν θες να το βγαλεις και δεν σ αφηνει . και σ αφηνει ενα καρο σαβουρες μεσα στο pc)

panda cloud δοκιμασε η και το mbam που δινει τζαμπε 1 χρονο προστασια. (αυτο χρησιμοποιω κ εγω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...