Puladogaver Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ποιο απο τα δυο προτιματε και πιστευτε ειναι καλυτερο; lg g4 vs samsung s6 και γιατι;
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πες μας πρωτα τι αναζητας απο αυτα τα android και βλεπουμε...επειδη σε βλεπω σχεδον κατεληξες οταν θετεις ερωτημα αυτο vs αυτο.
Giannislo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Προσωπικα θα επελεγα μαλλον το G4 με ελαχιστη διαφορα ομως και κυριως λογω της μεγαλυτερης οθονης του. Τα ειχα και τα 2 για καποιο διαστημα (τα κραησα απο 2-3 μερες το καθενα) G4: Υπερ: Κατασκευη, κρατημα, αισθηση στο χερι- το οτι ειναι λιγο κυρτο δινει λιγο καλυτερο κρατημα Το δερμα πισω, Το software-νομιζω εχουν κανει πολυ καλη δουλεια, δεν κολλαει και δεν μου ειχε ανεβασει ιδιεταιρα θερμοκρασια. Η ποιοτητα της καμερας κατα τις νυχτερινες ληψεις και η λειτουργια για χειροκινητες ρυθμισεις Η οθονη αρκετα καλη λιγο σκουρα χρωματα αλλα γενικα ομορφη Multitasking απο αλλο πλανητη Κατα: Με το δερμα πισω πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος για να το κρατησεις σε καλη κατασταση ή να του βαλεις θηκη που χανει λιγο την αισθηση. Παρα πολυ απλη καμερα-μπορει να βγαζει καταπληκτικες φωτος αλλα ειναι πολυ λιτη.. δεν εχει πχ τα προγραμματα που προσφερει η σαμμυ πχ λειτουργια σπορ, κτλ Η μετρια GPU του κοβει λιγακι απο επιδοσεις σε σχεση με S6 Χαμηλη αξια μεταπωλησης Μετριος σταθεροποιητης εικονας σε βιντεο ληψη S6 Υπερ: Στιβαρο κινητο, δεμενο, ομορφο ΟΘΟΝΑΡΑ-χωρις σχολια... Καμερα την μερα στα επιπεδα του G4 - πολλες επιλογες σκηνης αν και λειπει το manual mode Οut of the box quick charging Καλυτερη μεταπωλητικη αξια Κατα: Το λογισμικο του- κλασσικο TW με τα προβληματα αν και σχετικα βελτιωμενο Ζεσταινοταν λιγο περισσοτερο απο οσο θεωρω φυσιολογικο Knox..... Πολυ πολυ πολυ μεγαλο μειον Οτι δεν αλλαζει η μπαταρια για οσους θα κρατησουν το κινητο καιρο Edit: δεν γνωριζω τι εχει γινει με το multitasking του S6. Εχουν δοθει αναβαθμισεις που να το διορθωνουν καθολου;
Losser Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Οτι δεν αλλαζει η μπαταρια για οσους θα κρατησουν το κινητο καιρο Αλλάζει η μπαταρία, δεν είναι αποσπωμενη 2
Giannislo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αλλάζει η μπαταρία, δεν είναι αποσπωμενη Ναι δεν αλλαζει απο τον μεσο χρηστη εννοω
Grumandel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Προσωπικά θα σου έλεγα το lg Είμαι χρήστης νοτε 4 και το touchwiz με έχει κουράσει θέλει συνέχεια "φροντίδα και προδερμ" Όσα κινητά lg δοκίμασα g2,g3 δεν με απογοήτευσαν.. Βέβαια αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. . Ο φιλος από πάνω σου εξηγεί τα θετικά και αρνητικά του καθενός
