leftpc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Βρήκα μια άλλη κάρτα γραφικών και ραμ,τις δοκίμασα και εξακολουθούν να υπάρχουν τα ίδια προβλήματα.Οπότε έχουμε κα λέμε...Δεν είναι πρόβλημα σκληρού,ούτε κάρτα γραφικών,ούτε ραμ.Έχω παραγγείλει τροφοροτικό και το περιμένω σε 2 εβδομάδες.Μέχρι τότε μπόρω με κάποιο τρόπο να ελέγξω επεξεργαστή και μητρική; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από leftpc
leftpc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό και συνεχίστηκε το κόλλημα.Επεξεργαστής και μητρική έμειναν οπότε πείτε μου πως τα ελέγχουμε...Η απάντηση να βρω άλλα να δοκιμάσω δεν θα βοηθήσει έμπρακτα...
leftpc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Σήμερα προσπαθώντας να επισκευάσω κάποια λάπτοπ και ψάχνοντας διάφορα για προβλήματα σε μητρικές έπεσα πάνω σε ένα βίντεο και ένα σχόλιο με 2 λόγους για τους οποίους δεν ανοίγει ένα pc και δεν είχα δοκιμάσει. Στο βίντεο έδειχνε έναν τύπο που δεν άνοιγε ο υπολογιστής του και μετά άρχισε να "σβήνει"-καθαρίζει με γόμα τις ram. Μετά από αυτό ο υπολογιστής του λειτούργησε κανονικά. Ο δεύτερος ήταν ένα σχόλιο που αναφερόταν στην cmos battery και συγκεκριμένα το ότι πρέπει να την αφαιρέσεις,να την αφήσεις κάνα μισάωρο,να κάνεις δοκιμές να ανοίξεις τον υπολογιστή χωρίς αυτήν και μετά το μισάωρο να την τοποθετήσεις στη θέση της. Βλέποντας αυτά και μετά από ενάμιση χρόνο,είπα να τα εφαρμόσω σε αυτό το pc που το είχα παρατήσει και δεν άνοιγε καν. http://www.insomnia.gr/topic/581744-phase-led-motherboard/ Προ εκπλήξεως ακούω τον ήχο από τον ανεμιστήρα που άκουγα παλιότερα όταν άνοιγε και λειτουργούσε κουτσά στραβά το pc. Αμέσως μετά ήρθε και το μπιπ,του συνδέω usb με λογισμικό,οθόνη,πληκτρολόγιο,ποντίκι,wifi και εδώ και κάποιες ώρες λειτουργεί καλύτερα ακόμα κι από τότε που τον αγόρασα δηλαδή χωρίς τα συχνά κολλήματα που έκανε. Δεν είμαι σίγουρος τι από τα 2(ή και τα 2) είναι αυτό που επανέφερε στη ζωή τον υπολογιστή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα