Προς το περιεχόμενο

lg g4 vs samsung s6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω κάνει αλλά μου τρώει την μπαταρία

Πολύ γρήγορα :P Το έχω κάνει αλλά μου τρώει την μπαταρία Πολύ γρήγορα

:P

Φίλε αυτό που λες δεν ισχύει μάλλον κάποιοα άλλη εφαρμογή κάνει την <ζημιά >

...καμια εφαρμογη δεν μου τρωει μπαταρια ...με το που βαζω νοβα τρωγεται κατευθειαν..υπαρχουν και καποια αρθρα που οτνως λενε οτι τρωει μπαταρια
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ανάμεσα στα 2 θα έπερνα το s6.Τέρατα κι τα 2,κάμερα πολύ καλή και τα 2,γρήγορα κι τα 2 αλλά ο σχεδιασμός του g4(για μένα πάντα) κι τα υλικα κατασκευής υστερούν του s6.

• Like 1
Δημοσ.

ολοι λετε υλικα κατασκευης κ αισθηση στο χερι το s6!
εγω που τα επιασα και τα 2 το s6 μ φαινοταν σαν ψευτικο απελπιστικα ελαφρη κ το μεταλο στα πλαγια γλιστραει σαν τρελο!
+ ειναι πολυ λεπτο κ νμζεις θα σπασει κατευθειαν, εγω αμα το επερνα πριν καν το παρω θα ειχα παρει θηκη!
Το g4 παλι το δερματινο εχει πολυ ωραια αισθηση στο χερι και πολυ καλο κρατημα! Ναι πλαστικο αλλα οχι φθηνιαρικο οσο το ζουλουσα το κουνουσα καθολου τριξιμο και η κουρμπα αν κ μικρη το δειχνει λιγο πιο ωραιο!

Δημοσ.

Galaxy s6 και απο μενα. Ειναι το πιο "δυνατο" android αυτη τη στιγμη. Εχει τον καλυτερο επεξεργαστη, την ταχυτητερη μνημη, την καλυτερη οθονη και την καλυτερη καμερα που υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα.

Συγκεκριμενα στο θεμα μας: s6 vs g4 το g4 υπερεχει στο θεμα συνδεσεων,fm radio, sd card και καλυτερες φωτο σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και ειναι καλυτερο vfm, αλλα με χαμηλοτερη μεταπωλητικη αξια.

Το s6 υπερεχει σ ολα τ αλλα. Απο κει και περα το design ειναι προσωπικο θεμα.

Δημοσ.

Που υπερεχει με το μεμορι λεακ?τι να τ κανεις οταν καθε φορα που βγαινες απο εφαρμογη πρεπει να την ξαναφορτωσει??!

Σε ωμη δυναμη υπερεχει ναι σε πραγματικη χρηση ειναι πολυ πισω!

Οσο για κλτρη καμερα εισαι ο πρωτος που το λεει ολοι λεν ειναι πολυ κοντα το g4 κλτρες φωτογραφιες το s6 κλτρο video!

Και η οθονη ειναι υποκειμενικο εμενα δν.μ αρεσουν οι amoled οποτε θεωρω του g4 κλτρη πιο ωραια χρωματα πιο ωραιο whitebalance κ πιο φυσικη οψη!

Απο design δν μ αρεσει κανενα απο τα δυο.να πω την αληθεια!

Δημοσ.

Φιλε ολα γινονται ξεκαθαρα με μια απλη ερωτηση. Σε ενδιαφερει να εχει αποσπωμενη μπαταρια και sd card? Αν οχι δεν υπαρχει κανενας αλλος σοβαρος λογος να πας στο g4. Σχεδον σε ολα τα υπολοιπα υπερτερει λιγο η πολυ το s6. Γνωμη μου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο σε εμενα δεν αρεσε αυτος ο σχεδιασμός του g4? Θεωρω το G2 που εχω πολυ πιο ωραιο σχεδιαστικά κι αυτος ειναι ο λογος που πρότεινα s6 (ή s6 edge ακόμα καλύτερα) εναντι του g4.

Επεξ/σία από Stogianz
  • Like 1
Δημοσ.

Μονο σε εμενα δεν αρεσε αυτος κ σχεδιασμός του g4? Θεωρω το G2 που εχω πολυ πιο ωραιο σχεδιαστικά κι αυτος ειναι ο λογος που πρότεινα s6 (ή s6 edge ακόμα καλύτερα) εναντι του g4.

Oυτε εμενα μαρεσει. Και εγω ειχα το g2 2 χρονια περιπου και μου αρεσει περισσοτερο.

Δημοσ.

Μονο σε εμενα δεν αρεσε αυτος ο σχεδιασμός του g4? Θεωρω το G2 που εχω πολυ πιο ωραιο σχεδιαστικά κι αυτος ειναι ο λογος που πρότεινα s6 (ή s6 edge ακόμα καλύτερα) εναντι του g4.

Ουτε σε μενα μου αρεσει να σου πω την αληθεια οχι μονο ο σχεδιασμος αλλα και το ολο σκηνικο με το δερμα απο πισω..

Δημοσ.

Ουτε σε μενα μου αρεσει να σου πω την αληθεια οχι μονο ο σχεδιασμος αλλα και το ολο σκηνικο με το δερμα απο πισω..

ναι αλλα δινει ισως απο τα κλτρα grip που εχει σε κινητο μεχρι τωρα!

ακομα και το moto x (που εχει κ μεταλο στα πλαινα) δν ηταν τοσο ανετο και τοσο "κλειδομενο" στο χερι σ!

Δημοσ.

Που υπερεχει με το μεμορι λεακ?τι να τ κανεις οταν καθε φορα που βγαινες απο εφαρμογη πρεπει να την ξαναφορτωσει??!

Σε ωμη δυναμη υπερεχει ναι σε πραγματικη χρηση ειναι πολυ πισω!

Οσο για κλτρη καμερα εισαι ο πρωτος που το λεει ολοι λεν ειναι πολυ κοντα το g4 κλτρες φωτογραφιες το s6 κλτρο video!

Και η οθονη ειναι υποκειμενικο εμενα δν.μ αρεσουν οι amoled οποτε θεωρω του g4 κλτρη πιο ωραια χρωματα πιο ωραιο whitebalance κ πιο φυσικη οψη!

Απο design δν μ αρεσει κανενα απο τα δυο.να πω την αληθεια!

Οσο και να διαβαζω και να ξαναδιαβασω την προταση που εγραψες, με τα κοκκινα γραμματα, δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Δλδ καταληγεις και εσυ οτι το σ6 εχει καλυτερη καμερα; gsmarena.com το πρωτο site που μου ερχεται στο μυαλο με εκτενεις και αντικειμενικες γνωμες, τεστ, συγκρισεις, ριξε μια ματια.

Το αλλο με την οθονη και τα κορεσμενα χρωματα των  amoled εχει "διορθωθει" απο εποχες νοτε 3 (το οποιο κατεχω), εχει επιλογη για την λειτουργια οθονης να ρυθμισεις τα χρωματα οπως ακριβως σ αρεσουν.

επισης το s6 εχει και καλυτερη μπαταρια.

Δημοσ.

Οσο και να διαβαζω και να ξαναδιαβασω την προταση που εγραψες, με τα κοκκινα γραμματα, δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Δλδ καταληγεις και εσυ οτι το σ6 εχει καλυτερη καμερα; gsmarena.com το πρωτο site που μου ερχεται στο μυαλο με εκτενεις και αντικειμενικες γνωμες, τεστ, συγκρισεις, ριξε μια ματια.

Το αλλο με την οθονη και τα κορεσμενα χρωματα των  amoled εχει "διορθωθει" απο εποχες νοτε 3 (το οποιο κατεχω), εχει επιλογη για την λειτουργια οθονης να ρυθμισεις τα χρωματα οπως ακριβως σ αρεσουν.

επισης το s6 εχει και καλυτερη μπαταρια.

μπαταρια μπορει να εχει κλτρη αλλα με τπτ δν "νικας" την αποσπομενη!

καμερα ειναι θεμα γουστου σε οτι site και να ψαξεις ειναι σχεδων ισα το g4 εχει πραγματικα χρωματα ενω το s6 τα υπερτονιζει σε ταχυτητα! Σε χαμηλου φωτισμου το g4 ειναι ευκολα ο νικητης και επισης στο video ειναι ευκολα το s6!

O καθενας διαλεγει αυτο που θελει!

οπως και στις οθονες προσωπικα δν μ αρεσουν οι amoled δν μ καθονται ωραια στο ματι κ μ φαινονται καπως ψευτικες ενω οι lcd πιο ζωντανες κ φυσικες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...