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ποιο απο τα δυο προτιματε και πιστευτε ειναι καλυτερο; lg g4 vs samsung s6 και γιατι; Αυτο το πραγμα που ο ενδιαφερομενος δεν γραφει τιποτα,ουτε καν αν πηγε να τα δει απο κοντα,αν εχει διαβασει κανενα review/δει video,αν δοκιμασε καποιο απο αυτα και τα λοιπα,κοινως λιγο ενδιαφερον απο μεριας του πιο πολυ μου κανει το παραπανω σαν ερωτηση τυπου gallop παρα ερωτηση για αγορα. Ποιο απο τα δυο προτιμαμε και γιατι??? Βημα 1 ανοιγουμε το google Βημα 2 Γραφουμε Samsung Galaxy S6 vs Lg G4 Βημα 3 Παταμε στο πρωτο link απο το Gsmarena και βλεπουμε μια πρωτη και καλη εικονα για τα δυο αυτα κινητα Αν θελουμε παραπανω πληροφοριες μπορουμε να ανοιξουμε και καποιο αλλο Link Βημα 4 Αφου πλεον εχουμε δει πανω κατω Specs,δυνατα και αδυναμα σημεια των 2 κινητων αν ακομα ειμαστε αναποφασιστοι ρωταμε στο Forum για παραπανω γνωμες. Ολα τα παραπανω δεν παιρνουν ουτε 20λεπτα συνολο....... Προσωπικα θα επελεγα μαλλον το G4 με ελαχιστη διαφορα ομως και κυριως λογω της μεγαλυτερης οθονης του. Τα ειχα και τα 2 για καποιο διαστημα (τα κραησα απο 2-3 μερες το καθενα) G4: Υπερ: Κατασκευη, κρατημα, αισθηση στο χερι- το οτι ειναι λιγο κυρτο δινει λιγο καλυτερο κρατημα Το δερμα πισω, Το software-νομιζω εχουν κανει πολυ καλη δουλεια, δεν κολλαει και δεν μου ειχε ανεβασει ιδιεταιρα θερμοκρασια. Η ποιοτητα της καμερας κατα τις νυχτερινες ληψεις και η λειτουργια για χειροκινητες ρυθμισεις Η οθονη αρκετα καλη λιγο σκουρα χρωματα αλλα γενικα ομορφη Multitasking απο αλλο πλανητη Κατα: Με το δερμα πισω πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος για να το κρατησεις σε καλη κατασταση ή να του βαλεις θηκη που χανει λιγο την αισθηση. Παρα πολυ απλη καμερα-μπορει να βγαζει καταπληκτικες φωτος αλλα ειναι πολυ λιτη.. δεν εχει πχ τα προγραμματα που προσφερει η σαμμυ πχ λειτουργια σπορ, κτλ Η μετρια GPU του κοβει λιγακι απο επιδοσεις σε σχεση με S6 Χαμηλη αξια μεταπωλησης Μετριος σταθεροποιητης εικονας σε βιντεο ληψη S6 Υπερ: Στιβαρο κινητο, δεμενο, ομορφο ΟΘΟΝΑΡΑ-χωρις σχολια... Καμερα την μερα στα επιπεδα του G4 - πολλες επιλογες σκηνης αν και λειπει το manual mode Οut of the box quick charging Καλυτερη μεταπωλητικη αξια Κατα: Το λογισμικο του- κλασσικο TW με τα προβληματα αν και σχετικα βελτιωμενο Ζεσταινοταν λιγο περισσοτερο απο οσο θεωρω φυσιολογικο Knox..... Πολυ πολυ πολυ μεγαλο μειον Οτι δεν αλλαζει η μπαταρια για οσους θα κρατησουν το κινητο καιρο Edit: δεν γνωριζω τι εχει γινει με το multitasking του S6. Εχουν δοθει αναβαθμισεις που να το διορθωνουν καθολου; Θεωρεις σαν υπερ το δερμα στο G4 αλλα παρακατω αναφερεις οτι αναγκαστικα πρεπει να μπει θηκη σε αυτο,κοινως δεν καταλαβαινω γιατι τοτε να θεωρειται σαν υπερ. Επισης το περι υψηλοτερης μεταπωλητικης αξιας τους ενος απο το αλλο απο που ακριβως προκυπτει???Γνωριζεις πχ τι αξια θα εχει το ενα και τι αξια θα εχει το αλλο κινητο μετα απο πχ 3-4χρονια??(γιατι δεν αλλαζουν ολοι κινητο καθε 6μηνες με 1 χρονο για να τους νοιαζει αυτο). Επισης δεν καταλαβαινω γιατι η οθονη του G4 ειναι στα υπερ ενω του S6 δεν ειναι. Δηλαδη τοσο ασχημη ειναι η οθονη του S6? Στα κατα του S6 θα προσθετα την απουσια SD slot και του οτι δεν ειναι αδιαβροχο οπως επισης και την χαμηλοτερη μπαταρια ολα σε σχεση με το S5. 1
2.1Ohm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αυτο το πραγμα που ο ενδιαφερομενος δεν γραφει τιποτα,ουτε καν αν πηγε να τα δει απο κοντα,αν εχει διαβασει κανενα review/δει video,αν δοκιμασε καποιο απο αυτα και τα λοιπα,κοινως λιγο ενδιαφερον απο μεριας του πιο πολυ μου κανει το παραπανω σαν ερωτηση τυπου gallop παρα ερωτηση για αγορα. Ποιο απο τα δυο προτιμαμε και γιατι??? Βημα 1 ανοιγουμε το google Βημα 2 Γραφουμε Samsung Galaxy S6 vs Lg G4 Βημα 3 Παταμε στο πρωτο link απο το Gsmarena και βλεπουμε μια πρωτη και καλη εικονα για τα δυο αυτα κινητα Αν θελουμε παραπανω πληροφοριες μπορουμε να ανοιξουμε και καποιο αλλο Link Βημα 4 Αφου πλεον εχουμε δει πανω κατω Specs,δυνατα και αδυναμα σημεια των 2 κινητων αν ακομα ειμαστε αναποφασιστοι ρωταμε στο Forum για παραπανω γνωμες. Ολα τα παραπανω δεν παιρνουν ουτε 20λεπτα συνολο....... Θεωρεις σαν υπερ το δερμα στο G4 αλλα παρακατω αναφερεις οτι αναγκαστικα πρεπει να μπει θηκη σε αυτο,κοινως δεν καταλαβαινω γιατι τοτε να θεωρειται σαν υπερ. Επισης το περι υψηλοτερης μεταπωλητικης αξιας τους ενος απο το αλλο απο που ακριβως προκυπτει???Γνωριζεις πχ τι αξια θα εχει το ενα και τι αξια θα εχει το αλλο κινητο μετα απο πχ 3-4χρονια??(γιατι δεν αλλαζουν ολοι κινητο καθε 6μηνες με 1 χρονο για να τους νοιαζει αυτο). Επισης δεν καταλαβαινω γιατι η οθονη του G4 ειναι στα υπερ ενω του S6 δεν ειναι. Δηλαδη τοσο ασχημη ειναι η οθονη του S6? Στα κατα του S6 θα προσθετα την απουσια SD slot και του οτι δεν ειναι αδιαβροχο οπως επισης και την χαμηλοτερη μπαταρια ολα σε σχεση με το S5. Θηκη ειναι υποθεση του καθε χρηση αμα θελει να βαλει! Φθηρετε πιο ευκολα αλλα τουλαχιστον βγαινει η βαζεις το πλαστικο καπακι και δινει πολυ καλη αισθηση στο χερι και grip! Το γυαλι του s6 μια φορα να πεσει παει οποτε και σε αυτο το κινητο η θηκη ειναι Must have! Σε γενικες γραμμες με καλυψαν οι πιο πανω αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι προτιμω πολυ παραπανω την οθονη του g4 αληθινα χρωματα κ πιο ωραιο white balance! Μπαταρια επισης κλτρη και παρα την χαμηλοτερη cpu εχει κλτρο Multitask λογο του memory leak τοθ s6
Fronimitis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Επειδη και τα 2 ειναι κορυφαια τηλεφωνα αυτη τη στιγμη θα σου ελεγα να επιλεξεις βαση εξωτερικης εμφανισης,βαση μεγεθους οθονης και συσκευης,βαση αυτονομιας(αν και τα 2 χαλια ειναι) και βαση αν σε ενδιαφερει η καρτα sd κι η αποσπωμενη μπαταρια. Εμενα εξωτερικα μ'αρεσει το s6 αλλα σε ολα τα αλλα το G4, οποτε παω για το LG δαγκωτο. Οποιο και να επιλεξεις δεν θα σε απογοητευσει παντως.
2.1Ohm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Και κατι ακυρο αμα ξερει κανεις στο expansys το g4 leather red το εχει μονο 495 ξερετε αμα ισχυει η εγγυηση του κανονικα στην ελλαδα?
kostas8080 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αν Εξαιρέσεις Την μικρή και μη αποσπωμενη μπαταρία του s6 και την έλλειψη υποδοχής καρτών μνήμης Το s6 δεν έχει αντίπαλο (εγω πάντως θα επερνα g4) Προσωπικά θα σου έλεγα το lg Είμαι χρήστης νοτε 4 και το touchwiz με έχει κουράσει θέλει συνέχεια "φροντίδα και προδερμ" Όσα κινητά lg δοκίμασα g2,g3 δεν με απογοήτευσαν.. Βέβαια αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. . Ο φιλος από πάνω σου εξηγεί τα θετικά και αρνητικά του καθενός Ρε συ βάλε έναν Nova Launcher και θα αλλάξεις την γνώμη σου για το NOTE 4
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αφου γραψουμε καμια 20 σελιδες ο ts θα βγει και θα μας πει μετα κανα τρελο. Χωρις να εκφρασεις τις αναγκες σου ξερα αυτο vs αυτο δεν εχει νοημα. 3
Grumandel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ρε συ βάλε έναν Nova Launcher και θα αλλάξεις την γνώμη σου για το NOTE 4 Το έχω κάνει αλλά μου τρώει την μπαταρία Πολύ γρήγορα Αν Εξαιρέσεις Την μικρή και μη αποσπωμενη μπαταρία του s6 και την έλλειψη υποδοχής καρτών μνήμης Το s6 δεν έχει αντίπαλο (εγω πάντως θα επερνα g4) Ρε συ βάλε έναν Nova Launcher και θα αλλάξεις την γνώμη σου για το NOTE 4 Το έχω κάνει αλλά μου τρώει την μπαταρία Πολύ γρήγορα
Giannislo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Θεωρεις σαν υπερ το δερμα στο G4 αλλα παρακατω αναφερεις οτι αναγκαστικα πρεπει να μπει θηκη σε αυτο,κοινως δεν καταλαβαινω γιατι τοτε να θεωρειται σαν υπερ. Δεν ειπα αναγκαστικα, ειπα χωρις θηκη θελει πολλη προσοχη Επισης το περι υψηλοτερης μεταπωλητικης αξιας τους ενος απο το αλλο απο που ακριβως προκυπτει???Γνωριζεις πχ τι αξια θα εχει το ενα και τι αξια θα εχει το αλλο κινητο μετα απο πχ 3-4χρονια??(γιατι δεν αλλαζουν ολοι κινητο καθε 6μηνες με 1 χρονο για να τους νοιαζει αυτο). Δεν γνωριζω απλα βλεπω στις αγγελιες οτι γενικα τα κινητα της σαμ κρατανε περισσοτερο. Επισης δεν ξερω ο OP καθε ποτε αλλαζει κινητο Επισης δεν καταλαβαινω γιατι η οθονη του G4 ειναι στα υπερ ενω του S6 δεν ειναι. Δηλαδη τοσο ασχημη ειναι η οθονη του S6? Αν δεις πιο καλα εγραψα στα υπερ του S6 "ΟΘΟΝΑΡΑ-χωρις σχολια..." ε αυτο σημαινει οτι αν μη τι αλλο ειναι καλη
kostas8080 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ρε συ βάλε έναν Nova Launcher και θα αλλάξεις την γνώμη σου για το NOTE 4 Το έχω κάνει αλλά μου τρώει την μπαταρία Πολύ γρήγορα Το έχω κάνει αλλά μου τρώει την μπαταρία Πολύ γρήγορα Φίλε αυτό που λες δεν ισχύει μάλλον κάποιοα άλλη εφαρμογή κάνει την <ζημιά >
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα