Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά έχουν απλα δεν θέλω πολύ να ξεφυγω σε θέμα χρημάτων..φαντασου οτι αυτά τα κομματια στην αγορά τους εκτός απο amazon/e-bay δεν τα έχω βρει πιο φθηνά και οι συνθέσεις που έχω κανει ισορροπούν στα 750....για την 970 έχω δει οτι είναι σχετικα χαμηλότερα χρονισμενη αλλά έχει καλες θερμικές επιδόσεις λόγω maxwell και παρόμοιες επιδόσεις με την φουλ εκδοση..η ψήκτρα ίσως και το τροφοδοτικό να είναι αποφάσεις τελευταίας στιγμής..απλα για διευκρίνηση δεν νομιζω να χρειάζομαι περισσότερο απο 550w...η αγορά λογικά θα γίνει σε μερικές ημερες όταν ανεβω πανω γιατί ακόμα είμαι Ελλάδα...θα ενημερωσω σίγουρα για όταν θα το έχω στο χερι και για το πως παει απο θέμα θορύβου,θερμοκρασιών αν και ξέρω οτι θα κρατώ μικρο καλάθι..its fine by me αν σκεφτείτε οτι εδώ και 5 χρόνια είμαι με λάπτοπ turbo_x (το οποίοι είμαι απο τους τυχερους που δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα) με i7 2630 και gt540m

Δημοσ.

Δεν έχει παρόμοιες επιδόσεις με τις υπόλοιπες υλοποιήσεις η συγκεκριμένη φιλαράκο..Τα (πραγματικά και σταθερά) 550w σου φτάνουν αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν τα χεις αυτά με τα συγκεκριμένα τροφοδοτικά που βλέπω στη σύνθεση.Τροφοδοτικά για συστήματα γραφείου είναι αυτά περισσότερο ή για budget συστήματα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια για οσους ενδιαφεροντια το pc ειναι ετοιμο το εστησα και δουλευει στην εντελεια. Τελικα ακολουθησα την συμβουλη σου Millennium και τσιμπησα και οθονη..τα λεφτα ανεβηκα αρκετα αλλα χαλαλι. Τελικα η συνθεση ειναι επιγραμματικα:

cpu : i5 4460

gpu : asus gtx 970 strix 4gb

mobo : asrock h97 pro4

ram : crusial 2x4gb @ 1600

hdd : caviar blue wd 1 tb

psu : corsair 550w 80+

case : corsair carbide 200r

screen : Samsung s22d300hy απλη 1080p 22αρα με hdmi

+ ενα πληκτρολογιο της πλακας Delux ( ποντικι ειχα ηδη ενα razer deathadder )

Oλα τα παραπανω κοντα στα 900e

Ευχαριστω και παλι ολους οσους βοηθησαν.

Δημοσ.

Ισως αλλα για τα λεφτα της και τη διαθεσιμοτητα της στα μαγαζια που εψαχνα ηταν καλη επιλογη...ηδη ειχς ξεπερασει το budget...μπορει να μην εχει ουτε υψηλα hz/αντιθεση πολυ χαμηλη ανταποκριση αλλα ειναι led/1080p ...κατι παραπανω απο καλα για μενα που επαιζα σε 15αρι laptop με lcd 1366χ768

Δημοσ.

Φτηνή 21.5'' ΤΝ 60Ηz δεν είναι καλή οθόνη γενικά ούτε και για φτηνά συστήματα,όχι μόνο για το σύστημα σου...Ό΄τι έγινε,έγινε απλά για να πεις οτι αξιοποιείς το σύστημα και για να το υχαριστηθείς περισσότερο θα χρειαστείς καλύτερη οθόνη συντομότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...