Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.

Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα νεου τηλεφωνου. Κατοχος iPhone απο το 3G μεχρι και το 6 , ειπα να κανω αλλαγη. Να παω σε android. Σκεφτομαι για το Samsung S6 Edge. Eιναι κανενας κατοχος αυτης της συσκευης? Να μου πει καμια γνωμη?

Περιμενω γνωμης και για αλλες συσκευεις. 

Budget μεχρι 750ευρω.

Δημοσ.

Ξυνή θα σου βγει η αλλαγή εφόσον συνήθισες στο iOS. Περίμενε το iphone 6S που απ' ότι φαίνεται θα έχει αξιόλογες αλλαγές-προσθήκες ή το lumia 940 από win phone όταν βγει κι αυτό. 

Δημοσ.

Ξυνή θα σου βγει η αλλαγή εφόσον συνήθισες στο iOS. Περίμενε το iphone 6S που απ' ότι φαίνεται θα έχει αξιόλογες αλλαγές-προσθήκες ή το lumia 940 από win phone όταν βγει κι αυτό. 

Ευχαριστω για την απαντηση.

Ειχαμε κανει ενα "διαλειμμα" σε καποια φαση με το Note 3. Δεν με δυσκολεψε το android απλα το αλλαξα ξανα σε iOS λογω μεγεθους. Πηγα απο 4΄ σε 5.7΄ και ηταν λιγο ακουβαλιτο :P

Δημοσ.

εγω αν εφευγα απο ios να παω σε android θα επαιρνα LG G3 ή G4.

Δεν θα επαιρνα samsung, και ειδικα το edge. 

βεβαια οποιο και να παρεις, ειναι οπλο.

Δημοσ.

Δεν μιλάω για δυσκολία προσαρμογής αλλά για το ότι θα πας σε ένα απ όλες τις απόψεις κατώτερο και διάτρητο λειτουργικό. Σε επίπεδο ασφάλειας, malware κτλ κτλ. Και τα lag -αν και μιλάμε για high end συσκευή- δεν θα αργήσουν. Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο από το iphone 6 για να το αλλάξεις. Όχι τουλάχιστον μέχρι να βγει το 6S ή το 940.

Δημοσ.

εγω αν εφευγα απο ios να παω σε android θα επαιρνα LG G3 ή G4.

Δεν θα επαιρνα samsung, και ειδικα το edge. 

βεβαια οποιο και να παρεις, ειναι οπλο.

Για πιο λογω δεν θα πηγαινες σε samsung? Edge λογω εμφανισης δεν θα επαιρνες?

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.

Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα νεου τηλεφωνου. Κατοχος iPhone απο το 3G μεχρι και το 6 , ειπα να κανω αλλαγη. Να παω σε android. Σκεφτομαι για το Samsung S6 Edge. Eιναι κανενας κατοχος αυτης της συσκευης? Να μου πει καμια γνωμη?

Περιμενω γνωμης και για αλλες συσκευεις. 

Budget μεχρι 750ευρω.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Ειχαμε κανει ενα "διαλειμμα" σε καποια φαση με το Note 3. Δεν με δυσκολεψε το android απλα το αλλαξα ξανα σε iOS λογω μεγεθους. Πηγα απο 4΄ σε 5.7΄ και ηταν λιγο ακουβαλιτο :P

Με βαση παραπανω που γραφεις δεν μπορουμε δυστηχως να σε βοηθησουμε. Εκτως των χρηματων που βλεπω και φευγουν στα κινητα χωρις λογω και της αλλαγης συσκευων διχως καποιους συγκεκριμενου λογου σχεδον καθε ,χρονο λες και αλλαζουμε πουκαμισα για τις εξοδους,οτι και να σου πει καποιος δεν προκειται να σε καλυψει .Εκτως αν πεσεις στην περιπτωση καποιος να ειχε το Iphone 6 και να πηγε σε S6 edge οπου και παλι τα πραγματα ειναι υποκειμενικα,δεδομενου οτι το πιο πιθανο που θα σου πει για την αλλαγη ειναι Custom Rom και Root κυριως.

Δημοσ.

Δεν μιλάω για δυσκολία προσαρμογής αλλά για το ότι θα πας σε ένα απ όλες τις απόψεις κατώτερο και διάτρητο λειτουργικό. Σε επίπεδο ασφάλειας, malware κτλ κτλ. Και τα lag -αν και μιλάμε για high end συσκευή- δεν θα αργήσουν. Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι καλύτερο από το iphone 6 για να το αλλάξεις. Όχι τουλάχιστον μέχρι να βγει το 6S ή το 940.

Νομιζω οτι τα windows phones ειναι λιγο "φτωχα" . Δεν ετυχε να πεσει κανενα στα χερια μου, αλλα απο φιλους που ειχαν δεν μου ειπαν και τα καλυτερα.

Δημοσ.

Το γιατι το 940 θα ειναι καλυτερο το προσπερναω καθως ειναι κινητο που σε Specs κοντραρεται με τα Android οχι με τα Ios(γιατι και το 930 εχει καλυτερα Specs απο Iphone αλλα στην πραξη δεν βλεπουμε αναλογες διαφορες).

Ακομα και το 6s να βγει ποιος ακριβως ειναι ο λογος να το προτιμησει???Αν θελει να εχει οτι το καλυτερο και τελευταιο στην αγορα,τοτε ας κλεισει το θεμα γιατι δεν εχει και λογο υπαρξης.

Δημοσ.

Με βαση παραπανω που γραφεις δεν μπορουμε δυστηχως να σε βοηθησουμε. Εκτως των χρηματων που βλεπω και φευγουν στα κινητα χωρις λογω και της αλλαγης συσκευων διχως καποιους συγκεκριμενου λογου σχεδον καθε ,χρονο λες και αλλαζουμε πουκαμισα για τις εξοδους,οτι και να σου πει καποιος δεν προκειται να σε καλυψει .Εκτως αν πεσεις στην περιπτωση καποιος να ειχε το Iphone 6 και να πηγε σε S6 edge οπου και παλι τα πραγματα ειναι υποκειμενικα,δεδομενου οτι το πιο πιθανο που θα σου πει για την αλλαγη ειναι Custom Rom και Root κυριως.

Yπαρχει επιδοτηση και θα προχωρησω σε αγορα. Σε ολα μου τα τηλεφωνα δεν εχω δωσει πανω απο 200 ευρω απο πανω για να τα παρω. Και γενικα ειμαι μαζι σου απο την αποψη οτι τα 800ευρω για τηλεφωνο ειναι τρομερα μεγαλο ποσο.  Ειτε παρεις ενα κινητο με 200ευρω ειτε με 800ευρω, κατα 80% μονο για τηλεφωνο,μηνυματα και κανα σερφαρισμα θα τα χρειαστεις.

Δημοσ.

Νομιζω οτι τα windows phones ειναι λιγο "φτωχα" . Δεν ετυχε να πεσει κανενα στα χερια μου, αλλα απο φιλους που ειχαν δεν μου ειπαν και τα καλυτερα.

Aν περιμενεις "αντικειμενικη" προταση...καηκες.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα store να δεις αυτα που σε ενδιαφερουν,να τα αγγιξεις,να δεις ποιοτητα κατασκευης,features κλπ...να παιξεις με το λειτουργικο την καμερα κ.α και τι ακριβως ενσωματωνουν και να βγαλεις συμπερασμα.

Εαν αλλαζα λειτουργικο απο ios σε android το edge θα ηταν η πρωτη επιλογη.Το εχω δει απο κοντα και καποια παιδια το εχουν εδω μεσα.Το ειδα μαλιστα σε αντιπαραβολη με s6(απλο)και με κερδισε αμεσως.

Οταν βγηκε ειχε 5,0,2 lollipop τωρα παιρνει την 5.1.1.

Εαν εχεις Iphone 6 η μεταβαση σε 6s θα ειναι η ιδια.Καμια διαφορα...διαφορα θα δει ΜΟΝΟ αυτος που αλλαζει λειτουργικο.

Φανταζομαι οτι θελεις κατι σε αυτες τις διαστασεις.

Δημοσ.

Εαν εχεις Iphone 6 η μεταβαση σε 6s θα ειναι η ιδια.Καμια διαφορα...διαφορα θα δει ΜΟΝΟ αυτος που αλλαζει λειτουργικο.

Αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα όμως είναι να δει προς το καλύτερο, όχι προς το χειρότερο. Αν η μόνη του επιλογή είναι το χειρότερο, καλύτερα δεν είναι να μείνει στο ίδιο;

@voldemort σε άλλα θέματα εσύ δεν είσαι που λες για τις διαφορές που θα έχει το 6s κτλ ή σε μπερδεύω;

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα store να δεις αυτα που σε ενδιαφερουν,να τα αγγιξεις,να δεις ποιοτητα κατασκευης,features κλπ...να παιξεις με το λειτουργικο την καμερα κ.α και τι ακριβως ενσωματωνουν και να βγαλεις συμπερασμα.

Εαν αλλαζα λειτουργικο απο ios σε android το edge θα ηταν η πρωτη επιλογη.Το εχω δει απο κοντα και καποια παιδια το εχουν εδω μεσα.Το ειδα μαλιστα σε αντιπαραβολη με s6(απλο)και με κερδισε αμεσως.

Toσα χρονια που ειμαι με iphone οτι βγηκε με S ηταν ενα ολοιδιο πραμα με ελαχιστες ως και καμια διαφορα. Οποτε ξερω τι περιπου θα βγει και δεν θελω να περιμενω αδικα. Ασε που νομιζω οτι ειμαι σιγουρος οτι θελω να παω σε android.

Δημοσ.

Μα το θεμα ειναι οτι η οποιαδηποτε προταση ειναι αχρηστη με βαση τα παραπανω ''Ειχα ios πηγα σε Android(Note 3 μαλλον για να δοκιμασει το Android)και ξαναγυρισα σε Iphone λογω του μεγεθους''.

Το παραπανω ομως δεν πολυ στεκει γιατι υπαρχουν και Android σε μεγεθος Apple βλεπε Sony Xperia Z compact αν το μεγεθος ειναι θεμα. Επισης αφου σε ενοχλει το μεγεθος για ποιο λογο να πας απο το μεγεθος του Iphone 6 σε αυτο του Edge που πλησιαζει αρκετα τα Phablet σε διαστασεις??

Δημοσ.

Ασε που νομιζω οτι ειμαι σιγουρος οτι θελω να παω σε android.

Ε τότε δεν θέλει ψάξιμο: S6 είναι η επιλογή σου. Και μετά τρέχοντας Iphone 7 :X :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...