Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σκεφτομαι μεσα στις επομενες 20 μερες περιπου να φτιαξω ενα σταθερο συστημα κυριως για παιχνιδια και πολυωρη λειτουργια γενικα. Σπουδαζω εξωτερικο συγγεκριμενα Βουλγαρια και η αγορα των κομματιων θα γινει απο εκει, Πιο συγγεκριμενα οριστε η φορμα.

Ποσό που διαθέτουμε : 700-750 E +, - μεταφορικα

Χρήση υπολογιστή : games οτιδηποτε καινουργιο που βγαινει σε 1080 p τουλαχιστον high και για τα επομενα χρονια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τιποτα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω μια τηλεοραση finlux της πλακας full hd , δν θελω να ξοδεψω για καινουργια

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? εχω ποντικι razer, κατι ηχεια της πλακας παλι, και θελω και ενα πληκτρολογιο φθηνο γιατι μεχρι τωρα ημουν με laptop.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ειμαι στο εξωτερικο απλα πειτε μου τα κομματια και το συζηταμε για καποιο παρομοιο αν δεν βρω τα συγγεκριμενα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? whatever (ισως θα ηταν καλυτερα να μου προτεινετε απο εδω http://shop.sky.bg/ή εδω http://nikem-bg.net/magazin.php )

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα συναρμολογηθει εμου του ιδιου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . hayarrr!! i am a mighty pirate

Εχω κανει μια μικρη ερευνα και εχω κανει μια συνθεση μονος μου σας την παραθετω με φωτο...και ειναι μεσα στο budget αν αναρωτιεστε. Τελος να πω οτι δεν σκεφτομαι να κανω καποιο extra overclock σε cpu/gpu ουτε εχω βλεψεις για διπλη καρτα (επισης αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια υλοποιηση σε mini itx θα το εκτιμουσα γιατι θα ηθελα να περιοριστω οσο γινεται σε θεμα χωρου, εχω δει οτι μπορουν να στριμωχτουν αρκετα πραγματα, αλλιως κατι συμμαζεμενο σε tower.) Thanks σε οσους ασχοληθουν

post-209468-0-53203400-1440194484_thumb.png

Δημοσ.

Η σύνθεσή σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Θα άλλαζα σίγουρα τη μητρική με κάποια H97 όπως αυτή ας πούμε:

http://shop.sky.bg/index.php?route=product/product&product_id=8784&search=h97

Δεν ξέρω κατά πόσο θα σου βγει εκτός budget, λογικά βγαίνει κάπου στα +30€ απ' τη δική σου σύνθεση.

Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο το τροφοδοτικό που υπάρχει στο κουτί που επέλεξες.

Δημοσ.

Ναι ειχα και εγω τους ενδιασμους μου αλλα λεω τι στο διαολο..της coolermaster ειναι το κουτι δεν θα εχει ενα αξιοπρεπες τροφοδοτικο :P

Δημοσ.

Κοίταξε για κανένα καλύτερο κουτί (και μητρική) +τροφοδοτικό.Δεν έχεις βάλει και μια μικρή έστω after market ψύκτρα.Από κάρτα μπορείς να πας και σε R9 390.Αν ασχοληθείς με διάφορα παιχνίδια καλό είναι να περάσεις σε μόνιτορ.

Δημοσ.

Ναι καταλαβαινω, αλλα η υποθεση οθονη ειναι μαλλον χαμενη...κοιταξα και την 390 και ειδα οτι ειναι ενα κλικ παραπανω σε επιδοσεις σε σχεση με την 970 + τα 8gb vram αλλα με κοστος τα watts. Θα ειμαι καλυμενος με το 500αρι τροφοδοτικο? Οσο για εξτρα ψυκτρα δεν ξερω αν αξιζει μιας και δεν θα ασχοληθω με overclock και δεν νομιζω οι 5 βαθμοι πανω κατω να κανουν τη διαφορα...δεν ξερω... τσεκαρετε και αυτην την συνθεση με διαφορετικα 2-3 πραγματα (εβαλα και πιο φθηνες μνημες με 1600 χρονισμο δν νομιζω να απογοητευτω).Χρειαζομαι επιπλεον φουρφουρι για το κουτι..ειδα οτι εχει 2 ανεμιστηρες pre-installed.

Edit: Υπαρχει περιπτωση να με φτιαξετε με τα ιδια cpu/graphics card σε mini itx ;

post-209468-0-43551200-1440205563_thumb.png

Δημοσ.

Βάλε ένα ποιοτικότερο 550+ τροφοδοτικό.Ψύκτρα θα χρειαστείς γιατί είναι πιθανό να πέσεις σε ζεστό κομμάτι και να χεις ανεβασμένες θερμοκρασίες και θόρυβο.Αν η υπόθεση μόνιτορ είναι χαμένη βγαίνεις και εσύ χαμένος γιατί θα χεις άνισο σύστημα και δεν θα το αξιοποιήσεις σε αρκετό βαθμό.

Δημοσ.

Επειδη ειχα αναφερει και το θεμα mini-itx δινω και μια πιθανη συνθεση απο το καταστημα που ενδιαφερομαι. Εχω κοιταξει πολλα reviews σχετικα με τα κομματια και ολα λενε το ιδιο..το συγγεκριμενο κουτι με αυτην την καρτα γραφικων, με στοκ ψυκτρα και χωρις overclock δινει πολυ καλες θερμοκρασιες και εχει καλο airflow...το μεγαλο ανεμηστηρι μπροστα και το μικρο πλαινο σε συνδιασμο με psu κρατανε χαμηλες θερμοκρασιες...το συστημα βγαινει στα 750e..πολυ δελεαστικη λυση μιας και με ενδιαφερει το κομματι χωρου.

post-209468-0-04718400-1440465525_thumb.png

Δημοσ.

Για τον 4460 μην ανησυχείς για θερμοκρασίες. Δροσερός είναι. Και εν πάση περιπτώσει, επειδή είναι σφιχτό το budget, τρέξε πρώτα το σύστημα και αν δείς ότι ανεβάζει θερμοκρασίες ή κάνει θόρυβο η ψύκτρα της Intel, βάζεις εκ των υστέρων. Εννοείται, κοιτάς για άλλη μητρική, όπως είπε κι ο Kris_Lyn.

Δημοσ.

Το θεμα μητρικη με εχει απασχολησει...αλλα αν τελικα παω σε mini-itx εχω περιορισμενες επιλογες γιατι ψαχνω απο 2-3 καταστηματα. Αν καταληξω σε micro-atx εχω στο νου μου την asrock h97 aniversary αλλα για μικροτερο μεγεθος δυσκολευουν τα πραγματα. Οπως και αν βγει παντως thanks για τις απαντησεις!

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σκεφτομαι μεσα στις επομενες 20 μερες περιπου να φτιαξω ενα σταθερο συστημα κυριως για παιχνιδια και πολυωρη λειτουργια γενικα. Σπουδαζω εξωτερικο συγγεκριμενα Βουλγαρια και η αγορα των κομματιων θα γινει απο εκει, Πιο συγγεκριμενα οριστε η φορμα.

Ποσό που διαθέτουμε : 700-750 E +, - μεταφορικα

Χρήση υπολογιστή : games οτιδηποτε καινουργιο που βγαινει σε 1080 p τουλαχιστον high και για τα επομενα χρονια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: τιποτα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω μια τηλεοραση finlux της πλακας full hd , δν θελω να ξοδεψω για καινουργια

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? εχω ποντικι razer, κατι ηχεια της πλακας παλι, και θελω και ενα πληκτρολογιο φθηνο γιατι μεχρι τωρα ημουν με laptop.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ειμαι στο εξωτερικο απλα πειτε μου τα κομματια και το συζηταμε για καποιο παρομοιο αν δεν βρω τα συγγεκριμενα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? whatever (ισως θα ηταν καλυτερα να μου προτεινετε απο εδω http://shop.sky.bg/ή εδω http://nikem-bg.net/magazin.php )

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα συναρμολογηθει εμου του ιδιου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . hayarrr!! i am a mighty pirate

Εχω κανει μια μικρη ερευνα και εχω κανει μια συνθεση μονος μου σας την παραθετω με φωτο...και ειναι μεσα στο budget αν αναρωτιεστε. Τελος να πω οτι δεν σκεφτομαι να κανω καποιο extra overclock σε cpu/gpu ουτε εχω βλεψεις για διπλη καρτα (επισης αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια υλοποιηση σε mini itx θα το εκτιμουσα γιατι θα ηθελα να περιοριστω οσο γινεται σε θεμα χωρου, εχω δει οτι μπορουν να στριμωχτουν αρκετα πραγματα, αλλιως κατι συμμαζεμενο σε tower.) Thanks σε οσους ασχοληθουν

Καλησπέρα φίλε μου! Μια διευκρίνηση πρόσεξε μη παραγγείλεις H61 μητρική διότι είναι για socket 1155 (sandy bridge, ivy bridge), o ι5 4460 είναι socket 1150 (haswell)  και παίρνει μητρικές με H81,B85,H97,Z87,Z97 chipsets. Το αναφέρω γιατί είδα ότι στην πρώτη σύνθεση που παρέθεσες έχεις βάλει h61 μητρική η οποία δεν είναι συμβατή με τον 4460. Καλή αγορά εύχομαι..

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου! Μια διευκρίνηση πρόσεξε μη παραγγείλεις H61 μητρική διότι είναι για socket 1155 (sandy bridge, ivy bridge), o ι5 4460 είναι socket 1150 (haswell)  και παίρνει μητρικές με H81,B85,H97,Z87,Z97 chipsets. Το αναφέρω γιατί είδα ότι στην πρώτη σύνθεση που παρέθεσες έχεις βάλει h61 μητρική η οποία δεν είναι συμβατή με τον 4460. Καλή αγορά εύχομαι..

Καλά που το είδες φίλε μου. Εγώ (νομίζω και οι υπόλοιποι) για Η81 το πέρασα. Θα πάθαινε ζημιά ο άνθρωπος. +1 από μένα. 

Δημοσ.

,thaks παιδιά για την διευκρίνιση στη μητρικη..για την finlux ξέρω είναι οτι χειροτερο..τουλαχιστον για τον πρωτο καιρό ώσπου να μαζεψω κάνα φραγκο

Δημοσ.

Δε γίνεται αλλαγή με κάποιο καλύτερο psu τελικά; Tα Coolermaster B είναι για άλλες χρήσεις και budget.Τίποτα καλύτερο από Coolermaster,Super Flower,XFX,Corsair δεν έχουν εκεί;

After market ψύκτρα θα χρειαστείς,ειδικά αν είσαι ευαίσθητος με τις θερμοκρασίες και τον θόρυβο,φτιάχνεις και το σύστημα και σε τέτοιο κουτί, ένας λόγος παραπάνω.

Η 970 που έβαλες, αν και φαντάζομαι πως την έβαλες για το form factor ,είναι "χρονισμένη" σχετικά χαμηλά και από επιδόσεις κινείται στα ίδια ή κάτω από φθηνότερες 290,just for the record.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...