papajohnnnn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σας! Εχω προβλημα με το ιντερνετ,βασικα να τα παρουμε ενα ενα! Εχω εδω και 2 βδομαδες forthnet νεα γραμμη σε σπιτι καινουργιο 5 μηνων μονοκατοικια στην περιοχη Ζουμπερι-Νεα Μακρη. Απο την πρωτη μερα ειχα προβληματα.Πρωτα ειχα αποσυνδεσεις ανα 3 με 4 ωρες,πτωση της ταχυτητα και παραληλλα οταν καλω απο το σταθερο και το σηκωσει ο αλλος πεφτει το ιντερνετ οπως και αντιστροφα δηλαδη να με καλουν και με το που σηκωσω το σταθερο να πεφτει παλι το ιντερνετ. Η ταχυτητα που πιανει η γραμμη max ειναι 8.400 down/ 985 up. Το ρουτερ λιγες φορες εχει συγχρονησει αυτην την ταχυτητα,συνηθως εχω 6.8 με 7,1. Αποσυνδεσεις συνεχεια ανα 3-4 ωρες και το ιντερνετ να πεφτει οταν με καλουν ή καλω. Ηρθε τεχνικος και τα ειδε ολα οκ στον κατανεμητη εξω απο το σπιτι,αλλα και μεσα στο κουτακι που στελνει τις τηλεφικες γραμμες στα δωματια και στο σαλονι.Επειδη το σπιτι εχει 6 τηλεφωνικες πριζες μου ειπε να τις απομονωσω και να χρησιμοποιω μονο μια ετσι ωστε να μην εχω απωλειες στην ταχυτητα του ιντερνετ. Ετσι και το κανε,πραγματι η ταχυτητα κλειδωσε στα 8.4 μεχρι να γινει η πρωτη αποσυνδεση(παλι αποσυνδεσεις) μετα απο 4 ωρες.Εντωμεταξυ το προβλημα οταν καλω ή με καλουν να εξαφανιζεται για μερικες μερες,αλλα οι αποσυνδεσεις να συνεχιζονται και η ταχυτητα να πεφτει παντα και να μην συγχρονιζει ποτε στα 8.4.Η forthnet μου εβαλε ολα τα profile που ειχε,δεν διορθωθηκε τιποτα μονο η ταχυτητα επεφτε και οι αποσυνδεσεις αντι να γινονται ανα τρεις ωρες,γινονταν ανα 8-9 ωρες. Δηλωθηκε βλαβη Οτε.Ηρθε ο Οτε και αλλαξε λεει κατι καλωδια φθαρμενα στο καφαο. Το προβλημα ομως συνεχιστηκε.Εντωμεταξυ ουτε γκομενα να ηταν το τεχνικο τμημα της forthnet,το καλω καθημερινα 3-4 φορες.Ηρθαν ξανα τεχνικοι της forthnet και ειδαν οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα,παρακολουθησε το παλι και ξανακαλεσε μου ειπανε.Στιγμιαια εφτιαξε το προβλημα με το οποιο ειχα αποσυνδεσεις οταν καλουσα ή με καλουσανε,αλλα παλι τα ιδια.Απο το τεχνικο τμημα μου ειπανε ν'αλλαξω ρουτερ,παλι τα ιδια.Ξαναλλαξα ρουτερ και ξαναλλαξα,εχω γεμισει με 3 technicolor 5136v2,να τα βαλω στις αγγελιες να βγαλω τιποτα. Δεν ξερω παιδια τι συμβαινει,μηπως το προβλημα ειναι στην πριζα του τηλεφωνο με κανεναν πυκνωτη του Οτε και γι αυτο το λογο να συμβαινουν αυτα?Δε λεω τα παιδια της forthnet κανουν οτι μπορουν αλλα δεν μπορουν να εντοπισουν το προβλημα.Ισως ειναι δικο μου δεν ξερω,ισως υπαρχει κανενα βραχυκυκλωμα στο κουτακι που στελνει τις γραμμες μεσα στο σπιτι. Εσεις τι υποψιαζεστε? Eυχαριστω! 1
Alxnks Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Βασικά, μπορείς να κανεις υπαναχώρηση αφού το πρόβλημα εξακολουθεί, χωρίς να βρίσκεται λύση. Το θέμα είναι αν πας σε αλλη εταιρεια θα λυθεί το πρόβλημα ή μια από τα ιδια θα ναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα