Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Yπαρχει επιδοτηση και θα προχωρησω σε αγορα. Σε ολα μου τα τηλεφωνα δεν εχω δωσει πανω απο 200 ευρω απο πανω για να τα παρω. Και γενικα ειμαι μαζι σου απο την αποψη οτι τα 800ευρω για τηλεφωνο ειναι τρομερα μεγαλο ποσο. Ειτε παρεις ενα κινητο με 200ευρω ειτε με 800ευρω, κατα 80% μονο για τηλεφωνο,μηνυματα και κανα σερφαρισμα θα τα χρειαστεις. Toσα χρονια που ειμαι με iphone οτι βγηκε με S ηταν ενα ολοιδιο πραμα με ελαχιστες ως και καμια διαφορα. Οποτε ξερω τι περιπου θα βγει και δεν θελω να περιμενω αδικα. Ασε που νομιζω οτι ειμαι σιγουρος οτι θελω να παω σε android. Ναι αλλα επρεπε παλι να πω τα αυτονοητα για να αναφερεις κατι που επρεπε να το πεις εξ αρχης. Οτι δηλαδη το κινητο θα παρθει μεσω επιδοτησης και επισης οτι με βαση την παραπανω χρηση εξακολουθω να αναρωτιεμαι για ποιο ακριβως λογο θες να αλλαξεις κινητο. Το ''ειμαι σιγουρος οτι θελω να παω σε Android'' προκυπτει απο που ακριβως και για ποιο λογο αυτο το καταλαβες τωρα αφου πηρες το Iphone 6 και οχι πιο πριν. Κοινως τα παραπανω που γραφεις εμενα πιο πολυ μου μοιαζουν σαν να θες απλα να αλλαξεις περισσοτερο συσκευες/λειτουργικα επειδη τα βαριεσαι παρα επειδη τα χρειαζεσαι.
iCyd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ναι αλλα επρεπε παλι να πω τα αυτονοητα για να αναφερεις κατι που επρεπε να το πεις εξ αρχης. Οτι δηλαδη το κινητο θα παρθει μεσω επιδοτησης και επισης οτι με βαση την παραπανω χρηση εξακολουθω να αναρωτιεμαι για ποιο ακριβως λογο θες να αλλαξεις κινητο. Το ''ειμαι σιγουρος οτι θελω να παω σε Android'' προκυπτει απο που ακριβως και για ποιο λογο αυτο το καταλαβες τωρα αφου πηρες το Iphone 6 και οχι πιο πριν. Κοινως τα παραπανω που γραφεις εμενα πιο πολυ μου μοιαζουν σαν να θες απλα να αλλαξεις περισσοτερο συσκευες/λειτουργικα επειδη τα βαριεσαι παρα επειδη τα χρειαζεσαι. Μα εχω μια επιδοτηση. Δεν θα βαλω λεφτα απο την τσεπη και μου δινεται η ευκαιρια να αλλαξω κινητο. Γιατι να μην το κανω? Ο καθενας δεν θα το εκανε? Και το 6αρι το πηρα γιατι ηταν κατι που ηθελα να παρω και το περιμενω 1+ χρονο, ηταν εργαλειο δουλειας και με βολεψε. Αλλα τωρα αφου μπορω να κανω μια αλλαγη χωρις να ζημιωθω γιατι να μν την κανω?
dialer1453 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μα εχω μια επιδοτηση. Δεν θα βαλω λεφτα απο την τσεπη και μου δινεται η ευκαιρια να αλλαξω κινητο. Γιατι να μην το κανω? Ο καθενας δεν θα το εκανε? Και το 6αρι το πηρα γιατι ηταν κατι που ηθελα να παρω και το περιμενω 1+ χρονο, ηταν εργαλειο δουλειας και με βολεψε. Αλλα τωρα αφου μπορω να κανω μια αλλαγη χωρις να ζημιωθω γιατι να μν την κανω? Έχει μια τραγική εμμονή με το vfm ο Fulgore. Στο θέμα σου, το μόνο android που μπορείς να πάρεις είναι το s6. Προσωπικά το θεωρώ υποβάθμιση από το 6αρι που έχεις αλλά αυτό θα το διαπιστώσεις μόνος σου.
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Προσωπικά το θεωρώ υποβάθμιση από το 6αρι που έχεις αλλά αυτό θα το διαπιστώσεις μόνος σου. Υποβαθμιση σε τι; Τι ακριβως κανει το iphone που δεν κανει το s6 ή οποιοδηποτε αλλο στην κατηγορια του android; Δεν παιρνει τηλεφωνο; Δεν στελνει sms; Δεν σερφαρει; Δεν παιζει games; Τι ακριβως; Μετα θελετε και να σας μιλανε με αντικειμενικοτητα...
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μα εχω μια επιδοτηση. Δεν θα βαλω λεφτα απο την τσεπη και μου δινεται η ευκαιρια να αλλαξω κινητο. Γιατι να μην το κανω? Ο καθενας δεν θα το εκανε? Και το 6αρι το πηρα γιατι ηταν κατι που ηθελα να παρω και το περιμενω 1+ χρονο, ηταν εργαλειο δουλειας και με βολεψε. Αλλα τωρα αφου μπορω να κανω μια αλλαγη χωρις να ζημιωθω γιατι να μν την κανω? Αφου θες τοσο πολυ να αλλαξεις κινητο(φανταζομαι με την επιδοτηση μπορεις να αγορασεις και αλλα πραγματα εκτως απο κινητο πχ...)τοτε απο τα παραπανω S6 edge δαγκωτο,γιατι ειναι το Galaxy που ξεχωριζει καπως απο την τεραστια συλλογη των μοντελων της Samsung με το ιδιο Design και με μεγαλυτερη μπαταρια απο το S6. Lg g4 δεν γινεται να παρεις αφου δεν σε βολεψε η οθονη του Note 3. Υποβαθμιση σε τι; Τι ακριβως κανει το iphone που δεν κανει το s6 ή οποιοδηποτε αλλο στην κατηγορια του android; Δεν παιρνει τηλεφωνο; Δεν στελνει sms; Δεν σερφαρει; Δεν παιζει games; Τι ακριβως; Μετα θελετε και να σας μιλανε με αντικειμενικοτητα... Υποβαθμιση απο πλευρας του τι συσκευη εχει τωρα και ναι μια χαρα ειναι αντικεμικη η αποψη αυτη μην τρελαθουμε κιολας. Το iphone δεν κανει τιποτα παραπανω απο το S6 αλλα και το S6 τιποτα παραπανω απο το Iphone(με βαση τις αναγκες του ts τουλαχιστον)για να αξιζει να δωσει την επιδοτηση σε αυτο με βαση το κινητο που εχει.
kostas8080 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Πάρε s6 64gb και το μόνο αρνητικό που θα έχεις θα είναι η μπαταρία (τα 64gb θα υπεραρκετά) αν πάρεις s6 edge 32 μπορεί να έχεις θέμα με τον χώρο
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Υποβαθμιση απο πλευρας του τι συσκευη εχει τωρα και ναι μια χαρα ειναι αντικεμικη η αποψη αυτη μην τρελαθουμε κιολας. Το iphone δεν κανει τιποτα παραπανω απο το S6 αλλα και το S6 τιποτα παραπανω απο το Iphone(με βαση τις αναγκες του ts τουλαχιστον)για να αξιζει να δωσει την επιδοτηση σε αυτο με βαση το κινητο που εχει. Αντικειμενικη επειδη το λες εσυ; Πως ακριβως απαντας στο ερωτημα που εθεσα; Αφου δεν κανει τιποτε παραπανω πως υποβαθμιζεται η επιλογη του; θα μας τρελανετε εσεις μου φαινεται...
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αντικειμενικη επειδη το λες εσυ; Πως ακριβως απαντας στο ερωτημα που εθεσα; Αφου δεν κανει τιποτε παραπανω πως υποβαθμιζεται η επιλογη του; θα μας τρελανετε εσεις μου φαινεται... Υποβαθμιση θα ειναι αν παρει το S6 ,με την λογικη οτι μπορει κραταει το κινητο που εχει που τον καλυπτει για τις αναγκες του και δινει την επιδοτηση σε αλλη αγορα. Αφου θες τοσο πολυ να αλλαξεις κινητο(φανταζομαι με την επιδοτηση μπορεις να αγορασεις και αλλα πραγματα εκτως απο κινητο πχ...)τοτε απο τα παραπανω S6 edge δαγκωτο,γιατι ειναι το Galaxy που ξεχωριζει καπως απο την τεραστια συλλογη των μοντελων της Samsung με το ιδιο Design και με μεγαλυτερη μπαταρια απο το S6. Lg g4 δεν γινεται να παρεις αφου δεν σε βολεψε η οθονη του Note 3. Υποβαθμιση απο πλευρας του τι συσκευη εχει τωρα και ναι μια χαρα ειναι αντικεμικη η αποψη αυτη μην τρελαθουμε κιολας. Το iphone δεν κανει τιποτα παραπανω απο το S6 αλλα και το S6 τιποτα παραπανω απο το Iphone(με βαση τις αναγκες του ts τουλαχιστον)για να αξιζει να δωσει την επιδοτηση σε αυτο με βαση το κινητο που εχει. Αλλωστε του εχω ηδη προτεινει τι κινητο να παρει στα χρηματα που διαθετει.
Masma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Καταρχας δεν μας πεφτει λογος καθε ποτε αλλαζει κινητα η αν θα δωσει 50 € η 1000€. Δευτερον το να λογομαχειτε δεν βοηθαει το TS. Απο εμενα να πας σιγουρα αν πας σε android στο samsung galaxy s6 edge. Οποιος το πηρε στα χερια του και δεν του αρεσε τι να πω.... Ειναι προφανως δυνατο γρηγορο premium κατασκευη , ομορφο. Μονο απο μπαταρια δεν ξερω πως τα παει. Κατα τα αλλα ειναι ιδανικο. 1
Tragic! Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το γιατι το 940 θα ειναι καλυτερο το προσπερναω καθως ειναι κινητο που σε Specs κοντραρεται με τα Android οχι με τα Ios(γιατι και το 930 εχει καλυτερα Specs απο Iphone αλλα στην πραξη δεν βλεπουμε αναλογες διαφορες). Ακομα και το 6s να βγει ποιος ακριβως ειναι ο λογος να το προτιμησει???Αν θελει να εχει οτι το καλυτερο και τελευταιο στην αγορα,τοτε ας κλεισει το θεμα γιατι δεν εχει και λογο υπαρξης. Βασικά, το 930 έχει ενεργοβόρο και υπερπλήρες έως και λίγο περιττό Hardware, που τουλάχιστον με τα 8.1 δε χρειαζόταν. Φυσικά, η άλλη η ακατονόμαστη του iOS ώς γνωστών δεν υπέκυψε και ούτε θα υποκυψει στις απαιτησεις του Marketing, δηλαδή με λίγα λόγια 100mpxl, 16πύρηνοι και 6GB RAM κομμένα. Και πολύ καλά κάνει.
voldemort Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Υποβαθμιση θα ειναι αν παρει το S6 ,με την λογικη οτι μπορει κραταει το κινητο που εχει που τον καλυπτει για τις αναγκες του και δινει την επιδοτηση σε αλλη αγορα. Αυτο περιγραφει τον ορισμο της εννοιας "υποβαθμισης" απο το λεξικο του Μπαμπινιωτη; Εχω μεινει πολυ πισω τελικα...
nektarios_rs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα νεου τηλεφωνου. Κατοχος iPhone απο το 3G μεχρι και το 6 , ειπα να κανω αλλαγη. Να παω σε android. Σκεφτομαι για το Samsung S6 Edge. Eιναι κανενας κατοχος αυτης της συσκευης? Να μου πει καμια γνωμη? Προτείνω S6 edge αφού έχεις τη δυνατότητα.. Άριστη ποιότητα κατασκευής, και η εμπειρία χρήσης (λόγω της οθόνης) είναι κάτι λίγο διαφορετικό σε σχέση με τα "κλασσικά" samsung.. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα που έχει demo και να το δεις μόνος σου, ή να το συγκρίνεις με το απλό S6. Μα εχω μια επιδοτηση. Δεν θα βαλω λεφτα απο την τσεπη και μου δινεται η ευκαιρια να αλλαξω κινητο. Γιατι να μην το κανω? Ο καθενας δεν θα το εκανε? Και το 6αρι το πηρα γιατι ηταν κατι που ηθελα να παρω και το περιμενω 1+ χρονο, ηταν εργαλειο δουλειας και με βολεψε. Αλλα τωρα αφου μπορω να κανω μια αλλαγη χωρις να ζημιωθω γιατι να μν την κανω? Και δε χρειάζεται να δικαιολογείσαι... Κουμάντο στη τσέπη σου κάνεις μόνο εσύ και κανείς άλλος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα