georgio123 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Είμαι εδω και αρκετό καιρό ανάμεσα σε δύο μεταπτυχιακά που με έχουν επιλέξει και δεν μπορώ να αποφασίσω καθώς είμαι σε δίλημμα. Να το πώ πιο αναλυτικά έχω γίνει αποδεκτός στην ΑΣΟΕΕ και στο ΠΑ.ΠΕΙ. στα οικονομικά. Δεν ξέρω πιο να διαλέξω γιατί είμαι και στα προγράμματα οαεδ επιτυχών και δεν θα μπορώ να συνδυάζω το μεταπτυχιακό στην ΑΣΟΕΕ καθώς είναι πρωινά αλλα μόνο στο ΠΑ.ΠΕΙ που είναι απογευματινά τα μαθήματα. Δεν με απασχολούν τα δίδακτρα αλλά θα ήθελα να υπάρχει καποια επιπλέον εργασιακή εμπειρία στο βιογραφικό μου. Θα μου πείτε είναι μόνο για τρείς μήνες το πρόγραμμα, το ξέρω αλλά ειναι στα οικονομικά που είναι η ειδικότητα μου. Ετσι λοιπόν είμαι στο δίλημμα ΑΣΟΕΕ ή ΠΑ.ΠΕΙ + προγραμμα οαεδ(3 μήνες)? Οσο για το πρόγραμμα οαεδ να πώ οτι δεν έχω ξανακάνει και δεν ξέρω αν αξίζει . Τελικά αξίζει να κάνω το πρόγραμμα του οαεδ για 3 μήνες να κατευθυνθώ στο ΠΑ.ΠΕΙ αντί στην AΣΟΕΕ, ή όχι? Τέλος ποιο πανεπιστήμιο για μεταπτυχιακό θεωρείται εσεις καλύτερο στα οικονομικά? Δεν θέλω να γίνει vs απλά γνώμες ζητάω ήρεμα και πολιτισμένα. Ευχαριστώ,.
splash18 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 κοιτα απο οτι γνωριζω το προγραμμα οαεδ δεν λεει τιποτα και η εμπειρια που'' και καλα'' σου δινει για 3 μηνες δεν ειναι απολυτως τιποτα για την αγορα εργασιας... θα ελεγα να επικεντρωθεις στο μεταπτυχιακο το οποιο ειναι και ενα δυνατο χαρτι και αν θελεις να το συνδιασεις με εμπειρια, ναι μεν ειναι δυσκολο στην παρουσα φαση, αλλα ψαξε για δουλεια καπου εστω και για λιγα χρηματα πανω στον οικονομικο τομεα απλα και μονο για να αποκτησεις την εμπειρια παραλληλα με το μεταπτυχιακο η οποια δεν θα ειναι 3μηνη και δεν θα στηριζεται σε χαζοπρογραμματα του οαεδ. τωρα οσο αφορα το μεταπτυχιακο και τα 2 πανεπιστημια δινουν δυνατα χαρτια... Και εγω ξεκιναω τον επομενο μηνα μεταπτυχιακο στο Παπει στη Ναυτιλια και με ειχαν παρει και απο την Ασοοε στη Λογιστικη και Χρηματοοικονομικη αλλα επελεξα Παπει και Ναυτιλια μιας και τελειωσα Τει Λογιστικης οποτε δεν θα μαθαινα και πολλα περισσοτερα απο οσα γνωριζω εχω καιμια εμπειρια 7 ετων σε τραπεζα και 2 ετων σε λογιστηριο, οποτε θελω να μαθω σε ενα διαφορετικο τομεα καποια πραγματα για να ασχοληθω στο συγκεκριμενο τομεα. Βεβαια το θεμα με το πανεπιστημιο ειναι καθαρα υποκειμενικο ετσι ? απλα με το Παπει θα μπορεις να εργαστεις part time καπου τα πρωινα αν βρεις σε οικονομικο τομεα ενω αν πας Ασσοε μιας και ειναι πρωινα τα μαθηματα θα ειναι αδυνατο.
georgio123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ Splash για την απάντηση. Κάπως ετσι το έχω στο μυαλό μου το πρόγραμμα του οαεδ. Προσωπικά σαν πρώτη επιλογή έχω την ΑΣΟΕΕ αλλά θα ήθελα να αποκτήσω και εργασιακή εμπειρία ή μια χρυσή τομή και για αυτό ρώτησα αν αξίζει να συνδυάσω ΠΑ.ΠΕΙ. + πρόγραμμα οαεδ. Δεν απαξιώνω κανένα παν/μιο ούτε δίνω υπεραξία σε άλλο και από όσο γνωρίζω το ΠΑ.ΠΕΙ. στα ναυτιλιακά εν Ελλάδι είναι το καλύτερο..Το θέμα με το πανεπιστήμιο το αναφέρω γιατί έχω ακούσει διάφορα για rankings ,reviews και ότι σε μερικούς τομείς, ορισμένα Ελληνικά Πανεπιστήμια είναι στα τop 100 της Ευρώπης. 1
splash18 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Kοιτα απο οτι ξερω και εγω η Ασοεε ειναι στα καλυτερα της Ευρωπης. Αυτο ισχυει...βεβαια κανενα δεν σου υποσχεται οτι με το πτυχιο σε απορροφα αμεσα η αγορα εργασιας λογω της καταστασης πλεον στην Ελλαδα αλλα τουλαχιστον και τα 2 σου δινουν ενα δυνατο χαρτι για να εχεις στο χερι. Το αν θα βρεις ευκολα εργασια ειναι και θεμα τυχης και συγκυριων ετσι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα